- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
-
-
Mr.Silkó
veterán
S6-om és S7-em is volt korábban, de nem emlékszem rá, hogy bármelyikhez kaptam volna ekkora extra felhőtárhelyet, vagy ha igen, akkor nem használtam fel (nem volt letöltve/megnyitva soha azokon a OneDrive).
Utánajárni már nem fogok tudni a dolognak, lévén hónapokkal ezelőtt megváltam ugye az S8+-tól..
-
Mr.Silkó
veterán
Azért zárom ki ennek a lehetőségét, mert odafigyeltem a gyári vissza után a OneDrive-ba belépéskor már elsőre is, hogy a korábban itt a topikban linkelt 100GB tárhelyre jogosult maradjak, ennek ellenére mégis veszett minden, nem csak a mentésem, hanem maga a jogosultság is a 2 éves extra tárhelyre. Ezután már semmilyen módon sem tudtam újra érvényesíteni a 100 gigát.
-
Tomiii258
tag
Adhellben is van Disabler, legalábbis a 3.1.1.181-ben biztosan, mert nekem az van fent
Mobilnetet is le lehet tiltani apponként, szóval szerintem fejlettebb, mint a SABS.Ráadásul van kék témás verzió is, amivel már elviselhető a program alapszíne és nem olyan fosbarna, mint az alap verzió
-
velkeibalesz
tag
Sabsot nem próbáltam, de az Adhell teszi a dolgát. Bixbyt szimplán kikapcsoltam a launcherben + bixby button remapper progival át van tève google now-ra + alapból be se konfiguráltam a bixbyt + amelyik részét csak lehet letiltottam az alkalmazásoknál, a többinèl töröltem az adatokat. Így soha nem indul el véletlen sem és a háttérben sem eszik sokat.
-
marquuard
veterán
Jogos a felvetés, hogy hiányzik a kivételek kezelése, és teljesen automatikus a vizsgálat utáni eltávolítás. De azért érdemes azt is megnézni, hogy szimplán csak ez a trend. Az ócska cleaner bevizsgál mindent, ha nincs társított alkalmazás, akkor megjelöli szemétnek. Ugyan használom a karbantartót, de számomra fontos komponenst még nem törölt le (vagy még azóta sem vettem észre). Ez egy ilyen ipar, mindegyik cleanerben vannak kifogásolható módszerek. Az meg megint más kérdés, hogy a Samsung amúgy meg miért integrálja ennek az adathalász kínai cégnek az agyonboostolt motorját a karbantartóba.
Mint mondtad, elvi kérdés. Az egész nem érdemel még annyit se, hogy eszmecserét folytassunk a hatékonyságáról, akár másfél óránként is le lehet futtatni, gyakorlatilag ugyanazokat fogja kitörölni mindig.
-
UfoZoli
aktív tag
Nem akarok vitatkozni, de onnantól kezdve hogy az adott programot törölted, amivel létrehoztad a számodra fontos file-t, ergo újratelepítés nélkül nem tudod újra használni értelem szerint "szemétnek" tekinti a program, s törli. Ergo ha nincs hozzá program társítva törli. Én itt nem látom a gondot.
Persze a törlés végén egy riport arról hogy mit törölt hasznos volna ugyanakkor hosszadalmas lenne átnézni is. -
MrBazsi
senior tag
nem fogok aláírni semmit, de hogyan tovább kérjek ott egy panaszkönyvet h ennek nyoma legyen vagy hogy hagyjak ennek nyomot? aki volt már hasonló szituban azmit tett ilyenkor? az előző esetekben amikor a helyszinen javítoottak nagyon korrektek voltak, de hogy most ezt megjátsza a tmx az számomra felháborító...
-
Reinkz
senior tag
Egy video stabilizálás nevű opcio be van kapcsolva.
Nem hiszem hogy a fenyek voltak, az eredeti felvétel végen nagyon komoly villódzás van, es tökéletes fókuszt sem veszít, pedig auto fokusszal lett felvéve.
Most sikerült előidéznem teljesen véletlenül, csak a felvétel elején van ilyen, sd kartya-ra mentek, class10-es jo kene hogy legyen.
Nem hiszem hogy hardveres hiba.
Megnézem, hogy ha a telefon memóriára mentek akkor elojon-e.
Meg lehet akkor kikapcsolam ezt a video stabilization-t -
dnelb
veterán
marhaság. ha ez valós lenne már réges rég tele lenne vele a net.. 10p keresés után se találtam egyet sem. 1 hasonló volt de ott is a Firefox csinálta... vagy gondolod csakis veled fordult ez elő az egész világon?
s7 s8 s9 stb, mindenhol ott vanmilyen balhé lenne már ebből..
te néztel ott valamit be -
oba
addikt
Szépen fel is mászott, minden rendben van
A szoftver frissítésnél nem dob hibaüzenetet, csak annyit, hogy nem talál frissebb verziót. Root nincs ugye, knox 0x1 ugyanúgy persze, szóval ez is biztos most már, hogy az OTA -t nem befolyásolja. Köszi mindenkinek még egyszer a helpet!
-
-
viktorhu
veterán
-
w333
félisten
Lehet hogy a Net Framework 3.5 nem működik nálamMost a Win szolgáltatásokban kikapcsoltam kíváncsi vagyok így is működik a Samfirm ? mert ha ugyan úgy működik akkor a Framework 3.5 nem jó nálam vagy nem működik, Win 10 -ről van szó !Valaki megnézné hogy letöltés közben nálatok a feladatkezelőben fút a framework szolgáltatás ? mert én úgy vettem észre hogy nálam nem fút !Nem ez a baj ... így el sem indul a Samfirm !
-
bigdady
nagyúr
Nem akarok elérhető lenni vagyis ne tudjanak felhívni és ne is kelljen visszahívnom senkit szabadság alatt de a telefont használni szeretném.
Iphoneon bekapcsoltam a ne zavarj módot és foglaltat jelzett mindenkinek aki hív. Én viszont láttam kik akartak elérni és csak azt hívtam vissza akit akartam tobbit nem kellett mert hivatalosan nem is tudtam hogy keresettEz az átriranyitás egy kikapcsolt mobilra talán bejöhet bár akkor nem tudom ki keresett, de már majdnem jó
Igazából app kell ami foglaltat jelez a hívónak
-
dusanek
csendes tag
Köszönöm, tudom. Anno már az S6-nál is elmondták hogyan kell némára tenni... Már ott is, illetve itt is leírtam pontosan a jelenséget. Sajnos nem a normál, rezgő, és néma üzemmód nem megfelelő választása a hiba. Ahogy írtam most is, a néma üzemmódnál is rezeg, ami nem így volt majd egy hétig.
Azért köszönöm a segíteni akarást. -
lanszelot
addikt
Hogy lehet torolni az alapertelmezest?
Ahol irtad ott az van hogy ne jelenjen meg a feldobando listaban a play book, ez is volt azalap, meg se jelenik, de megis alapbol ahhoz volt rendelve a pdf /miutan elinditottam a play book ot/. Magaban az alkalmazasban nem talalok ilyet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged