- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dusanek
csendes tag
Sziasztok! Hol tárolják a samu telók a beállított háttérképet ? A párom régen egy családi fotót âllított be háttérképnek. Valamikor, valahogy eltünt az egész sorozat, amiből kiválasztotta. Most kapott a cégtől egy s8+ -t,
levâltandó az s7-t. Átköltöztettem mindent, a beállításokat is, de a csengőhang, és háttérkép beâllítások nem mentek át. Az egyedi csengőhangokat pótoltam, de a háttérkép is kéne. (nem értem hogy maradt le, pedig előtte lg-ről simân átköltöztettem s7-re) Hogy lehetne kimásolni az s7-n használt képet? Nincs semelyik galériában sem
Előre is köszi a segítséget! -
dusanek
csendes tag
Köszönöm, tudom. Anno már az S6-nál is elmondták hogyan kell némára tenni... Már ott is, illetve itt is leírtam pontosan a jelenséget. Sajnos nem a normál, rezgő, és néma üzemmód nem megfelelő választása a hiba. Ahogy írtam most is, a néma üzemmódnál is rezeg, ami nem így volt majd egy hétig.
Azért köszönöm a segíteni akarást. -
dusanek
csendes tag
válasz
Mr.Silkó #43761 üzenetére
Nincsen. Az S6-on próbáltam, de mivel azon nekem is össze-vissza működött, többé azt a funkciót nem használtam. Minden létező helyen bekapcsoltam, lekapcsoltam a nekem megfelelő beállítást, igy csak a led jelzett néma üzemmódban. Most megjelent mellette a rezgés, ami eddig nem volt...
-
dusanek
csendes tag
Üdv!
S6-ról nyergeltem át S8-ra. Régóta gondolkodtam a cserén, egy hete ez meg is történt. Mivel elég zajos helyen dolgozom, szeretem, ha az értesítések nem csak leddel, hanem hanggal, illetve rezgéssel is jeleznek. Mivel nem mindíg tudom azonnal felvenni, megnézni, emlékeztessen is, leddel, hanggal, rezgéssel, amíg meg nem nézem. Mindez így be is van állítva. Lefekvéskor némítom, reggel, vagy ha felébrek, akkor megnézem amik jöttek. Ez eddig hiba nélkül működött is, de ma reggel óta lenémítva, rezgéssel is jelez. Anno az S6 is megzavarodott egyszer ugyan így, és már nem emlékszem, hogy oldottam meg, de sikerült. Nem húztam újra, nem telepítettem, töröltem semmit, csak állítgattam. Most az S8 kezdte ugyan ezt. Annyi itt-ott, plussz "rejtett" beállítás van, hogy egész belekavarodtam. Ha valaki használja olyan értesítési kívánalmakkal, mint én, írja meg lszi, hogy hol, hogyan van beállítva.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- UHD filmek lejátszása
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest