- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
Kering a weben az új Note8 néhány Infinity háttérképe, akkor ezek szerint azok csak állóképek...
Szívem szerint vásárolnék, de se a Samsung, se más gyártó nem kínál a gyárilag adott hatnál többet.
Még a jobban sikerült parallax hátterek talán hasonlók - bár kissé csiricsárék -, de azok meg nem jelennek meg az AOD-on az óra "alatt" nekem.
Nincs egy tipped?
-
Zolio3
senior tag
Igen, ezzel tisztában vagyok. Egy irreális példa volt. Mindössze a Samsung logikáját nem fogom fel. Ha univerzális készülékre akarnának törekedni, akkor nem ezek szelektálásával kellett volna kezdeni. Ez meg az én véleményem! Nyilván a tiéd nem ez. Ezzel sincs gond! De ahány ház, annyi szokás. Ez így van rendjén. Ha benne van valami a készülékben, és valaki nem használja, akkor csak úgy benne van. Viszont, ha valaki használná, és nincs benne, az már rosszabb érzés. És az érzésen nem változtat, hogy miért nincs benne, egyszerűen csak hiányérzete van az embernek.
-
-
janosibaja
őstag
Biztos vagy benne? A ROM az ROM, ha custom, ha nem.
Ha megmarad a /Android könyvtár akkor meg a fölös hivatkozások és programmaradványok egy része is megmarad, nem?
Nekem is lassul a mobilom és gyorsabban merül az akksi, a feleségemnek is, a topiktársak jelentős részétől ugyanezt a panaszt hallani... Nem tenne jót egy FR vajon?
Csak attól félek, ha letörlöm a /Android mappát (már ha egyáltalán root nélkül látható a mappa teljes tartalma), akkor menüből indítva a gyári visszaállítást, akkor nem kapok tökéletesen tiszta gyári állapotot, mert maradnak az említett mappában például nem létező hivatkozások.
-
racerx
őstag
-
Mr.Silkó
veterán
Lehet, hogy ez a funkció régió-korlátozott, esetleg csak azt jelzi, hogy beépülő alkalmazással működik, mivel továbbra se látok a gyári tárcsázóban vagy a hívás képernyőn erre gombot vagy beállítást.
gr.bence
Van opció a frissítések beérkezésekor való értesítésre a Galaxy Apps beállításai között, mint ahogy az automatikus frissítés telepítésre is.
-
A Pass-t természetesen én is használom, de én a Pay-t kérdeztem!
Most már értem, akkor nem működik még nálunk ez a lényeg!
A Simple le van töltve, de az utaláshoz és egyebekhez jó, nem közvetlen fizetéshez kártya helyett!
Vagy igen? Ha igen akkor azt hol tudom beállítani?
-
-
sgeza
veterán
Ez így önmagában nem állja meg a helyét. Hiszen ha mondjuk jön egy emailed vagy sms-ed, stb, akkor kiteszi ugyebár az ikonját. Kitehetne akár több információt is, attól nem fogyasztana érezhetően többet. Inkább biztonsági oka lehet, hogy ne virítson egyből egy üzenet betekintése a "kikapcsolt" képernyőn mindenki által láthatóan. Szerintem legalábbis. Aztán ki tudja. Lehet, hogy épp ilyen kedve volt az aod programozójának.
-
De akkor kb a fórumozók felének hibás. Jelenleg két véglet van itt. Akinek termeli az áramot és akinek egy nap alatt merül. Szerintem nem lehet objektivizalni. Függ a földrajzi helytől, LTE lefedettségtöl, csatlakozó BT eszközöktől, 3rd party alkalmazasoktol. Nekem megfelel, ha estig kibírja. Általában gear s3 vagy pebble time round csatlakozik hozzá, a BT és a BTLE is kér enni. A munkahelyem beton bunker. 4G 1 pálcás. Ugrál a H és 4G között.
-
dutrás
őstag
Ha napi átlag felhasználást nézed ami jóval összetettebb mint eme teszt egész más kép fogadna.
Nem vitatkozni vagy flamelni akarok nehogy félre érts. Mindössze a topik hozzászólásaiból szűröm le a véleményem amit itt meg is jegyeztem.Még egyszer kérlek ne érts félre.
Ezt kollégám példájából kiindulva mondom mert neki S8+ van.
Sokat kritizáljuk egymás készülékét normál hangnemben baráti alapon. Illetve átbeszélünk egy két jó vagy rossz tulajdonságot. -
dutrás
őstag
Ha tavalyi akkor a Samu még gyengébb eredményt hoz hisz egy sokkal frissebb fejlesztés. Ezek szerint teljesen fölösleges 10 nodon gyártani rendszer csipet mert csak drágábbá teszi a telefont. Pedig pont a jobb üzemidő miatt is fejlesztették. Ha 14 nodon gyártották volna a Samut akkor fél nap lenne? Mert akkor régen rossz. A kijelző csak FHD valóban de ips ami elvileg többet fogyaszt mint az amoled. Tehát az előny szintén a Samunál.
Nehogy már a Kirin 960 lassú legyen. Ez csak max Antutuban mérhető.
Sokkal pattogósabb a rendszer mint a Samué. -
-
törölt tag
Ezt akartam írni. Gariban cserélik, ráadásul kerettel együtt. Nekem a múltkor még a hátlapot is cserélték, gondolom megsérült szétszedés közben a belső szinfólia. Gyakorlatilag új , karcmentes telefont kaptam vissza. Nem olyan rossz érzés egy új telefont kézbe venni, ahelyett ami már le van harcolva.
-
Hipnotic
tag
Érdekes összehasonlítás volt. Köszi. Mondjuk már árban nincs is olyan nagy külömbség a két készülék között. Melegedés/forrósodás mennyire van jelen az S8-on? Amoled beégés volt már valakinek?
Krisztián: Pont Nexusom és LG-im voltak (vannak). Remélhetőleg a laggolást orvosolják szoftverfrissítéssel. Volt Samsung Tab S-em anno, de nem sokáig bírtam vele. Idegesítően laggolt és jellemző volt rá a forrósodás, égette a kezem. Ezért félek a Samsungtól. Viszont dizájn és a képességei végett ami papíron szerepel nagyon tetszik az S8/S8+.
-
Igen-igen. Nekem nagyon tetszik, csak az Orched Grey színhez nem tudom melyik illene legjobban!
Ez tetszik legjobban a tokok közül és ha eredeti Samsung botlban veszed nem viszont eladótól vagy viszont eladó boltban, mint a MediaMarkt pl akkor az egy év garancián felül, ha a kijelzőnek bármi baja van és bizonyítható, hogy a tok okozta (nagy karc stb) akkor ingyen cserélik a kijelzőt!
-
bigdady
nagyúr
Nem jól kérdeztem akkor. A kérdés miért nem a clear view cover tok van a telekom oldalán vajon az s8 mellett (s8+ mellett a jó van ugyanilyen névvel) [link]? Erre irányult a kérdésem igazából hogy ez most másik tok? (Mivel ott a clear view cover és a clear cover tokhoz uaz a kép) Remélem érthető, mert nekem lassan nem
-
bigdady
nagyúr
-
OCTAMD
őstag
Lehetne igazából írni egy 5-6 pontos vásárlási útmutatót,mert sajna az a meglátásom és tapasztalatom,hogy igen sok embert átvernek.De a két legfontosabb:
1.visszaállítás után átfutni az alapbeállításokon (1-2perc)
2.szolgáltatói szoftveradatnak megfelelő papírok ellenőrzése,sokakat itt átvernek!!!Nem egyezik a telefonban lévő kód a papírral.Samsung ezeket imádja visszadobni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen hűtőt vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Jelszókezelők
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest