- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janosibaja #15126 üzenetére
Azok nem sima képek, hanem animáló hátterek. Vagyis semmit sem érnél egy képpel. Úgy néz ki, hogy ezek apk-k.
-
válasz
janosibaja #15121 üzenetére
Szerintem teljesen ügyes a kis Bixby. Siri után pozitív csalódás ez is.
Persze nem mindenki tudja kihasználni!
-
dkovizoli
addikt
válasz
janosibaja #15073 üzenetére
Csak egy ötlet. Mivel tegnap és tegnapelőtt szívtam én is az odinnal. Az összes usb aljzatot próbáld ki, forgasd a telefonban is, hátha. Nekem vagy huszadikra indult el rendesen az odin. A végén ugyanonnan, ahol kezdtem. Ugyanazzal a kábellel.
-
WiZARD
addikt
válasz
janosibaja #14855 üzenetére
Ez egy jogos kérdés, custom romoknál is minden leírás azzal kezdődik, hogy ugyan lehet dirty flashelni, de ajánlott tiszta lappal kezdeni.
A gyártók nyilván nem fogják ezt mondani, mert userek 99%-a nem akar havonta belakni egy telefont.
Nekem pl a frissítések során egyszercsak elromlott mindenféle "pörgő" (amikor karika, vagy csík jelzi, hogy épp tölt/gondolkozik) animáció, és csak valami villogó izé van a helyén.
-
racerx
őstag
válasz
Dehogy kell. Az OP3 masomon is akkor nyomtam fr-t, amikor 6 ról 7 re váltott az android. Amúgy sose, és semmi baja se volt tőle. Sőt még volt úgy, hogy a data partíciót másoltam ide oda romok közt, és semmi hiba se volt.
-
sgeza
veterán
válasz
Na nehogymár havonta kelljen gyári alaphelyzetbe állítani a készüléket! Elég nagy baj lenne!
Egyébként a teljes gyári alaphelyzet mindent töröl! Nullára. Vannak részenkénti törlési lehetőségek, de szerintem nincs rá szükség. -
mikesa
tag
válasz
janosibaja #14752 üzenetére
Én bxAction-t használom. Rövid, két rövid 3s hosszú Bixby gomb nyomásra is lehet hozzárendelni különböző funkciókat, akár alkalmazást, plusz külön mi történjen kikapcsolt és aktív kijelzőnél. És mellette a Bixby le is van tiltva.😉
-
sgeza
veterán
válasz
Roottal nem. :-)
-
törölt tag
válasz
janosibaja #14741 üzenetére
Tegnap még nem volt jo a police developer féle, a bk disabler viszont igen. Mindkettőt ki kell egészíteni egy beépülővel mert anélkül nougaton már nem menne.
Nem az appal van a baj hanem az ész nélküli tiltogatsssal, (volt ebből csörtém valakivel anno Note4 topikban).
A lényeg, hogy csak azt piszkáld amiről van infód, hogy szabad vagy esetleg biztos vagy benne, hogy neked nincs rá szükséged.
Ellenkező esetben könnyen rákényszerülhetsz egy fr-re. -
sgeza
veterán
válasz
A Package Disablernél is az van, hogy feltelepít egy plusz kiegészítőt.
De egyéb gond nincs. -
racerx
őstag
válasz
Nagyjából igen.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #14748 üzenetére
Semmit, más funkciót hozzárendelni disablerrel nem lehet, arra ott vannak a különböző appok de azok meg nem tökéletesek, illetve a Bixby ugyanúgy fog futni, bevillanni, és fogyasztani csak egy másik app eltakarja.
Ha nem kell a Bixby akkor disabler tökéletes a megoldás. -
törölt tag
válasz
janosibaja #14744 üzenetére
Biztos, hogy nem, de a használata némi utána olvasást igényel. Nem szabad nekiesni mint Tót az anyjának.
Ha a Bixbyt kiirtod akkor a fizikai gombja inaktív lesz, mintha ott se lenne. -
racerx
őstag
válasz
Simán playből.
Egyébként játszadoztam ezzel a bixbyvel. Meglepően jó, még az én nyugatmagyarországi akcentusommal is simán használható. De aztán annyi, fene fog beszélni a telefonhoz, meg aztán a screen off is hamarabb megvan mindennnel mint bixbyvel. de jópofa... Ment vissza disabledre.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Utóbbi: simán Playről telepítettem az appot, és ment. Plusz annyi, hogy kérte ennek az ingyenes kiegészítőnek a telepítését is: BK Plugin 2.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #14628 üzenetére
1. Nincs probléma vele, bár én a biztonság kedvéért vissza engedélyezem a tiltottakat frissítés előtt.
2. Addig nem frissülnek, amíg tiltva vannak (bár ebben nem vagyok biztos), de engedélyezés után újra minden a régi.
3. Csak olyanokat tilts, amik nem kellenek, és biztosan nem lehet probléma a tiltásuk. Ész nélkül ne!
4. A bixbynek 8 "alkalmazása" van egyébként. Mindegyik tiltható. Hogy a remapper ezután működik-e az kérdéses számomra, mert az pont azt figyeli, hogy elindul a bixby, amit egyből bezár. Viszont tiltott állapotban el sem indul. Szóval ki kell próbálni! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Szia, pont most frissítettem a telót AQH3-ra, a BK Disabler pedig közben engedélyezve volt, nem okozott gondot.
CsabaZz
Nálam szerencsére nincs beégve, remélem nem is lesz.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Megjött OTA-n a Telekom AQH3-as végű frissítése!!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #14513 üzenetére
Ázsiában.
-
válasz
janosibaja #14513 üzenetére
Korábban írta valaki, hogy nálunk nem elérhető.
-
válasz
janosibaja #14240 üzenetére
Nekem is van egy UAG és holnap jön elvileg a LED Cover. Viszont nagyon erősen gondolkodom, hogy semmit nem teszek rá. Az lenne a kérdésem, hogy a hátulja mennyire karcos? Vagy egyáltalán látszik valami rajta?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #13579 üzenetére
Félreértettél: úgy értettem, jól gondoltad, hogy egyszerre csak az egyik asszisztens használható.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #13574 üzenetére
De, természetesen.
-
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #13548 üzenetére
Ez nem Nova függő, a gyári touchwiz launcher is így viselkedik nálam. Igaz ha konstans fekete hátterű navbár kell, akkor marad az adb megoldás, de egyelőre engem így nem zavar.
-
Luser2000
addikt
válasz
janosibaja #13279 üzenetére
Frissül akkor is, ha a Samsung Apps-on nézel frissítést. Nekem meg így jött most délután.
-
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #13273 üzenetére
"Köszi, sohasem jöttem volna rá, hogy a Névjegyből kell indítani a frissítést."
Én a Bixy gombot nyomtam meg és azzal indult ma, hogy frissítsem. Tehát nem a Névjegyekből.
"Angolul beszéljek hozzá, ugye?"
Ha lefrissült végig kell csinálni egy tutorial szerűt, ott lehet választani nyelvet egyelőre igen angol és valami távol keletit lehet választani, tehát igen, angolul kell beszélni hozzá, de a tutorial része ez is, hogy megtanulja a hangod, ott egyértelműen kiderül, hogy hogyan kell hozzá beszélni
-
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #12718 üzenetére
Próbáld ki este, amikor ráadásul csökkentett fényerőn fut, akkor eszik 1%ot per óra. Az 24 óra alatt 24%, akksi negyede. Persze néha zsebbe van stb, de nappal emelt fényerőn megy, szóval kb ugyanott tartasz.. Szerintem ez, gyakorlatilag a "semmire" rengeteg.. Olyan mintha 2280-as akksi lenne benne.
-
viera
őstag
válasz
janosibaja #12718 üzenetére
+1
Én nem mondanék le az AOD-ről,mivel akkor sem bír ki egy napnál többet.
Nekem teszik,hogy csak ránézek a telóra és látom jött e valami. -
icemad
nagyúr
válasz
janosibaja #12695 üzenetére
Érdemben nem tudok segíteni. Fekete háttérképet használok, aod kikapcsolva mert Pebble mellé felesleges. (emiatt csengőhangom sincs, állandóan rezgőre van állítva.)
-
icemad
nagyúr
válasz
janosibaja #12662 üzenetére
Ne kínlódj már vele... Tedd fel ezt: [link]
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #12635 üzenetére
Szerintem infinitynél csak együtt mehet a három. Azért is infinity, mert a három együtt egy folytatólagos effekt.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
janosibaja #12638 üzenetére
Köszi!
Rápróbálok erre az infinity dologra, hátha sikerül mind a kettőt egyszerre beállítani (képernyő + aod), bár egyelőre nagyon teszik a a wave téma amit készítettem.
Itt lehet egyébként mások wave témáit megnézni és ha tetszik általában megadják a beállításokat is.
-
Zolio3
senior tag
válasz
janosibaja #12632 üzenetére
Elméletileg meg lehet oldani. Ha beállítod a kívánt hátteret, rányomsz a beállítás háttérképnek, vagy hasonló szövegre, akkor nem azonnal történik meg a beállítás, hanem rákérdezek, hogy kezdőképernyőnek állítsa be, vagy kezdő-, és zárképernyőnek is. Nyilván a zárképernyőt itt nem kellene engedélyezni, csak a kezdőt, akkor a zárképernyő nem fog módodulni. Ez nem csak ennél a live wallpaper-nél van így, hanem mindegyiknél.
-
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #12368 üzenetére
nekem is azonnal. csak kikapcsolom bt majd be akkor nem. de hagyjuk
-
DarthFater
tag
válasz
janosibaja #11982 üzenetére
-
k810
aktív tag
válasz
janosibaja #11982 üzenetére
Aliba kulcsszó: full cover s8.
És nagyon szívesen, mondtam hogy nyugodtan telesírhatod a fórumot, hiszen ezért vagyunk egymásnak többek között.
-
k810
aktív tag
válasz
janosibaja #11980 üzenetére
Szerkesztettem a hozzászólásomat, nézd meg a végét.
-
k810
aktív tag
válasz
janosibaja #11978 üzenetére
Sírd, azért fórum!
A töltőhöz csak annyit akartam hozzátenni, hogy egy ugyanolyat keressen mint ami már bevált az S7 telefonhoz is, mert biztos hogy tökéletes lesz az S8-hoz is pontosan ugyanaz.
Viszont az a helyzet, hogy számomra nem lehet semmilyen tok megfelelő, ami nem védi a kijelzőmet is, erre pedig nekem csak a flippes tokok felelnek meg, de ez az én problémám.
Ebből kifolyólag sajnos én nem tudok több ötletet adni, mert ha nincsen előtte egy fizikai akadály, ami megvédi a behatástól, akkor mi a búbánat védje meg?
Szerk: figyi!!
LANCASE For Samsung Galaxy S8 Case Shockproof Full Body Hybrid Armor Stand Belt Clip PC Hard Back Cover For Samsung S8 Plus Case
http://s.aliexpress.com/nm63Ijui
(from AliExpress Android) -
k810
aktív tag
válasz
janosibaja #11975 üzenetére
Sztem ezt keresed. Bár ezekben a tokokban a kijelző odacsapástól totál védtelen.
https://m.alza.hu/uag-plasma-cobalt-blue-samsung-galaxy-s8-d4842996.htm?o=2Vezeték nélküli töltőből pedig szerezz be egy ugyanolyat, mint ami már van otthon és bevált.
-
DarthFater
tag
válasz
janosibaja #11972 üzenetére
A Rhinoshield tokjairól mit gondoltok?
LINKElég meggyőzőek a videók... És ismerőseim is ajánlják..
Persze, kicsit drága, de szerintem megéri.
-
k810
aktív tag
válasz
janosibaja #11969 üzenetére
Wireless Nillkin töltő most itt kihagyhatatlanul olcsón (eredeti).
Mondjuk ez nem ki-bekapcsolható, de sztem az S7-é tökéletes lesz az S8-hoz is.Tokból ha "csak" néha kell, akkor jó szívvel ajánlom ezt a Dux ducis tokot, nálam már több telefonnál tett jó szolgálatot. Azért is jó, mert körben szilikon és a fedlap mágneses, tehát esés közben nem nyílik ki.
Tekintve, hogy 260 forint most egy dolcsi, nagyon megéri (oké mihez képest
) mostanában rendelgetni, én is épp rá vagyok gyógyulva az Ali/Gearbest/Banggood appokra.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
janosibaja #11969 üzenetére
Verus S8+ tokot rendeltem aliról, megfelel nagyjából az igényeidnek, de elég szar a kivitelezése., Note3-ra sokkal jobban illett. Nem is használom. Alira beírod, hogy "S8 armor", akkor fog kidobni sokat, és nagy részük olyan, amit leírtál.
Egyébként én rendeltem kínából fém gyűrűt a hátuljára, 3db volt ~300Ft. Bármilyen tokra felragasztod, és felhúzod az ujjadra, sokkal nagyobb biztonságban fogod érezni. Sajnos az asztalra fektetést nagyban megnehezíti, mivel ugye kiáll. -
Chrys_
addikt
válasz
janosibaja #11779 üzenetére
De legalább az S-Voice működik, bár utólag kellett felrakni Samsung Store-ból.
-
válasz
janosibaja #11564 üzenetére
Na, én meg pont azt hittem, hogy az AOD miatt itt nincs ilyen! A Note 4en ez volt a legjobb funkció. Most, hogy tudom, itt is van, az AOD megy a kukába, és marad a jedi kapcsoló!
És bízom benne, hogy evvel megszűnik a zsebben garázdálkodó üzemmód is, nem tudom máshoz, csak az AODhez kötni. És talán javul az üzemidő is.
-
sgeza
veterán
válasz
Kisegítő lehetőségek: kézügyesség és műveletek
-
viera
őstag
válasz
Beállítások-Kisegítő lehetőségek-Kézügyességek és műveletek-Képernyő egysz. bekapcs. - ki
Amúgy én használom rendszeresen,nekem nagyon tetszik. -
vivo2000
tag
válasz
janosibaja #11438 üzenetére
Én lcd test programot töltöttem le play áruházból...
-
hunluigi
senior tag
válasz
janosibaja #11438 üzenetére
*#0*#
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #11429 üzenetére
Alapvetően ugyanaz, de a Samsung beépítette a telefon alkalmazásba. Csak feltételezem, hogy a külön feltelepített alkalmazás másként fogja megjeleníteni a hívó adatait.
Szerintem egyébként a build.prop fájlban van force off-ra téve ez a funkció a telenoros romokban. Esetleg meg lehetne nézni package disablerrel, hogy nincs-e csak simán tiltva, és visszaengedélyezni, ha így van. Ez utóbbinak kisebb esélyét látom. -
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #11429 üzenetére
Nem igazán értem ezek hogyan is találják ki a neveket?
Mindig egy fazon akit hívtam,mondta hogy szia Norbi.Sose értettem miért mondja.Aztán egyszer megmutatta ahogy megcsörgettem és kiírta hogy Norbert.Mondtam nagyon klassz ez,de még mindig nem így hívnak
-
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #11315 üzenetére
Írd be a cím elé, hogy
m.Tehát m.prohardver....
Így lesz mobilnézeted, ha ezt hiányoltad volna.
-
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #11315 üzenetére
Ha mobil nézetben vagy, akkor a lap alján válts át asztali nézetre. Igaz ezt meg nagyítgatni, meg scrollozgatni kell, de nekem még mindig használhatóbb, mint a mobil nézet.
Ha meg asztali nézeten vagy akkor fordítva, válts mobilra. Ez a két lehetőség van, app nincs.
-
Mans20
addikt
válasz
janosibaja #11244 üzenetére
Leginkább a nappali képeket kritizálják, túlélesít, mintha alapból szerkesztve lenne a nyers kép. Engem is ez tart vissza meg a beégő amoled. A fólia mizéria sem öröm.
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #11241 üzenetére
Azért én kíváncsi vagyok rá. Egyébként is kerestem valami jó asztali tartót, ez meg még elvileg tölt is.
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #11245 üzenetére
Ez teljesen jó annyi hogy kell hozzá microusb gyorstöltős kábel is
S7 S8 gyari töltője
Ha lehet olyat vegyél meg ami eredeti.Cellect forgalmazói címkével.
5-6000et ér
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #11241 üzenetére
Ebből azt sokat nem tudsz meg,hogy s7 töltő.
Típusszám nélkül,azt se tudod mi az
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #11163 üzenetére
És ez jól működik? Mennyire melegszik töltés közben a készülék? Mennyi idő alatt tölti fel?
-
zseko
veterán
válasz
Ez tetszik, ez még hűti is a telefont a képek alapján
-
OCTAMD
őstag
válasz
Arra figyelj ezekhez gyorstöltős microusb vezeték kell.Pl.s7 s7e
10pénz egy ilyen álló
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #11160 üzenetére
EP-PN920 a legolcsóbb gyorstöltős pad(fekvő).
-
bombibmw
veterán
válasz
janosibaja #11157 üzenetére
Vedd az S7-hez valót!
Sokkal olcsóbb és ugyanúgy tölt. -
600700
senior tag
válasz
janosibaja #11155 üzenetére
Egy majd 3 kilos telefonnal a tolton szerintem tre sporolni. Haverom vmi 5 ezeres Alis hamisitvanyba futott megolvadt a toltopad este meg jo hogy nem ragyulladt a lakas...
-
bigdigit
addikt
válasz
janosibaja #11076 üzenetére
Ezért személyi asszisztens a neve. Figyel alkalmazkodik még ha minden nincs rajta engedélyezve.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #11119 üzenetére
5Ghz mobil hotstpot, nem 5G modem.
Érted nem 2.4 hanem 5-ön akarom szórni a wifit, de Nexus 6P-n simán lehetett kapcsolni mások nem is látták se géppel se telóval mer régebbi cuccok ugye nm támogatjákMeg gyorsabb.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #11119 üzenetére
5GHz, nem 5G.
-
leslien
nagyúr
válasz
janosibaja #11075 üzenetére
csak simán automata módban még levegőt sem vettem...
-
viera
őstag
válasz
janosibaja #11054 üzenetére
Én is Telekomos vagyok és nekem is megjön a Gmail egyből.Mondjuk az iPad-re 1-2 másodperccel hamarabb,de amikor jelez utána figyelem a telót is és mindig megjön.
mchawer: ment pü
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #11056 üzenetére
Egy mobillal sztem is tok jó. Ha nem lennék annyira amatőr fotós akkor az időjárás előrejelzést olvasva felraktam volna az esti vihar elott a Canon-t a töltőre 😭
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #10970 üzenetére
-
Lanash
senior tag
válasz
Bixby alkalmazáson belül jobb fent a harang mellett 3 pont-Beállítások-Kártyák-Jelzés az be van kapcsolva? Illetve Beállítások- Megjelenítés a zárolt képernyőn- Jelzés itt be van kapcsolva?
-
bigdigit
addikt
válasz
Szerintem ha sikerült 0-ra törölnöd Bixbyt és használod az ébresztőt idővel meg fog jelenni. Eleinte nekem sem volt benne aztán megjelent. Sőt most már szól a Bixby nem akarom-e megnézni az ébresztőt mert tudja kb mikor szoktam menni aludni.
Szóval ez ilyen öntanulós személyi asszisztens. -
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #10966 üzenetére
Ellenőrizd a bixby alkalmazás jogait is!
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #10961 üzenetére
Próbáltad már az összes bixby kezdetű alkalmazás adatait törölni?
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #10954 üzenetére
Anélkül, hogy a konkrét esethez hozzá tudnék szólni, biztos lehetsz benne, hogy ha eddig volt valahogy, és semmi extra dolgot nem tettél, akkor valahogy biztos vissza tudsz térni az előző állapotra! Hiszen egyszer már volt úgy!
Ha nem nagyon lesz megoldás akkor valamikor ránézek, de most le van tiltva kompletten a bixby nekem. -
kisdobos0111
aktív tag
válasz
janosibaja #10926 üzenetére
Használd az edge panelt az óra gyors előhívásához.
-
Segal
veterán
válasz
janosibaja #10926 üzenetére
Szerintem csinálj recoveryből egy wipe cache üritést.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #10920 üzenetére
-
szabyka95
őstag
válasz
janosibaja #10920 üzenetére
torold a bixby mentett adatait all apps -> bixby -> clear data
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #10909 üzenetére
Nem jelenik meg az átkozott ébresztés a Bixbyben, hiába engedélyezem a Jelzés kártyát. Bocs, hogy sokadszor kérdezem, egy tipp, please.
-
bigdigit
addikt
válasz
janosibaja #10907 üzenetére
Bixby fent 3 pötty beállítások kártyák....
-
Alc
tag
válasz
janosibaja #10898 üzenetére
Gondolom a kártyák között engedélyezve van. Állítsd be az ébresztés mondjuk mostantól számítva pár óra múlvára, és mindjárt megjelenik a Bixbyben is. Ott nyomj a három pöttyre és rögzítés felülre, elméletileg akkor ott marad (ezt mondjuk nem próbáltam).
The Clock Card on Bixby Home is not always available at a glance, as Bixby Cards constantly rearrange based on time and location. But you can pin the Clock Card to the top of Bixby Home to view it at any time.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #10784 üzenetére
Ez nem tudom, miért van. Gondolom céges szinten fixre be van lőve. Neten rákerestél már erre az üzenetre?
-
dkovizoli
addikt
válasz
janosibaja #10771 üzenetére
Szerintem hívásátirányítást kikapcsolni, se hangposta, se semmire, majd hívásvárakoztatást is kikapcsolni.
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #10784 üzenetére
Csak a szolgáltató fogja tudni neki beállítani. Nem a telefonon múlik hanem a szolgáltatón. Mellesleg aki hiv az latja h épp hívásban vagy és kiírja neki h hívásvárakoztatás.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #10781 üzenetére
Engednie kell! Akkor valami más is bekavar. Persze, hogy szolgáltatói, de a telefonról tudod állítani!
-
sgeza
veterán
válasz
A hívásátirányításnál az ilyen típusú hívást ne küldd a hangpostára! Csúszka persze balra!
Hívásátirányítás -> Hanghívás -> Ha foglalt -> Letiltva (vagyis ne legyen ott telefonszám)
Szóval nem kell feltétlenül kikapcsolni kompletten a hangpostát, elég csak ezt a típusú hívást a fentiek szerint módosítani a telefonon a tárcsázó alkalmazásban!
-
csubííí
senior tag
válasz
Ha azt akarod, hogy foglaltat jelezzen egy másik bejövő hívónak miközben már beszélsz, a kikapcsolt állás az jó. Viszont, hívd fel a szolgáltatód (jelen esetben mindkettőt) és kérd, hogy kapcsolják ki a hangposta fiókod. Ekkor fog lenni a hívó félnek hangposta helyett foglalt jelzés.
-
DaveHutt
őstag
válasz
janosibaja #10775 üzenetére
Telekomnál külön be kell honlapon állítani a hívásvárakoztatást. Megtetted?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Az nem lehet, hogy nem a telefonon van elállítva valami, hanem csak egy szolgáltatós beállítás kéne neki?
-
laci0530
senior tag
válasz
janosibaja #10724 üzenetére
Nekem hat és feles - mínuszos - szemüveggel tökéletesen működik az íriszazonosítás beltérben. Gyakorlatilag ugyanez a helyzet, ha kontaktlencsét viselek, akkor is. Egyedül kint, erős napsütésben érzem azt, hogy nem 100 %-os a felismerési arány.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #10634 üzenetére
Nem dupláztál!
Ott van az az alkalmazások között, csak kapcsold be a rendszeralkalmazások megjelenítését! Ott tudod tiltani! -
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #10631 üzenetére
Szerintem leirtani nem tudod, csak a frissítést eltávolítani és tiltani.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #10615 üzenetére
Kezdőképernyőn alapbeállításként a bal szélső lap (volt) a Briefing. Valami hírolvasó hülyeség. Most ott a Bixby van, szóval nem tudom, hogy miért frissült. Meg mondjuk nekem ezek tiltva vannak, szóval nem követem az életútjukat.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
janosibaja #10351 üzenetére
Köszi a jelzést, azt hittem már én vagyok ennyire kukacos, de akkor jól érzem... nagyon kütyüb.zi vagyok, és minden apróság egyből szemet szúr!
Valami nem 100as ezzel a firmware-rel. Rakom mindjárt vissza a korábbit, épp most töltöm le. -
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #10270 üzenetére
Először is, ha neked XEH van, akkor - amennyiben nem akarsz verziót váltani - a XEH-et nézd!
Javaslatom: Samfirmbe írd be a telefon és a kívánt rom verzióját - te esetedben SM-G950F és XEH - és nyomj rá, hogy mit ad ki! Ez kiírja a legfrissebb verziót, az azonosítóit és a kiadás dátumát is. Ezt hasonlítsd össze a sajátoddal, és nézd meg, hogy frissebb-e! Ennyi.
De azt is lehet, hogy a sajátod kódjaid beírod manuális kereséssel, akkor még a fenti adatok mellett azt is kiírja, hogy van-e frissebb verzió. Vagyis amit talált, az frissebb-e. -
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #10270 üzenetére
XEH
TMH
VDH
PANNem mindegy melyik szolgáltató
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #10222 üzenetére
Nekem soha nem volt még melegedés gondom navigáció közben.
-
SharpSA
veterán
válasz
Nekem azért nem probléma ez, mert az autóban androidos dupla dines fejegység van, így azon fut a navigáció, a telefont nem használom erre. Ettől függetlenül a telefont érdemes időnként újraindítani.
-
jacis
nagyúr
válasz
Nekem S7e van ami állítólag jobban melegszik mint az S8 páos, de nekem sem volt még soha bajom a túlmelegedéssel. Pedig navigálok vele sokat és a klímát meg nem használom, mert a szemem bevérzik tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged