- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Tomiii258 #52297 üzenetére
Engem nem zavar, ha nem teljesen fekete, mert nem az üzemidő miatt használtam sötét témákat, hanem mert sokkal jobban tetszik, mint a világos kinézet.
Ha be van állítva valamilyen téma, akkor nem is engedi bekapcsolni az éjszakai módot.
A témákat jelenleg teljesen ignoráltam is.
Tegnap mondjuk a számológép még fehér volt, ma már az is sötét lett. Lefrissült a böngésző is, szóval szép lassan helyreáll a rend.A böngésző tényleg kicsit logikátlannak tűnt nekem is, de mivel a rendszert is éjszakaiban használom, nekem teljesen megfelel. Mást viszont elhiszem, hogy bosszant.
A nagy kontrasztú móddal egyetlen bajom volt, de az nagy.
Linkeknél az a bűn ronda sárga, meg zöld szín. Mai napig nem tudtam megszokni.A gesztusvezérlés is frankó lett, az alkalmazásváltó is tetszik, szóval úgy összességében eddig nagyon bejön.
-
dkovizoli
addikt
-
Predatorr
őstag
válasz
Tomiii258 #52232 üzenetére
Páj lesz az (ha csak fel nem tettél valamit erre). Állítsd be kivételekként az optimalizálás alól. Elméletileg, ha üzeneted jön, aktiválódnak. Én is hajtépek, mert nem lehet 1-esével szépen beállítani, mint nugátban, csak a legutóbbi alkalmazásoknál. Másutt még nem leltem rá, optimalizálásnál sem ugyanúgy van, aksinál meg sem jelenik a lista.
-
zola899
tag
válasz
Tomiii258 #52218 üzenetére
Köszönöm, de ezek mind be vannak állítva
Mint írtam, az Always on Display-ről van szó, nem a zárolt képernyőről.
Az AOD-n megjelenik az óra, az időjárás, és a zenelejátszó.
Ha jön egy üzenet, megjelenik a messenger ikonja.
De én nem az ikont akarom látni, hanem az üzenetet, érted
Olyan funkció kellene, mint az iphone-on...
Ha üzenet jön, bekapcsolja a kijelzőt, és máris olvashatod az üzenetet. A telefon feloldása nélkül. -
thedarkfox
senior tag
válasz
Tomiii258 #52087 üzenetére
telepíted ezt majd itt megkeresed a samsung task changer-t majd activity managerben csinálsz egy ikont utóbbinak, elindítod, kinézetet váltasz. Örülünk.
-
Tomiii258
tag
válasz
Tomiii258 #50161 üzenetére
Na szóval hallgattam a SEAP-ra, revoke-oltam a régi KLM09-cel kezdődő Knox kulcsot és csináltam újat, ami valóban KLM06-tal kezdődik már.
Kérdés: ezt az új kulcsot hogyan tudom beadni az AdHell-nek?
Mert sehol nem találok ilyen opciót, hogy Knox kulcs frissítése, azt mindig csak akkor szokta kidobni, mikor lejárt a régi... -
marquuard
veterán
válasz
Tomiii258 #49176 üzenetére
Végül csak kiderül.
Én Chrome Beta-t használok a saját szűrőmmel, viszont tűzfalkivétel a Chrome 53-as portja, Samsung böngészőnél ilyenről meg nem beszélhetünk.
Viszont az megoldás, ha az általad említett linket whitelist-re rakja a kolléga és újra aktiválja a listát.
-
-
Probert75
addikt
válasz
Tomiii258 #49157 üzenetére
és (#49158) sgeza Én jobb kézben tartom és a kisujjam a jack dugós oldalon van. Arra a kis műanyag betétre gondolok, amivel meg van szakítva a telefon háza, hogy a rádiójelek ki tudjanak jönni belőle. Na azon tanyázik a kisujjam.
Az lehet esetleg hiba, hogy a Hálózati mód-ot 3G/2G(Automatikus kapcsolódás)-ra állítottam, mert a Telenornál még csak így van net telefonálás közben is. Az LTE-n a Telenornál még nincs net beszédhívás közben.
-
pavika
tag
válasz
Tomiii258 #49108 üzenetére
Igen. Nálam volt ez a hiba és nálam is ez oldotta meg a problémát. Már másfél napja gond nélkül megy az adhell. Azt hittem nálam van a hiba és ez nem olyan gyakori, azért nem írtam be rögtön a megoldást tegnap. Érdekes volt, mert a fiókból elővett S5- öm elsőre elfogadta az új kulcsot és elindult az adhell. Gondolom mert régebbi rajt a knox.
-
Tomiii258
tag
válasz
Tomiii258 #46989 üzenetére
Tegnap vagy tegnapelőtt írtam, hogy a samsung findmymobile oldala nekem nem akart működni, mármint offline-nak írta és nem mutatta a telefonomat, mikor az működött és ott volt mellettem.
Na ez csak valami kezdeti szarakodás lehetett, elvégre akkor próbáltam ki először. De tegnap este újra ránézve az oldalra, már egyből megtalálta és a megfelelő helyen mutatta, szóval rendben működik.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Tomiii258 #46978 üzenetére
Szia,
Persze, ezt is megértem és eddig ez az első olyan ok aminél mondjuk látom, hogy na van értelme. Barátnőm dettó ugyanez a 2 ezer olvastan sz*rjával..
Viszont aki meg pont az ellenkezője mint én, mindent tisztán és jól tartok, nekem pont jól jönne.
De a lényeg, hogy ezt el tudom fogadni, ez nem fog eltántorítani, viszont remélem lesz beállítási lehetőség a későbbiekben.
-
dragon1993
őstag
válasz
Tomiii258 #43259 üzenetére
Az Adhell3 új verziója átállt a Standard Knox SDK kulcsra, így már azt is lehet aktiválni.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Tomiii258 #43309 üzenetére
Én csak egyszer fizettem érte, több mint 1 éve használom, sehol nem írta, hogy évente kellene megújítanom. (Nem is kellett.) Ráadásul akciósan, talán valami 10 euróért vettem, de 30 ért is megvettem volna. Évi 10e forintért én is sokallnám, de szerintem erről nincs szó.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tomiii258 #43039 üzenetére
Pont a gugli csinálna mindent jól?
Gmail appot használók is tudnának mesélni.Ami fura még hogy egyre több típusú telefonról tűnt el gboardon belül a manuális sync lehetőség.
Az rendben van, hogy csak dísznek volt, de el is távolították, ez is jelent vmit.Ami még furább, talán csak ez a kis dolog hiányzik ahhoz, hogy a legjobb legyen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tomiii258 #42951 üzenetére
Jó a szótár benne, elég sok szót ismer, de a ragokkal meggyűlik a baja, szavakat meg nem szinkronizál, szóval nem te állítottál el semmit.
Ugyan én egy alternatív alkalmazás segítségével lementettem az összes olyan szót, amit én használok és nincs a magyar szótárban, de akkor is fura, hogy ehhez plusz app kell.
Legegyszerűbben úgy lehet kipróbálni, hogy elmentesz egy saját szót, amit nem ismer, legyen az akár szleng, vagy szakmai, factory reset után nem fogja ismerni őket.
-
spider80
őstag
-
TOZ
addikt
válasz
Tomiii258 #36172 üzenetére
Detto, pár napja vettem ezt a jelenséget én is észre. (Szinten repcsimod, a fontos emberek tudja a vezetekes otthoni szamot.)
Szombaton nyomtam is egy FR-t neki, és nullarol belaktam. (home_csc-vel lett anno felrakva a vegleges Oreo), de nem hozott valtozast.Majd figyelem mi triggereli, wakelock detector egetvero marhaskodast, igy napkozben nem mutatat (ma reggel dobtam fel, kivancsi leszek az esti eredmenyekre).
-
-
csiszi91
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged