- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SharpSA #16865 üzenetére
Igen, ez rendben van.
Ezek szerint neked sincs bajod a készenléti fogyasztással. Akkor velem együtt már 2 ufó van a topikban
Szerintem a plusnak 24 óra készenlét alatt minimum 6 óra sotot kell hozni. Ha inkább wifin van és böngészőt használok lehet 8-10 óra is.
Na de offolom is a témát mert vannak itt többen akiknek fizikai fájdalmat okoz ha be kell állítani a telefont rendesen. -
válasz
SharpSA #15168 üzenetére
Az ANT egy szabvány BT kommunikációs forma, amit sporteszközök használnak, pl. mellkas pántok- pedálfordulat mérők- kilométerórák, VAT mérők, stb. Endomondo pl. ANT+ keresztül csatlakoztatható a pulzuspánt- pedálforduzlat mérő. Én használom. Akinek nincs ANT+ eszköze, felesleges.
-
-
sgeza
veterán
válasz
SharpSA #14852 üzenetére
Igen, így nem lesz vessző, mert a mezők szerint a keresztnév vezetéknév sorrend marad, csak fordítva adod meg a magyar nevet.
Ha a megfelelő mezőbe írod a nevet, akkor a vezetéknév keresztnév sorrendet választva vesszőt tesz a kettő közé, mert külföldiül így szokás. Ez szerintem béna.
Na én ezért írom egy mezőbe, nem szarakodok ilyen hülyeségekkel. Úgy mindenhol jó, és keresni is ugyanúgy lehet bármelyik névre. -
Quasi_modo
nagyúr
-
vivo2000
tag
-
S e t h
nagyúr
válasz
SharpSA #11276 üzenetére
Note 8 már nem mozgat, amióta az a hír róla, hogy még nagyobb lesz az S8+-nál. Csak tudnám miért...Mindig nagyobb volt az aktuális S-nél.
Ha nem lenne, akkor vélhetően még kisebb érdeklődés kísérné, mivel szinte csak egy S-penben különbözne, azért meg nem fizetnének annyival többet. -
törölt tag
válasz
SharpSA #11272 üzenetére
Nem elfogultság, nem is mondtam ilyet. Tény, ha Android, akkor jelenleg az S8+ a csúcs
Feltettem azt a mondhatni felesleges kérdést, hogy de meddig?
Úgy néz ki Augusztus 23. -áig, amikor is jön a Note 8, ami sokmindenben talán jobb lesz ,ettől függetlenül felesleges erről beszélnem, mert mindig jön egy újabb, egy jobb...... akkor ne vegyek soha telefont?érted... csak elmélkedek itt, de aki csúcstelefont akar, vegye nyugodtan ezt, Én is ajánlom, nem fogja megbánni
......de azért megvárnám azt a 23. -át, hogy milyen lesz a Note 8 -as fényképező
.......
-
janosibaja
őstag
válasz
SharpSA #11205 üzenetére
Hát én sokat nem várok tőle, az biztos. Ennyiért. Játéknak jó lesz, Kényelmesen elfér az asztalon, rálátok és még tölt is (ha tölt?), azt annyi.
Ellenben még meg sem rendeltem, mert közben írt privátban egy fórumtárs, hogy eladná a kifogástalan állapotú S7-es töltőjét. Szerintem az a töltő tolja az S8-at is, ha időben megegyezünk vele, akkor nem rendelem meg a csájnizt.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
SharpSA #10998 üzenetére
Semmi fólia és egyéb védőizé nincs rajta..
A kamerás dolog meg már többeknek előjött.. és most nálam is. Gáz, hogy kocogtatni kell
Vihetem szervizbe, tököm tele ezzel, hogy vesz az ember közel 300ért, egy problémás darabot.
Az agyam azon durran el, hogy az S7est is kapásból cserélni kellett.. tehát nem csak az 5 év alatt kifogok egy szart feeling van, hanem sorozatosan..
-
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
SharpSA #10467 üzenetére
Hm. Annyira nem hiányzik, csak furcsállom. Valamint mire lehet vajon még ennek kihatása, abból fakadóan, ami miatt ez a mentés sem megy?
Az a fura, hogy gyakorlatilag minden ugyanaz itt is, mint az S6-on volt, és ott ment. Na azért nyomozok még, mert nem szeretek nem megoldani dolgokat. Ez már jó kiindulási alap, hogy nálad meg működik. Köszi az infót! -
dkovizoli
addikt
-
janosibaja
őstag
válasz
SharpSA #10220 üzenetére
Spawn21 posztjához hasonló hozzászólások miatt frászoltam be anno az S8-as navigáció közbeni esetleges túlmelegedése miatt. (Valaha volt két Samsungom, mindkettő kiakadt kánikulában, mindenféle navival, hiába ment a légkondi is.)
Most - pillanatra sem kérdőjelezve meg Spawn21 kolléga állításait - elmondhatom, hogy vezettem nem rég 12 órát oda, ugyanannyit vissza és semmilyen probléma nem volt. Lehet, h csak szerencsém volt? Bár 24 óra elég hosszú tesztidő.
-
sgeza
veterán
válasz
SharpSA #10187 üzenetére
Amíg ezt leírtad, beírhattad volna a gugli keresőbe is, ahogy én is tenném, mert nincs kéznél minden pillanatban a linkje. Az első találat! Sokkal többet tanul az ember, ha nem mindent a szájába rágnak, hanem egy kis iránymutatás után utánajár magától!
De egyébként az az, amit kolléga linkelt. Azzal nem kell törődni, hogy már nem működik, stb. Hibátlanul megy, ha kell, használd nyugodtan! Nehogy a linkelt weboldalra nyomj! A 0.3.6-os verziót töltsd le!
Vannak oldalak, amelyeken az összes rom kódok fent vannak, de nem emlékszem fejből. Szintén gugli.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
SharpSA #10187 üzenetére
Itt megtalálod.
A régióhoz a régiókódot írd be.
OCTAMD itt felsorolta
Az utolsó három ROM első betűje a szolgáltatót takarja. -
sgeza
veterán
válasz
SharpSA #10079 üzenetére
Hajrá! De csak óvatosan ám a tiltogatással! Hajlamosak néhányan átesni a ló túloldalára, és mindenféle olyan dolgot tiltanak, amiről fogalmuk sincs, hogy mit csinál. Adott esetben bajt is okozhat némelyik tiltása! Tehát csak azokat tiltsd, amelyekről biztosan tudod, hogy mire van, nincs rá szükséged, és nem okoz problémát a tiltása!
-
sgeza
veterán
válasz
SharpSA #10069 üzenetére
A Package Disabler egy alkalmazás, amellyel olyanok is tilthatók, amelyek egyébként az alkalmazások menüben nem. Ez ugyanazt a módszert használja, amit egyébként egy halandó felhasználó is megtehet ADB-n (Android Debug Bridge) keresztül, viszont utóbbihoz egy "átlag felhasználói szintnél" egy picit jobban kell konyítani, de legalábbis utánaolvasni a dolgok menetének! A PD program egyébként nem csak annak hasznos, aki nem érti az utóbbi metódust, hanem annak is, aki nem akar sokat gépelgetni, parancssorosan bajlódni a művelettel. Tehát például én is megvettem a PD Pro alkalmazást - noha meg tudnám csinálni ADB-n is -, mert így egyszerűbb, és egy átlátható felhasználói felületen kényelmesebb ezeket a műveleteket megoldani.
Például a Helium Backup program által nyújtott backup lehetőség is egy sima ADB-n keresztül intézhető mentést végez, de sokkal kényelmesebben, egyszerűbben és gyorsabban végezhető el vele a művelet, mintha parancssorosan lekérdeznéd a telepített alkalmazásaid listáját, majd egyesével bepötyögnéd, hogy mit, hogyan akarsz menteni (adatok, apk, egyéb fájlok a tárhelyen, stb).
Kb. olyan ez, mint a DOS-os parancssoros gépelés kontra Norton Commander. Tudod, hogy md könyvtárnév a könyvtár létrehozás, de, csak egyszerűbb F7-et nyomni...Bár ez nem nagy különbség, de talán érthető, mire akarok kilyukadni!
Szóval az ADB-s művelet leírása itt egy kicsit hosszú lenne, ezért akit érdekel, annak javasolom, hogy olvasson utána, simán megérthető a netes leírásokból, hogy mit, miként! Csak szépen sorban, nem elkapkodva a dolgokat!
-
Assdak
őstag
válasz
SharpSA #10018 üzenetére
Persze nyilván ezzel szórakozom, mert ezért van az embernek telefonja....
Ha keresni kellene a laggokat, spikeokat, nem lenne probléma. Viszont jelenleg egy email megnyitásakor, is van hogy 4-5 másodpercet gonodlkozik a telefon. A Calendar görgetésnél szintén tekernék lefele, de a képernyő áll. Ugyan ez telefonkönyvnél, vagy email, üzenet írás közben.
Bocs, de igen, lehet nem ehhez vagyok szokva, de sajnos ezek, nagyban hatással vannak, mind a produktivitásomra, mind pedig az idegállapotomra....
Az pedig, hogy egy gyárilag beégetett feature ( bixy ) csontra fagasztja a telefont, mikor véletlenül, a gyárilag hozzárendelt gombot megnyomom, az külön élmény.Nyilván tisztában voltam, hogy droidnál ilyen dolgok előfordulhatnak, ezért is kezdtem az egészet azzal, hogy van e esetleg bevált módszer arra, hogy ezeket orvosolja az ember, nem pedig a rendszert fikáztam.
Pontosan ismerem a többi oldal előnyeit hátrányait is. Egy iphone7 ről váltanék, mert ott például a rendszer átgondolatlansága az ami, idegbajba kerget, ha üzleti környezetben akarom használni a telefonomat.
Microsoftnak pedig jelenleg nincs értelmes telefonja, még ha a W10M lenne is ami a leginkább elfogadható rendszer lenne számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tesla topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest