- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
válasz
$atirka #55849 üzenetére
Sajnos egyik lehetőség sem játszik. Ütemezést én is néztem és nincs beállítva. Olyan is van, hogy zenelejátszás közben az asztalon a készülék és egyszer csak magától leáll a zene (BT fülesen hallgatom a lakáson belül), odamegyek, megnézem és látom, hogy magától bekapcsolta a " ne zavarj" módot , így a zene is elnémult. Mindezt úgy, hogy senki sem ér a telefonhoz. Azt hiszem, el fogom fogadni egyfajta parajelenségnek :-)
-
Bossyy
tag
Sziasztok! Nincs valakinek esetleg ötlete, tapasztalata, hogy miért lehet az, hogy a telefon teljesen random módon néha "ne zavarj" üzemmódba teszi magát? Ilyenkor persze bukom a bejövő hívásokat addig amíg észre nem veszem és kikapcsolom a panelen a ne zavarj módot.
-
Bossyy
tag
Sziasztok!
Másfél éve nagy megelégedéssel használom az S8 telóm, viszont néhány hete egyértelműen lehalkult a zene hangereje Bluetooth-fülesen keresztül. Több BT fülesem is van (Sony, JBL, Awei) és mindegyiknél észreveszem, hogy már nem olyan erőteljes, dinamikus, mint volt. Teljes hangerőre állítva (mind a telefonon mind a fülesen) mindegyik halkabb a kelleténél. 10 éve használok BT füleseket, de ilyen jelenséggel még nem találkoztam. Nem a hallásom romlott el, mert a családban lévő A5(2017) - el összekapcsolva a füleseket újra teljes hangerőn működnek, az S8 nál tűnt el valahogy a hangerőből egy jó adagnyi. Tálálkozott már esetleg valaki hasonlóval? Lehet, valamilyen rendszerhangerő, vagy BT beállítás amiről nem tudok? Esetleg valamelyik letöltött zene vagy videolejátszó program korlátozhatja a BT hangerőt vagy talán el tud romlani egy BT chip vagy a telefon így? Ha valakinek van tippje, előre is köszönöm! -
Bossyy
tag
Jövő áprilisban kiderül, de szerintem lazán elveszti az értékének a 60-70 százalékát egy év alatt. A mostani S6 -osom éppen egy éve vettem, mikor egy éves volt. És patika állapotú, dobozával, tartozékaival GSM boltból még pici gyári és 3 hónap bolti garanciával kemény 80 ezerért. Most is remekül szolgál és szerintem még 60-70 ért most el is tudnám adni, tehát szinte nem is bukok rajta egy év alatt. Míg aki most vesz S8 at, az egy év alatt bukik mondjuk 150 ezret, ami több, mint havi 10E. Persze mindenki arra költi a pénzét amire akarja, nem török pálcát senki feje fölött,aki beruház egy ilyenre. Az S7 est kihagyom, jövőre meglátjuk lesz - e 120-ért, szerintem simán.
-
Bossyy
tag
Remek készülék lett. Az ára szokás szerint irreális, de egy év múlva ilyenkor már veszem is használtam 120-ért. Mától jöhetnek a pletykák a 2018 tavaszán várható S9 ről :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Trónok harca - Game of Thrones (sorozat)
- Gitáros topic
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest