-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyantaszuz
aktív tag
-
Tomiii258
tag
Szerintem félreérted.
A frissítés kikapcsolása, amit te írsz az csak annyit jelent, hogy marad az app a mostani állapotban, a mostani verzión, csak már újabbra nem fog frissülni.
Mivel neked a mostani verzió nem működik jól, ezért ennek nincs semmi értelme.Amit anrab írt, az a frissítés törlése. Ez azt jelenti, hogy letörlöd a frissítést az appról és ezzel visszaállítod azt a verziót, ami eredetileg is a telefonodon volt.
Oké, az egy régi változat lesz, de legalább nem dobálja folyamat a hibaüzenetet.
Majd vársz egy kicsit, míg a Gugli rendbeteszi a legújabb frissítést (mivel ez a hiba másnál is jelentkezett, a Gugli várhatóan rövid időn belül javítja) és utána frissítesz az app legújabb, már nem hibás változatára.
Valami "Frissítések eltávolítása" vagy hasonló a szöveg, amire nyomnod kell.(feltéve hogy nem értem félre én is
)
-
-
S@c@
őstag
Amit meg javaslok hogy tedd kezed ele maskor aztan el tole es a ketto kozti focust sztem eszreveszi a lencse. Nekem is volt h nem akart rafokuszalni valamire. Kez ele arra ra microzott kez el es a tavolra is megvolt a focus. Szerencsere ritkan van ilyen 1000bol 1. En mondjuk oreon maradtam.
-
dkovizoli
addikt
Az a baj, hogy ha cserélik is, mint látod, hardveres probléma, újra előjöhet. Ha persze szinte minden alkalommal előfordul, akkor érdemes gariban javíttatni. De ugyanúgy előfordulhat újra. Én ezért nem is foglalkoztam vele. Szomorú, hogy ilyen értékű készülékeknél van ilyen, de legalább kéznél a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest