Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Én a sygicet akkor utáltam meg amikor új telefonra költözve elfelejtette a licenszeket. Pedig beléptem a sygices accommal és ugyanazzal a Google accal raktam fel a playből... meg kellett venni újra. Következő telefon cserénél megint eljátszotta... azóta wazet használok. Ha még a háttérben sem tud futni akkor még nagyobb fos mint hittem.
-
e71
újonc
Érdeklődnék, hogy S8-on a Sygic-et sikerül-e lekapcsolt képernyővel futtatni? Ha igen mi a megoldás? Hangja kellene csak motorozáshoz. Köszi.
-
polonic
félisten
Hogy lehet egy régebbi samsung browsert visszatenni? Hiába törlöm le és apk-ból akarok egy korábbit. Az nem sikerül.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tomiii258 #43039 üzenetére
Pont a gugli csinálna mindent jól?
Gmail appot használók is tudnának mesélni.Ami fura még hogy egyre több típusú telefonról tűnt el gboardon belül a manuális sync lehetőség.
Az rendben van, hogy csak dísznek volt, de el is távolították, ez is jelent vmit.Ami még furább, talán csak ez a kis dolog hiányzik ahhoz, hogy a legjobb legyen.
-
-
Mo Bill
aktív tag
Ha most járna le az előfizum, akkor per pillanat három teló jöhetne szóba:
No1: Skilenc+,
No2: Notnyóc,
No3: Hüvely Máté 10 pro 😁😁😁😁 -
Tomiii258
tag
válasz
Mr.Silkó #43016 üzenetére
Na de ezt rohadtul nem akarom elhinni...úgy értem Gboard-ot használsz egy telón mondjuk 1-2 éven át. Telót váltasz és maradnál a Gboard-nál, de a felhő-tárolás istene a Gugli képtelen megoldani, hogy ugyanazzal a szótárral folytassam, mint a korábbi telómon?
Ez azért elég amatőrnek tűnik...EDIT: mindeközben meg a Gboard->beállítások->szótár menüben van egy ilyen lehetőség:
Megtanult szavak törlése az eszközről és a Google szervereiről.Persze ezzel nem vitázni akarok veletek, mert én is tapasztaltam, hogy FR után újra kellett tanítani neki mindent, csak ezt nem akarom elhinni...
-
Soockit
aktív tag
válasz
goldister #42982 üzenetére
Nekem az üvegfólia nagyon bejött. Volt, hogy sarkára esett 1 méter magasról a telefon kerámia lap burkolatra és csak az üvegfólia tört.
Ha nem akarsz üvegfóliát hanem sima fóliát csak akkor ajánlom a Mobile outfitters! Nem lesz olyan jó a tapintása a felületnek, mint egy üvegfólia esetén, de jól vég és nagyon szépen stabilan van fenn a kijelzőn. Elégedett voltam vele nagyon, ezt lehet akár a teljes telefonra is kérni (elől, hátul, oldalt!) -
gery14
senior tag
Sziasztok !
Pár hete jott vissza szerviből a s8+ om kijelző ,akku usb csere. Tok fasza pixel hibás lett az uj kijelző 😂 es akkor még nekem kell szorakozni vele mert a házhoz jövős mar nem éll vicc.... es akkor még a 3G 4G mobilnet is elmegy(telefos) randba bár ezt csinálja ez eleje óta amiota megvettem...😁 3x ra fog szervizbe menni kezd elegem lenni pedig idaig csak samuim voltak es nem is vennék mást de kezd idgesiteni... főként a hanyag szerviz munka... -
Ferdzsoo
addikt
Lassan 4 hónapja megvan az S8+-unk simán kijelentem hogy életem eddigi legjobb telefonja.
Imádom a kezembe fogni,annyira jó fogása van, felvenni amikor csörög, gyors mint az atom, nem fagyogatnak a programok, eszméletlen képeket csinál még sötétben is, gps a villámnál is gyorsabb.
Nem kell megijednem ha esetleg vizes lesz szakadó esőben. És ez a coral blue, fényviszonyoktól függően olyan árnyalatokban tud pompázni hogy félelmetes.
A méretarány is kellemesebb a Note szériánál.
Láttam sok helyen lehet kapni már majd 500 EUR környékén, szerintem még mindig bestbuy.
Oké az újjlenyomat érzékelő tényleg kicsit messze van, viszont a retinaszkenner is tökéletesen működik, azt kell használni... -
dnelb
veterán
Felraktam 5 updatet OTAn(2017 júniusirol legfrissebbre), semmi bug, akksi idő ugyanolyan, sebesség láthatóan javult, nem placebo. Reset nem volt. Samsung megtanult szoftvert írni?
-
Divinity
őstag
válasz
enginev3.0 #43023 üzenetére
Lassan 3 hónapja van meg az 5T és én nem vágyok vissza az S8-ra egyáltalán.
Az elején, amíg a kettő volt egyszerre addig láthatóan gyengébbnek ítéltem meg az 5T kijelzőjét, viszont mára már ezt is gyönyörűnek tartom, hiába raktam mellé a múltkor egy S9-et. Más színekkel játszik, nem annyira szaturált de megszoktam és innen inkább az SAmoled a túl szaturált.
A másik dolog a kamera. Hát az nem az igazi. Nagyrészt az OIS hiánya az ami meglátszik, tud borzalmas képeket készíteni a telefon, főleg low-light helyzetben, olyankor előjön az olaj festmény effekt, ez az egy dolog ami hiányzik az S8-ról.
Az üzemidő hihetetlen jó, kb 2x annyit bír nálam mint az S8 bírt. A sebesség meg valami eszetlen
Az S8-at gyorsnak tartottam az i7p után de ezzel szemben hát..
A qi töltés volt még ami hiányzott az elején de mára az se, a dash charge annyira gyors, hogy a brutál üzemidővel együtt semmi szükség qi töltőre.
Na meg a frissítések is nagyon gyakoriak, bétán kb 5 hetente jön új verzió valami csiszolással meg security patchekkel.
Ha jól tudom ezek mind megmaradtak az op6-nál is és a kamerát is megcsiszolták cseppet, szóval szerintem azt nem bánnád meg.
Innen vagy megbarátkozom a notch-al és majd 6T vagy Pixel 3XL de biztosan maradok Stock vonalon, eszembe juttatta az 5T az alma előtti Nexusos időket.
Bocsi a hosszú offért.
-
enginev3.0
félisten
Ennyivel rosszabb lenne az OP6 kamera?
(#43009) EnterR
Hiába, a mostani pixel árát nem fogja lenyomni, ahogy az OP6 sem nyomta lejjebb az op5t árát, plusz így is nehezen lehet beszerezni 2 XL-t
A pixel 3 viszont biztos hogy iszonyat áron kezd, pedig nagyon kipróbálnám#43020) leslien
Max 30-40 körül fizetnék rá bármire
Ezt pedig lehet 120ert viszikHa nem veszi meg a mostani jelentkező akkor megtartom egy ideig még
-
S e t h
nagyúr
válasz
enginev3.0 #42996 üzenetére
Ezen még sosem gondolkodtam, talán növényeket a kertbe.
-
leslien
nagyúr
válasz
Pixel 2 XL idáig verhetetlen.... mennyi a keret?
-
Mr.Silkó
veterán
Bocs, közben rájöttem, hogy a Boomsound zavart meg, újraolvasva a mondandód már látom a helyénvalóságát.
Elsőre azt hittem, hogy egy HTC-s hír/teszt alá szántad a kommented, éppen a Boomsound miatt.
A legtöbb mono mobil hangszóró ennyit tud, kicsit lejjebb kell venni a hangerőt a tisztább hangzáshoz.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
enginev3.0 #43003 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tomiii258 #42951 üzenetére
Jó a szótár benne, elég sok szót ismer, de a ragokkal meggyűlik a baja, szavakat meg nem szinkronizál, szóval nem te állítottál el semmit.
Ugyan én egy alternatív alkalmazás segítségével lementettem az összes olyan szót, amit én használok és nincs a magyar szótárban, de akkor is fura, hogy ehhez plusz app kell.
Legegyszerűbben úgy lehet kipróbálni, hogy elmentesz egy saját szót, amit nem ismer, legyen az akár szleng, vagy szakmai, factory reset után nem fogja ismerni őket.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icemad #43004 üzenetére
Nem oldódott meg, elveszett látszólag minden, ami ki volt mentve a 100GB-os ingyenes tárhelyre, bármit csináltam vele, már csak az 5GB-ot engedte (ugyan felkínálja a 100-at is, de arra hivatkozva végül elutasítja, hogy már egyszer felhasználtam ennél a telefonnál). Mindegy, annyira sok energiát idő és kedv híján bele se öltem, van másik biztonsági mentésem.
-
marquuard
veterán
válasz
enginev3.0 #43003 üzenetére
Megvárnám a következő Pixelt. Mindig is nexusb*zi voltam, aztán szembe jött egy S8.
-
S@c@
őstag
"Minőségben pedig, ha a legfelső állásból eggyel visszaszabályozzuk, a közép és magas tartományban kifejezetten korrekt a helyzet, de még mélyekből is több jut az okostelefonos átlagnál, ha nem is (immáron régi) boomsoundos mennyiségben."
Mar ertem mire gondolt a cikk iroja. Max allason minimalisan torzit az also hangszoro. Egyebkent visszaveve 1-2t korrekt.
-
oba
addikt
válasz
Én már hetek óta ezen agyalok... elkapott a kéne egy új telefon érzés szokás szerint. De nem tudom tényleg, hogy mire lenne érdemes váltani... főleg úgy hogy iszonyatosan lement az S8 ára, nem lehet értelmes áron eladni. OP6on gondolkodtam, de a kamera miatt letettem róla. Pixel 2 XL -t bevállalnám, de nem lehet kapni és/vagy drága.
-
Tujmos
tag
válasz
note 8
-
enginev3.0
félisten
Bocsi hogy így válaszolok, telefonról nehéz, sorba írok mindenkinek
5T-t nem vennék, azt visszalépésnek érezném
U12 nem kell IPS miatt, és borzasztó akksi, pedig nagyon vártam
Pixel 2 XL-t néztem, de rendes boltokban nagyon drágaiPhone x nem kéne, egyszer volt iphoneom nagyon nem jött be, és drága is
Mix2s megint csak IPS kijelző, mi8 meg gyakorlatilag beszerezhetetlen, Kínából nem rendelem meg gari miatt, de remélem Telenor elkezdi árulniÉs annyiért lehet inkább az op6ot választanám, bár mi8 szerintem szebb, csak még rendes kamera teszt előtt esélytelen a vásárlás
Nokiabol siroccot akartam de az IPS kijelző ott sem jön be
Redmi Note 5 Best Buy, de túl fanatikus vagyok a csúcskategóriában
A2 még nem jelent megOP6 lenne az első vagy második helyen mi8 mellett, de azt szívem szerint egy 140ezres hardverapro ár mellett hoznám el rögtön
Néztem Note 8, vagy s9+ , de azoknál még nem érzem hogy megérné a több tízezres ráfizetést
-
TOZ
addikt
válasz
Gondolkodtam pár napig ezen én is a minap. Mi mix 2s vagy OP6 jöhetne csak szóba. OP6 már kosárban volt.
De közel 330as EUR/HUFnál elengedtem a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest