Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Divinity

    őstag

    válasz enginev3.0 #43023 üzenetére

    Lassan 3 hónapja van meg az 5T és én nem vágyok vissza az S8-ra egyáltalán.:N

    Az elején, amíg a kettő volt egyszerre addig láthatóan gyengébbnek ítéltem meg az 5T kijelzőjét, viszont mára már ezt is gyönyörűnek tartom, hiába raktam mellé a múltkor egy S9-et. Más színekkel játszik, nem annyira szaturált de megszoktam és innen inkább az SAmoled a túl szaturált.:D

    A másik dolog a kamera. Hát az nem az igazi. Nagyrészt az OIS hiánya az ami meglátszik, tud borzalmas képeket készíteni a telefon, főleg low-light helyzetben, olyankor előjön az olaj festmény effekt, ez az egy dolog ami hiányzik az S8-ról.

    Az üzemidő hihetetlen jó, kb 2x annyit bír nálam mint az S8 bírt. A sebesség meg valami eszetlen:D Az S8-at gyorsnak tartottam az i7p után de ezzel szemben hát..:D

    A qi töltés volt még ami hiányzott az elején de mára az se, a dash charge annyira gyors, hogy a brutál üzemidővel együtt semmi szükség qi töltőre.:)

    Na meg a frissítések is nagyon gyakoriak, bétán kb 5 hetente jön új verzió valami csiszolással meg security patchekkel.

    Ha jól tudom ezek mind megmaradtak az op6-nál is és a kamerát is megcsiszolták cseppet, szóval szerintem azt nem bánnád meg.:)

    Innen vagy megbarátkozom a notch-al és majd 6T vagy Pixel 3XL de biztosan maradok Stock vonalon, eszembe juttatta az 5T az alma előtti Nexusos időket.:))

    Bocsi a hosszú offért.:B

    [ Szerkesztve ]

    return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

Új hozzászólás Aktív témák