Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Megy ez az aod csak egy óránként ugrik csak...
-
madgie
titán
Naponta újraindítom mostanában, mert mindig van valami kínja
A francba, pedig baromira szeretem a külsejét, a kijelzőjét...
icecave: gondolhatod, mennyire örülök, hogy 54 perc SoT-vel 55%-on van az akku
A Play Services meg 2 óra 16 percet pörgette a procit, 21 percnyi wakelock...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
madgie #30390 üzenetére
Azért elég sokat lehet ezellen tenni a Google beállításainak tüzetes átnézésével, illetve disabler megfelelő alkalmazásával.
iOS alatt persze, hogy csak 5%-ot merült volna, hiszen a funkciói sokkal korlátozottabbak, illetve nincs rendes multitasking.
(#30392)
A fenti javaslatommal azért csökkenthető jelentősen ennek gyakorisága, de ha kicsit is úgy látod, hogy meríti valami a telefont, akkor egy restart csodákra képes, és azért kibírható az az 1 perc szünet, amíg újraindul a mobil.
Plusz ami még növeli az akkuidőt, az a használt appok RAM-ban tartása. Még mindig rengeteg embernél látom nap-mint-nap, hogy a képernyő lezárása előtt mindenből kilépnek, pedig ez egyrészt totál felesleges, másrészt az újra, 0-ról megnyitott alkalmazások energiát és időt pazarolnak.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz
Mr.Silkó #30391 üzenetére
2013: Moto X. Többször leszívta az akkut nálam a Play Servies. 2015: OnePlus One. Dettó. 2016: Galaxy S6 Edge, megint.
Eddig sose mutatott semmit ablakban, de a hirtelen, random merülés majdnem mindig a beakadó Play Services hozza magával. És nem, nem telepítek semmilyen hülye takarító appot.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Viktor0610 #30389 üzenetére
Én semmilyen telón sem találkoztam még ezzel, pedig rengeteg elődje volt nálam az S8+-nak.
-
madgie
titán
Resi? Mint restart? Pont a kiszámíthatatlanul beakadó Play Services miatt húztam fel eddig mindig magam az androidon, most még mobilnet se volt, míg vezettem, vendégségben sem nyomogattam, aztán 90%-ról sikeresen le is ugrott 63-ra. "Kicsit" dühítő, a fapados iOS ugyanitt merült volna vagy 5%-ot.
Mr.Silkó: ezzel az ablakkal még én sem, de minden Androidos telefonomon jártam már így, gyönyörűen leszipkázza az akkut és totál kivédhetetlen, néha csinálja, néha nem...
Viktor0610: negatív, semmi ilyesmi nincs telepítve.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mike81
senior tag
A billentyűzet témára reagálva. Én évekig LG-t használtam, szerintem nagyon jó billentyűzetet készített. Nekem csak az a bajom a gyárival hogy az ékezetes betűknél hosszan nyomva nem rögtön az jelenik meg első lehetőségként hanem még húzni kell az újjunkat a megfelelő karakterig.
Mivel lg billentyűzetett nem találtam ezért én is a Gboard-ot kezdtem el használni. Szokni kellett de szerintem nagyon jó lett.[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
Inkább adjanak ki egy végletekig letesztelt verziót később, mint egy bugos szoftvert ami tönkrevágja hónapokra a csúcstelefonokat.
-
válasz
Grande Ale #30346 üzenetére
Az lehet hogy lány volt
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Grande Ale #30367 üzenetére
Ha nagyon szeretnél frissebb romot, Odinnal megoldhatod.
-
dkovizoli
addikt
válasz
emre33 #30343 üzenetére
Gondolom nekünk már az oreot akar(ták)ják kiadni januári patch-el, csak úgy néz ki, hogy valami bibi van az oreoval, ezért csúsznak. Ezek a középkategóriások pedig ugye csak később kapnak oreot majd, addig viszont megy a nugátra nekik a havi biztonsági frissítés. Biztos kevesebb azért a meló vele, hogy még a nugatba kell integrálni.
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok,
van vmi módszer hogy a világító szélek messenger alatt működjön, akár egy bizonyos messenger verzióval?
-
hdekakas
senior tag
Van valakinek/tud ajánlani valaki vezeték nélküli autós (gyors) töltőt?
Vagy valami autós wireless töltőt, ami nem esik naponta az ölembe, meg ilyenek. -
hunluigi
senior tag
válasz
emre33 #30343 üzenetére
Szerintem inkább a "jól van az úgy csak toljátok kifelé, aztán ha valami nagyon akad majd javítjuk" <-- olcsóbb modellek. És van a "ha kell akkor hosszabítsátok a bétát ameddig csak kell de a végleges rom amennyire csak lehetséges legyen bug mentes" <--- flagshipek. Szerintem ez így teljesen rendben van. Amúgy mit vártok a keksztől? Mert nagy változások nem lesznek... A biztonsági frissítések sem annyira életbe vágóak. Nem lesz semmi baja az embernek belőle, ha 1-2 hónappal késöbb kapja meg. Javítani való meg nem sok maradt már a jelenlegi romokban.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
válasz
Grande Ale #30341 üzenetére
Decemberi sincs.
-
ToomyC
aktív tag
Hol a fa.omba kell beállítani egy alkalmazásnál hogy a Game Launcher ne kezelje játéknak mert nem az... régebben meg volt...
-
polonic
félisten
válasz
Nálam sincs. Én majd szerintem az oreo-val fogok feltenni egy DBT vagy PHN romot.
Nem tudom, mit kell ennyit tökölni. -
emre33
addikt
válasz
A3 2017 Xeh régiora is kijött a januári update.
Egyszerűen vicc amit S8 művel a samsung.
Csúcs modell, és nagyívben leszarja. -
Deck
titán
-
Grande Ale
őstag
Nekem függetlenre még mindig nincs januári frissítés...
-
válasz
Apone33 #30331 üzenetére
ISRAEL Next gen. is fent van a gépen, semmi gond nincs vele. Kicsit túl sokat pofázik.
Mióta van nagyobb mennyiségben mobilnetem, a Waze a preferált. Igazából meg vagyok vele elégedve, annyi, hogy hosszabb úton, vagy ahol nincs semmi gebasz kikapcsolom a képernyőt, hogy ne égjen be. Így marad csak a hangnavigáció, de az is elég. -
Grande Ale
őstag
A Samsung szöveg felolvasó sem mondja az utca neveket Google navinál? Nem lehet ezt valahogy beállítani, hogy mondja?
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Amióta megjelent, én csak a Gboard-ot használom. Sokkal gyorsabban tudok vele írni, nincsenek gombkeretek, nincs automatikus nagybetű. Samsunggal szemben mindenképp ezt preferálom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Grande Ale #30300 üzenetére
Swype, de szinte csak azért, mert évek óta ezt használom és igekötők tekintetében nem találtam nála jobbat.
De.
Az utóbbi pár frissítés nem igazán sikerült jól, ezért kipróbáltam a gboardot is, ami előttem igen ismeretlen, furcsa módon oldja meg a mentett szavak szinkronizációját, de igazából mondhatni sehogy.
Ergo, ismét a swypeot használom, több évnyi szó van elmentve benne, de ha újként vágnék bele az android világába, akkor a swype, swiftkey, gboard kombót próbálnám ki és annál maradnék, ami a stílusomhoz a legközelebb álló.
És most jön a lényege, ha használod, preferálod a flow módszert( húzogatod az ujjad ide-oda), mert egyébként a szimpla módszerre( pötyögtetős) nem tudom mi lehet a legjobb. -
Grande Ale
őstag
Köszi, én is a gboardot preferálom!
-
janosibaja
őstag
Próbáltam már, jelez anélkül, hogy a PC-n nyitva lenne.
Kapunk a feleségemmel egy köremailt, nála nyitva van a laptop, s ő is, én is egyszerre kapjuk meg az emilt. Sokszor kiderült.Tényleg az az egyetlen bosszantó problémám,amit írtam, hogy ha nyitva PC, azon hiába olvasom el, a mobil LED továbbra is pislog, hogy új emil jött. Csak akkor jön rá, hogy már nem új, mikor feloldom avzárképernyőt.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Én azok közé tartozom, akik szeretik használni a Samsung szoftvereit. Mindegyik ad vmi pluszt a telefonjaikon. Legyen szó billentyűzetről, böngészőről.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #30312 üzenetére
Ha megnyitom a pc-n a gmailt, akkor nekem is egyből bejelzi a telefon, ha jött email (ami már korábban jött, csak nem jelezte). Mintha ilyenkor megpiszkálná a szervert, és az rájönne, hogy szólni kéne a telónak. Nyilván nem pont így, de ebből a jelenségből kiindulva nem feltétlenül gmail app problémát sejtek.
Szóval kérdés, hogy ha nincs megnyitva neked pc-n a gmail, akkor is jelez-e egyből a telefonod? Próbáld majd ki egyik napon, ha van rá lehetőséged![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
SwiftKey függés van, megszoktam pár éve, meg jó is.
-
janosibaja
őstag
Nekem időben meg jön minden Gmail - talán csak szerencsém van. (Nem tettem mást, mint a kivettem az optimalizáltak közül.)
Ha a munkahelyemen ülök, szinte versenyez egymással a számítógépen megnyitott Gmail és a mobil, hogy melyikre jön előbb.
Az egyetlen hiba (túlélem), hogy a PC-n megnyitott levél megnyitásáról a Gmail sokára "értesül", s a LED az elolvasása után még sokáig ott pislog a mobilon, mintha új értesítésem lenne.
Akkor jön csak rá, hogy már elolvastam a levelet, mikor kinyitom a képernyőzárat, s frissíti magát.
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #30288 üzenetére
A gmailen belül lehet rendezni a leveleket. Amikor átrakod máshova a levelet a beérkezett üzenetekből. Azokat címkének hívja. Meg talán időnként mappának.
Mert alapvetően úgy kezeli, hogy van egy adatbázis az összes levéllel, és a frissen érkezettet elláttja a beérkezett üzenetek címkével. Aztán a címke szerint tekinthetők meg a levelek. Gyakorlatilag, mintha mappázva lennének, de annál annyival több, hogy több címkéje is lehet egy levélnek, így több nézetben is megjelenik.
Ha valaki nem használ címkét, az is használ, mert a beérkezett üzenetek is egy címke. Ha azt leveszed róla, a levél eltűnik a beérkezett üzenetekből, és csak az összes levél nézetben marad látható.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Jó a gyári Samsung, de a Gboard még jobb, szerintem. Én utóbbit használom.
-
SharpSA
veterán
válasz
Jó lenne a Samsung billentyűzet, csak egy dolog hiányzik belőle nekem: a nyomvatartás idejének állítása. Mert így nekem túl lassú. 200-250 ms nekem a jó beállítás. Ezért gboard és swiftkey van még telepítve.
-
bigdady
nagyúr
válasz
G
-
BeastMode
őstag
válasz
Gboard.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vicces képek
- Windows 10
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...