- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
timirosicka #29192 üzenetére
Szerintem frissítéssel nem fog javulni.
-
sgeza
veterán
válasz
szegab1986 #29188 üzenetére
Passz. Kisegítő lehetőségekben esetleg valami, ami miatt ez tiltódik? Amúgy gyári alaphelyzet!
-
kislaci
senior tag
válasz
timirosicka #29193 üzenetére
Vedd le a fóliát, meg frissítsd szerintem, nincs ilyen, hogy akkor nem veszik vissza, ennyi erővel akkor a dobozból sem kellett volna kivenni, mert leszakítottad így az eu sim only matricát.
-
Ákkk
addikt
válasz
timirosicka #29192 üzenetére
Én helyedben kicseréltetném a telefont egy jobb kijelzővel rendelkező készülékre, tehát ettől állj el a következő valószínűleg nem lessz ilyen.
Ha frissited lehet nem veszik vissza.
A telefonboltok kitalálnak mindig valamit a fogyasztóvédelem meg bíróság nagyon lassú....Lanszelot
Recowery menü
Wipe cache patrition megoldja de fel fogja kínálni mindig utána -
lanszelot
addikt
Hello,
Felugrott a softvare update es veletlen ranyomtam, leallitottam a letoltest, de le szeretnem torolni, mert nem akarom frissiteni. Hol talalom a file t amit le kell torolnom? -
Ákkk
addikt
válasz
szegab1986 #29188 üzenetére
Gondolom valami nincs rendben a rom-al. Többfájlos romot tettél fel?
-
sgeza
veterán
válasz
timirosicka #29173 üzenetére
A rendszert ne frissítsd a biztonság kedvéért, a play áruházas alkalmazásfrissítés meg mindegy! Úgyis utolsó lépésként nyomnod kéne egy gyári alaphelyzetet, az meg az alkalmazásfrissítéseket (is) törli.
-
toto0569
addikt
nem tudok vele betelni
Nagyon tetszik ez a lassított felvétel. -
timirosicka
tag
válasz
timirosicka #29130 üzenetére
Köszi mindenkinek
Még egy utolsó kérdés ezzel kacsolatban.Megengedjem a frissitést /még nem engedélyeztem semmit,nehogy ez miatt ne vegyék vissza 14 napon belül és ez segithet? vagy csomagoljam össze és küldjem vissza? -
válasz
janosibaja #29159 üzenetére
Az AOD nem csak egy-egy pixelt csúszik el?
Az S7-en idegesítően ugrált a kijelzőn össze vissza, vagyis mindig máshol volt, az óra naptár, bejárta a kijelzőt, úgy tudom S8-nél már nem így működik, vagy így kellene?
-
sgeza
veterán
válasz
Én nem a beégés okán írtam hozzá, csak a vándorlás hiányához szóltam pár szót.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Egyet tudok érteni, én sem izgulok miatta, kicsit sem.
-
gurus
aktív tag
-
kislaci
senior tag
válasz
Mr.Silkó #29145 üzenetére
Én azt nem tudom, hogy mennyire kéne mozognia, illetve milyen időközönként. Mert ha felélesztem a kijelzőt, majd aztán vissza kikapcsolom és bejön az aod akkor egyértelműen több cm-rel is odébb rakja, de úgy hogy nem nyúlok hozzá nem látom, hogy odébb menne vagy mozogna, bár nem tudom mennyit kéne várnom, és mennyit kéne odébb mennie.
-
sgeza
veterán
Ok, világos, egy fokkal így talán jobb a helyzet, de az alap módban akkor sem tudod állítani a színes csúszkákat. Számomra meg az adaptívnak túl intenzív képe van. Bár most nézem, annyira nem vészes. Viszont az ilyen hozzáállástól a gyártó részéről hányni tudok! Nekem azzal van inkább problémám.
-
sgeza
veterán
Hát az elég gáz! Én biztos nem hagynám annyiban, mivel ez nem megoldás a problémára, hanem rákényszerítenek egy másik beállítás használatára, így vesztesz a funkcionalitásából!
Kékfényszűrő:
Szerk.: elképzelhető akkor, hogy utána újra bekapcsolható, ezt nem néztem, de az rémlik, hogy úgy valami nem ment!
Mindegy alap módban akkor sem megy a szín állítgatás, tehát probléma van a helyzettel mindenképp!
-
feketeit
csendes tag
Sziasztok,
Van valakiknek olyan problémája, hogy hívás közben felébred a kijelző?
-
sgeza
veterán
válasz
glspeter1 #29140 üzenetére
Ez nagyon nagyon karcsú sajnos. Én ennyi idő elteltével több mint 5 óra kijelzőidőnél járok.
Láthatóan a készenlétben fogyaszt, mint állat. Mintha nem akarna elaludni. Menj bele a készenléti fogyasztásba, és arról is csinálj képet!Bár a cella készenlét is sok, tehát az is lehet, hogy rohadtul gyenge nálad a térerő, és azért szívja. Esetleg egy alkalmazás állandóan mobilnetezik. Nincs kiemelkedő adathasználó alkalmazásod? Nézd meg azt is! Akár a wifire vonatkozóan, nem feltétlenül mobilnet. Ebből kiindulva próbáld ki azt, hogy kikapcsolod a wifit és a mobilnetet is, hogy történik-e változás (bírj ki így egy napot, vagy csak rövid időre kapcsold be, amíg megnézed, amit akarsz)!
-
sgeza
veterán
Ezzel a megoldással az a baj, hogy csak adaptív módban alkalmazható, ami az én esetemben például azért lenne problémás, mert sokkal jobban szeretem az alap módot (bár nekem egyébként nem rózsaszínes a kijelzőm, csak az én gondolatom akartam hozzáfűzni).
Másik gond, hogy adaptív módban nem működik a kékfényszűrő. Tehát ha ez akarna lenni a Samsung hivatalos megoldása a rózsaszínű kijelzőre, az enyhén szólva is problémás lenne (vagy felháborító, ha így van)! Ugyanis ezzel konkrétan funkciót vesztesz. Én személy szerint két olyat, amit használok (ugyebár az alap kijelzőmód és a kékfényszűrő). -
icemad
nagyúr
válasz
nünüke1975 #29118 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #29127 üzenetére
Szerintem is az. Csak ez az aod hiba ne lenne rajta amire amúgy ma ezt írták....no comment mivel az aod a saját appjuk meg hogy a Samsung themes appban nincs is cache törlés...
Frist please clear the cache of the Samsung Themes by going to Settings > Application manager > All > Samsung Themes/Theme Store > Storage > Clear cache.
Afterwards, please re-download the theme.
1) Apply the "Default" theme.
2) Remove the corresponding theme.
3) Go to the Theme Store > Purchased.
4) Re-download the corresponding theme.
5) Re-apply the theme.If you are still experiencing the same issue after this We kindly suggest contacting the developers of the app, as they may be able to offer valuable input in this situation. Go to the Samsung Theme store > search for the theme and under "Seller Info", you should find a contact point for the developers of the application.
How was your interaction with our Customer Care representative? Please take a few seconds to fill out the short survey below – it would greatly help us improve our customer support experience!
-
törölt tag
válasz
Homogén vagy foltos?
-
Deck
titán
válasz
Nem.
Beállítások - Kijelző - Képernyőmód - Pirosat húzd le teljesen
-
Ákkk
addikt
válasz
Az biztos nem.
-
timirosicka
tag
válasz
timirosicka #28875 üzenetére
Sziasztok
Lehetséges,hogy a gyárilag felrakott fólia szinezi el rózsaszinre a kijelzöt?Még nem vettem le,mert 14 napom van teszteniés addig nem akarom még levenni
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #29127 üzenetére
Nem nehéz megjosolni, egyszer ott vannak a tapasztalatok, másrészt meg hiába a béta tesztek, a zip pár valahol, ahol nem számítottak rá biztos megakad. Az autóknál is ugyanez van, azzal a különbséggel, hogy ott a motorokat néha az előd modell, kifutó szériájában már tesztelik.
Egyszer már rám cáfolhatnának..
Mondjuk egy "gyorsan és jót" megoldással. Ha jól tudom, a Google munkája sem hiba mentes. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #29126 üzenetére
Bízom benne, hogy nem lesz az. Bár azt is tudom, hogy a te véleményed szerint a legstabilabb rendszer mindig a verziófrissítést megelőző utolsó rom, szóval a mostani.
Ez egyébként egy valóban létező és általánosan elismert nézet, bármilyen rendszerről legyen is szó, sokan gondolják hasonlóképpen, mint te. -
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #29119 üzenetére
Az előbb olvastam a Legendd tekkettősös kekszeses clickbait cikkét, miszerint január végén jöhet.. A helyzet az, hogy nem valami nagy durranás az oreo, legalábbis az eddigi beszámolók szerint..
Igy részemről nem annyira foglalkoztat. Az AQL5 azon kívül, hogy az akkustat néha hülyeségeket ir szerint jó. -
-
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok,
Nem ide tartozik, ne haragudjatok, de Samsung Galaxy Grand Primehoz milyen akksit érdmees venni?A Telefon 2 éves és vakuzáskor kikapcsol, valamint hamar merül már.
Olyan akumulátor kellene hozzá ami megbízható. (Gyári/utángyártott? Mire kell figyelni?)Köszi
-
fecosrac
tag
válasz
Mr.Silkó #29104 üzenetére
Igen tudom, az csak a karcok ellen véd, de nem ütésálló. Bár tudom, hogy az üvegfólia sem véd mindentől, de azért mégiscsak nagyobb biztonságban lenne azzal a készülék.
Valami nagyon gyorsan kell, mert az eredeti fólia már vállalhatatlan ami rajta volt, csak tényleg attól tartok hogy majd ledobja a szilikontok az 5-7 ezres fóliát. Ezért gondoltam hogy megkérdezem ki mit javasol. -
hdekakas
senior tag
válasz
janosibaja #29099 üzenetére
Köszönöm, így megoldódott a csengőhang kérdése, külső programmal.
Amúgy nem tudtam beállítani, csak a csengőhang vágó segítségével. -
voyi
aktív tag
Hali!
S8 telefonom ugynez ki nem megy alvo modba (gsambattery-vel ellenoriztem.)
Van esetleg olyan root nelkuli app ami megmutatja mi tartja ebren folyamatosan? -
thamasz
senior tag
20% engedmény az Edigitalnál Samsungra, van S8 és kiegészítők is úgy látom.
-
ahnaelei
tag
https://tech2.hu/januar-vegen-johet-az-oreo-samsung-galaxy-s8-ra/
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Tcom-os vagyok, tudni kb. mikor lesz rá oreo?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Chrome
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest