- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem használok PC-t egy ideje. S9+ és DEX, vagy LinuxOnDex megy.
De amúgy ez a Glap Play P/1 egy SES-ben árult termék, Designed by Samsung felirattal. Ok, nincs rajta, hogy Oculus támogatott lenne, de reméltem valami visszafelé támogatást, és van amivel megy is, van amivel nem, ezért inkább tapasztalatot várok, hogy ha valaki használ hasonló kombót, akkor neki milyen tapasztalatai vannak.... -
Spin
aktív tag
Hozzád hasonlóan nekem is 2017.októberi a gyártás. 114 discharge, 90,67% akksival. Töltési szokásaim: Általában reggel 6-kor leveszem, este 10-kor vissza, egész éjjel fent van. De sokszor van,h csak 10-20 perceket van töltőn és már megyek is tovább vele...
Írtad,h "Raadasul vigyaztam ra 80% fole sose toltom, es lemerulni se hagyom" Már rég óta tudom,h nem szabad ezekre "vigyázni" , minél jobban vigyázol rá, annál "rosszabb". Úgy vagyok vele,h használni kell, ő van értem, és nem fordítva. Ettől függetlenül persze és sem dobálom stb, de nem "dédelgetem"
-
gerner1
nagyúr
Azért van, hogy legalább azon programoknak legyen esélyük így települni, amelyeknek a programozói vették a fáradtságot, hogy a programjukat erre is felkészítsék.
Ahogy az Összefoglalóban is olvasható, visszatérni a 6.0.1 -re nem lehet már, ha a készülék RP SWREV: B:2 -es értéken van.
-
gerner1
nagyúr
Nem fogod tudni. Csak azok az appok tudnak oda települni, amelyek eleve ezzel a feature -rel vannak programozva. Többségük azonban a belső tárolóra települ, és csupán néhány kivétel van, amelyek legalább az adat file részüket a microSD -re írják (vagy tudják oda is írni).
A másik kérdésre, ami itt OFF... - néhény app esetében (amelyekhez megintcsak nemsok köze van a teló gyártójához..) alternatív telepítés esetén, legalább ezt a részüket képesek onnan olvasni (pl: valaminek a *.obb tartalma)...
-
A.K.
tag
Ha OTP-s vagy mint írod akkor nem kell mást csinálnod mint beregisztrálnod a rendes bankkártyádat a simple alkalmazásba. Nem kell semmiféle virtuális kártyát igényelni. Azt azoknak kell akiknek nincs az OTP-nél számlájuk. A fizetés meg úgy történik, hogy feloldod a telefont és 2 percen belül hozzáérinted (egész pontosan nagyon közel teszed) a telefonod a terminálhoz.
-
stfx
aktív tag
Valaki az otp simple nfc-s fizetes beallitasra?
Megneztem ezt a videot, ugyanazt csinalta mint en, csak neki egyboll paypassos lett a beregelt kartya, nekem meg meg kellett volna egy virtualis otp simple kartyat is csinalni. Mar atraktam a telot magyar nyelvre, mert angolul hasznalom, de akkor is ugyanez a szitu volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Linux kezdőknek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Horgász topik
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest