Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
-
Watt25
veterán
válasz handrash #41383 üzenetére
Akkor még arra lennék kíváncsi, hogy mennyire komoly, hogy mindenképpen, tehát egy aksicsere miatt is törlik a telefon tartalmát? Ez baromi negatív lenne, én nem akarok fél napot azzal tölteni, hogy újra beállítok mindent, 3 netbank app van a telefonom, semmi kedvem ehhez.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Psychopeti
senior tag
válasz handrash #41084 üzenetére
Nálam nincs olyan iránytű...
Hanem csak az a célkereszt és hiába nyomok rá semmi nem történik. Vagy 3 alkalom után sikerül az is hogy ha rámegyek akkor engem mutasson meg hogy éppen hol vagyok.
[link]Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
törölt tag
válasz handrash #40157 üzenetére
+1
Ma jött frissítés a kedvenc játékomra, és már darabos. (SWGOH) Ok, én már átéltem ezt az S5 Minivel is amikor az volt a másodtelefonom, és reméltem, hogy az S7 is kibírja a két hűségciklust kibírja anélkül, hogy döcennének olyan játékok, amelyek kezdetben jól futottak rajta.[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz handrash #39076 üzenetére
az nem segít, köv. ki-bekapcsolásnál megint jön a kérdés.
tele vannak az angol fórumok is ezzel a problémával.
úgy néz ki jelenleg nincs megoldás, csak ha állandóan bekapcsolva hagyod a gps-t, ami (nekem is új volt) csak akkor fogyaszt ha egy app használja is és megjelenik fennt a kis ikonja.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
válasz handrash #38549 üzenetére
Pontosan mennyi ideje cserélték? Mert ha már átlépted az 1 évet, akkor persze, hogy fizetős, hiszen az akkura csak 1 év garancia vonatkozik.
Illetve lehet, hogy az akkura nem vonatkozik ez a garanciális idő újraindulás.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
samu74
addikt
válasz handrash #37882 üzenetére
Most erre nem tudok mit mondani, az app fejlesztőjének is írhatsz pl. hogy segítsen már.
Mondjuk azért a 4 giga ram ami van a telóba elég kellene legyen sokmindenre,nem kellene kidobálja az appokat mert a launcher önmagában megeszik vagy 1,5 gigát.. Sajna lehetne még mindig jobb a ramkezelése a Samsungoknak mint amilyen.
Ez a rész be van kapcsolva nálad ha bemész a beállítások- Alkalmazások- app- akkumlátor-akkumlátorhasználat kezelése.[ Szerkesztve ]
-----------
-
samu74
addikt
válasz handrash #37873 üzenetére
Ha játszol vagy ha elfogy a ram hajlamos bezárni ezt-azt ,de ez a menü pont ezért van...
zsoltip Akkor a Tasker, viszont root kell hozzá ami nullázza a garanciát.
A jóhír az ,hogy nagyon kevésszer kell újraíndítani a telefont .
Tudtad ,hogy a privát üzeneteknél tiltani is lehet?[ Szerkesztve ]
-----------
-
ttamashu
aktív tag
válasz handrash #37596 üzenetére
20 hónapos a telóm és most tervezem bevinni szervízbe garanciális akksi cserére. Mivel egybe van öntve az én értelmezésemben nem tartozék az akksi hanem a készülék integráns része, akkor meg biza a 2. év is vonatkozik rá.
Van valakinek tapasztalata mit szól ehhez a szerviz?!
Tea az élet!
-
vilmose33
őstag
válasz handrash #29079 üzenetére
Köszi a tanácsot , megfogadom Emag garancia van rá 2 éves,de a Samsung csak 1 évig foglalkozik vele utána az Emag-on keresztül megy a garanciás javítás. Most ha fel töltőm ,kiír majd 32 órát , illetve ha nem játszom sokat simán megy 1,5 napot. Members kíírja ,hogy rossz az akkumulátor,erre hivatkozva szeretném kicseréltetni , kiváncsi vagyok mit bír az új aksi, ha tényleg kicserélik ingyen. Samsung hívatalos szervízhez viszem ,remélem vízálló marad.
-csak a telefonnal nem tudsz pc-n keresztül csatlakozni ha esetleg "mókázni" akarsz a telefonnal , persze a semminél sokkal jobb legalább fellehet tölteni.[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
oszi666
őstag
válasz handrash #28928 üzenetére
Én se értem néha ezeket a visszamorgásokat. Ilyen alapon ne kérdezzen senki, hanem mindenki böngéssze a manualokat.
Ha unod a kérdést és nem akarsz válaszolni akkor ugord át, ne figyelj rá.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
kaciokos
őstag
válasz handrash #28928 üzenetére
Amúgy én a helyedben az Android app topikban is rákérdeznék, elvégre ez a lehetőség nem S7 specifikus, hátha ott próbálgatott már valaki ilyen appokat.
-
jeni
félisten
válasz handrash #28860 üzenetére
Igen úgy gond,hogy a második évében hibásodik meg a teló és jön a csere utalvány. Az Alpha telónál kötelező volt a 3. évi garit megvennem,mert annál épen a 2év után hibásodtak meg a főpanelok benne 2x is.
Így akkor érdemes visszatérni a 2. évében,hogy kell-e a kiterjesztett garancia hozzá?[ Szerkesztve ]
-
bebukta
újonc
válasz handrash #28630 üzenetére
Ismét a szokásos sajnálatos első mondat, majd véleményünk nem változott. Én azt kérdeztem, hogy nem tudnának-e méltányossági szempontot figyelembe venni a javításnál, erre a válasz, hogy szervizpartnerünk szakvéleménye alapján a javításra vonatkozó kérését sajnos nem áll módunkban teljesíteni. Mintha robotokkal leveleznék és az előre megírt panelekből állna össze a válasz.
-
bebukta
újonc
válasz handrash #28624 üzenetére
Ez már megtörtént kb. 1 hónapja, de nem is válaszoltak. Megpróbálom újra. Kösz!
Minden esetben azzal kezdték, hogy nagyon sajnálják, ami történt (telefonban és emailben is), de aztán itt véget is ért a dolog. Amikor a második szerviznél rákérdeztem, hogy kb. mennyi lenne a nem garanciális javítás, akkor azt válaszolták, hogy 4300 Ft-ért megmondják. -
SybenX
őstag
válasz handrash #28566 üzenetére
Nem kell becsomagolni, a futár hoz dobozt.
Streampunk: Nekem is rossz az üzemidőm és a diagnosztika szerint is rossz állapotban van az akksi. Mondjuk nem csodálom, hisz lassan nekem másfél éves a telefon.
Onnen: Ha még nincs egy éves a telefon akkor kicserélik az akksit garanciában.
-
air
nagyúr
válasz handrash #28477 üzenetére
"A második évben meg a vásárlót"
Ezt honnan veszed?
Ugyanis ez nem igaz. Amikor a vásárlón van a bizonyítási kényszer, az a szavatosság.
A 2. év a kiterjesztett "garancia", ami nem kötelező, a gyártó adja "jófejségből"."Amit régen garanciának hívtak"
Azt most hogy hívják?
Egyébként az emberek általában rosszul hívják.
A garancia egy gyűjtő fogalom.
A jótállást, a szavatosságot, és a kellék szavatosságot foglalja magában.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
jeni
félisten
válasz handrash #28472 üzenetére
még akkor is 2év a garancia ha a kötelező 1év mellett nincs feltüntetve ami a papíron vagyis másképp nincs igazolva,feltüntetve a plusz garancia idő? ráadásként a +regisztráció nincs megcsinálva?
a Magyarországi vásárlású hivatalos partnernél vett telókra értendő a részedről a regisztráció nélküli 2év garancia?
Sajnos van ellenpélda is,volt részem ilyen telóban is.
A GSM boltos telóknál mi a helyzet ha itthon vásárolt de nem partnere a Samsung RT-nek?
-
oszi666
őstag
válasz handrash #28467 üzenetére
és nincs valami olyasmi, hogy az EU szerint 1 év garancia kötelező bizonyos elektromos kütyükre, de ezt Magyarország kitolja két évre törvényileg? Valami ilyesmi is rémlik
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
jeni
félisten
-
samu74
addikt
válasz handrash #28284 üzenetére
Az ára elég röhejes,szóval a csomagolás sem prémium. Egy hungarocel dobozban jött 2 üveg kb. 600 forintért...No para,én évek óta vásárolok az Aliról és nem volt problémám soha(vásárlói védelem van itt is).Sok terméket csak ott találok meg,mert az ebayen nincs,vagy jóval drágább.Itt is lényeg hogy az eladó és az áru értékelését elolvasod.
-----------
-
senior tag
-
-
-
-
samu74
addikt
válasz handrash #21105 üzenetére
Nem igaz, ha rákeresel a Bluestar üveges hsz-re, ott képet is raktam fel.
Az szélesebb, de nem hajlik rá a széleknél.
A fenti képen az az üveg egy vicc, mert az üveg széle benne van a kijelzőbe. Ott egy csík benne,ha nézel egy videót, vagy bármit és akit az nem zavar...-----------
-
jeni
félisten
válasz handrash #21096 üzenetére
A West-End egyik GSM boltjánál (hirtelen több boltban hiánycikk lett az üvegfólia), ott 2000Ft-ért felrakja a csaj az üveget rá. A márkát ne kérdezzétek meg mert nem kérdeztem rá,igaz nem is kértem el a csomagolását melyet utána kidobhatta. Egy baja van neki,hogy maga az üveget a gyártó kisebbre vágta le. A széleik le vannak kerekítve. Még lehetett volna a négy oldalát kb.+2mm pluszban ráhagyni,mivel maradt hézag rés még melette,jóval odébb kezd a Samsung kijelző lefelé hajlani. A Spigen Neo Hybrid tokkal is látszik a hézag,bár így is jobb mint ha semmi se lenne ott. A jó oldalát nézve,hogy szépen rátette,majd elválik ez mennyire lesz tartós.
Rajta vagyok a képen
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
válasz handrash #21097 üzenetére
Meg ezt a fólia-dolgot sem lehet addig megúnni, amíg nincs egy mindenkinél bevált ultimate megoldás. Vicces, hogy S4-en random berendeltem egy edzettüveget eBayen és a mai napig (4 éve!) rajta van makulátlan minőségben, S7-re meg még mindig nem futottam bele a "gyerekek, megtaláltam mit kell S7-re venni!" hozzászólásba. Spigen neohybrid tokkal már 4-et elfogyasztottam, egyik sem volt rajta tovább egy hétnél. Sőt, 1-et felraktam, de le is szedtem (levegőben lógó szélek), 1-et fel sem raktam (rossz kivágások).
Szóval ha valaki talált egy rendes, oleofób 9H tempered glass védőt, ami a spigen neohybriddel kompatibilis és nem hagyja szabadon a fél képernyőt, az szóljon. Ha Mo-n járok, meghívom egy sörre.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik