- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbalazs
tag
válasz
x64emulator #37555 üzenetére
Én a multkor meglepődtem a google maps-en.Amikor nem is használom is menti az útvonalaimat vissza lehet nézni az előzményekben.gondolom nem egyfolytában pozícionál mert elég pontatlan sok helyen az útvonal de sürűn lecsekkol hol is vagyok.
-
samu74
addikt
válasz
Szerintem ha az akksi idő a lényeg akkor minél kevesebb antenna megy annál jobb.
Én inkább kirakok egy wifi widgetet és csak akkor kapcsolom be ha kell.Gps-t pl. csak akkor kapcsolom ha navigáció megy. -
válasz
Igen. Viszont tudtommal időnként lekéri a pozíciót, azaz megjelenik a rajzszeg magától.
-
törölt tag
válasz
x64emulator #37490 üzenetére
Persze, nyugodtan elvégezheted a két írt műveletet, azok nem hatnak a garanciára.
-
törölt tag
válasz
x64emulator #36692 üzenetére
Ezen a mondaton alaposan meglepődtem 😲. A tartalék telefonom egy 2015-ben készült Galaxy SIII LTE, ami 3 év aktív szolgálat után ment nyugdíjba. Mai napig remek állapotban van, mind szoftveresen, mind pedig hardveresen. Csak akkumulátor csere volt, más semmi.
Biztosan nem mindenkinél alakul egyforma módon egy-egy telefon sorsa, tartóssága, ám kicsit erős általánosítás, amit az egész gyártóra értve írtál.
-
maximilian4
addikt
válasz
x64emulator #36692 üzenetére
Pár éve még nem ment a Samunak h időtálló telefonokat csináljon?
Én megjelenéskor vettem meg az s7 edget, ami tippre már régebben volt mint 2 éve (ami ezen a piacon azért igencsak sok idő), de még mindig azért nem váltom le, mert egyszerűen nem látom értelmét. Iszonyat gyors a rendszer, elfut rajta minden, többek között a legújabb játékok is, és most megkapta az oreot is. A hardver nyers erőben simán veri még most is a 100 ezer ft körüli középkategóriás telefonok nagy részét. Ki tudja, még lehet marad 2 évet. Kijelző lett cserélve, egy darabig nem lesz gond azzal sem, max majd akksit cseréltetek ha kell. Nálam már most csúcsot döntött mert 1 évnél tovább még nem nagyon használtam telefont. -
bojan
tag
válasz
x64emulator #36689 üzenetére
Pont ez az, hogy nem szeretném ott átállítáni, mert alapvetően nekem tetszenek az animációk és a sebesség is megfelelő, csak a zárképernyőről kapcsolnám ki. Bár már kezdem megszokni egy két óra után, de nagyon nem értem mi értelme volt ezt a buta kivilágosodós animációt rátenni.
Mindegy, túlélem ezzel ha nincs más lehetőség. Plusz infóként, én nem csináltam hard resetet igazából már 6os android óta. Be van nagyon lakva a teló, de semmi nem romlott el update után, minden pöpecül működik. Talán még egy picit reszponzívabb is lett mint volt. Szóval pöpec. -
kalolaci
senior tag
válasz
x64emulator #36568 üzenetére
Nekem ezek vannak: /DRDI /DRB1 /DRB6.
-
samu74
addikt
válasz
x64emulator #32046 üzenetére
Ezt az egy megoldást tudom ajánlani ha védeni akarod.
Az összes többi egy fabatkát se ér. [link] -
x64emulator
tag
válasz
x64emulator #32045 üzenetére
Közben azért vettem a fáradtságot és elolvastam a fórumot és látom hogy ez volt a téma.
Ezek szerint a hajlítottüveg se működik jól, a hagyományos meg feljön vagy nem fed le teljesen.
A fólia marad akkor az a karcok ellen véd csak, de ahogy elnézem ez tűnik a legokosabb megoldásnak.
-
samu74
addikt
válasz
x64emulator #28234 üzenetére
Több mint 1 év után is simán megvenném.
A kamerája az egyik legjobb, az előlapi gombok nekem jobban bejönnek mint ami a képernyőn van még hátul. A kijelzőnek durván szép képe van,az akksi is jól bírja. Igaz hogy az amoled könnyebben beég, de ha nem megy éjjel nappal full fényerőn akkor sokáig elmegy gond nélkül.
Nem kell mókolni semmit, a rendszer elég flottul működik. -
gerner1
nagyúr
válasz
x64emulator #28234 üzenetére
A felsoroltak többsége igencsak szubjektív, egyéni preferenciás, éppen ezért igen képlékeny. Az S8 -nál az ujjlenyomat valóban a hátlapra került, de elől van íris-scanner arcfelismerővel.
Szubjektív, de én plö elégedett vagyok az S7E rendszer sebességével. Nekem ez elég fluid, gyors. Beégés sajnos itt is előfordul, ahogy mindenhol máshol is, ha statikus grafikus elemeket használó app/appokat használsz, de főleg hosszabb időn keresztül. Egyébként nem jellemző ez a hiba, de előfordul. Ahogy a root sem jellemző, aminek a legfőbb oka, hogy azzal véglegesen megy a kétbetűsre a garancia. Egyébként, már nem nagyon van olyasmi, amit ne lehetne megoldani root nélkül, de persze mindig van kivétel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest