- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
Anulu79 #35026 üzenetére
Androidos telefonoknál ez alapszabály. Én azon csodálkozom ha valaki ezt nem tudja...
zolikaDB ha védelmet akarsz akkor felejtsd el a szilikon tokokat.Azok csak karcok ellen védenek. Ha meg nem tetszik a bumszli tok ,akkor meg ne sajnáld a telefont.
Én a sajátomat tudom ajánlani, nem túl bumszli, de 1 méteres járólapos esést kibírt...Verus Shine Guard, nem olcsó de elég jó. -
gerner1
nagyúr
válasz
Anulu79 #35004 üzenetére
Lehet. Ezt próbáltad már ?
-
bazsimano
őstag
válasz
Anulu79 #34739 üzenetére
eleg kozel van
nem tul nagy a lakas...es gyakran a nappaliba van ahol a router is es akkor is panaszkodik
na de lehet h tenyleg a routerrel nem annyira kompatibilis...de ki tudja....egy tplink...sima egyszeru 5ezer forintos.
na akkor majd szolok felesegemnek, hogy nezegesse, hogy mikor van hiba... -
samu74
addikt
válasz
Anulu79 #34134 üzenetére
Nekem a régebbi gyári van,talán 1x fordult elő hogy nem töltötte fel reggelre.90% hogy a tok miatt vagy ha elmozdul a töltőn az miatt lehet,esetleg túlmelegszik.Arra nem árt figyelni ,hogy mikor rárakod lehetőleg középen legyen.Ha a gyorstöltés aktív,kapcsold ki,hátha túlmelegszik és azért sz@rakodik.
-
-Bandi-
tag
válasz
Anulu79 #34134 üzenetére
Szerintem mashol van qi tolto resze az S7nek, mint az s8nal, vegul is arra lett tervezve, nekem is 2 van, es allo helyzetben nem mindig erzekeli a telefont ha hozzaerek meg is szunteti 1 pillre a toltest, fektetett allapotban se tolti normalisan? Ugy nalam nincs gond.
-
Digiflex
tag
válasz
Anulu79 #33428 üzenetére
Én az open camerát próbálgatom, de nem sok újat tud a gyárihoz képest...
A gyáriban sem rosszak a kézi beállítások, de ma pl. próbáltam naplemente-timelapse-ot csinálni, és a gyári kicsit megszívatott. Vagy kézi beállítások, vagy superlapse...
Sajnos ha a superlapse automatán megy, akkor gyakorlatilag nincs naplemente, mert még egészen sötétben is automatikusan kompenzál így egy fél órán át ugyanolyannak látszott az ég....
Ennek majd még nekifutok egyszer...
Igazából olyan camera-app lenne érdekes, amiben van B idő, vagy legalább több tíz másodpercnyi záridő, de attól tartok ezt nem támogatja a hardver. -
embe
nagyúr
válasz
Anulu79 #33365 üzenetére
Az elsőből van a fiamnak, illetve az öcsémnek, jók.
Az utóbbiból az S5-höz vettem. Csak annál a telónál a töltőnyílást egy ajtócska fedte, amit nem tudtam kinyitni, a tokon lévő szűk nyílás miatt. De igényes volt, így adok nki még egy esélyt ezzel a telóval.
És Te milyet rendeltél?Jancsi11 : Ez szuper. Erről beszéltem. Pár napos telót nem kell javítgatni, cseréljék. Lehet nem teszik vissza utána a kijelzőt rendesen, és akkor oda az IP védettséged.
-
adalbert1
veterán
válasz
Anulu79 #33232 üzenetére
Köszi, egyelőre az S7 és a P10 Lite között vacillálok - igaz, hogy ez komolyabb telefon, de drágább is kb. 30k-val, illetve kérdés, hogy az extra tudása megér-e számomra ennyi pluszt az árban, a P8 Lite-tal is jól elvagyok jelenleg.
Ha online megrendelem, akkor elméletileg elküldik bármelyik üzletbe, nem? Tehát amíg ott van készlet, addig hozzá is lehet jutni, nem? -
gerner1
nagyúr
válasz
Anulu79 #33127 üzenetére
"Ha megkapjuk szerintem nem is kapunk majd rá hivatalosan frissítést."
- De, fogunk kapni. Sőt! ... -Elvileg ez a 8.0 egyik fő újítása, hogy a google frissítéseket minden készülék hamarabb megkaphatja (egyszerűbbé válik az implementáció). A Samsung egyébként, a legutolsó főverzió után, átlag még ~bő 1évig ad ki az adott készülékhez, biztonsági frissítéseket. -
-Bandi-
tag
válasz
Anulu79 #33053 üzenetére
Nézz körül hardverapron meg jofogason, Telekomtól be lehetett szerezni 9ezer alatt, biznicmenek meg biztos árulják. A lényeg bontatlan legyen, és magyar matrica szerepeljen rajta, akkor talán nem kínai hamisítvány( remélhetőleg
).
Ha meg szerzel még valahonnan Coopos 10ezer ft-os tartozékkupont( jan. 31ig van az "akció" ) te is megveheted -
jeni
félisten
válasz
Anulu79 #33050 üzenetére
drága, de jó hozzá,ez eredetileg az S8-ra tervezték
ez is megfelelhet,mert gyors töltős -
Digiflex
tag
válasz
Anulu79 #32924 üzenetére
Jelentem Anulu nyomdokain haladva már nálam is fanfármentesen üzemel a XEH rom.
Köszönöm mindenkinek a hasznos információ megosztását. Ez egy jó fórumtopik igazi értéke, hogy sok mellényúlástól megkímélheti magát az ember.Amúgy mintha 1-2 GB-tal több hely is lenne, mint amir a Telekomosnál rémlik F.reset után...
-
törölt tag
válasz
Anulu79 #32954 üzenetére
A fanfár (ami egy rettenetes "fejlesztés" a szolgáltató részéről), a rendszerhangok csúszka nullára húzásával kiiktatható. A többi apk törölhető, a T csengő és egyéb hang pedig átállítható. Ezek miatt - úgy gondolom - felesleges a rendszert cserélni. Kivéve, ha a boot animáció is zavar, mert ahhoz tényleg független verzió kell. Node arányos-e a rendszert cserélni egy ritkán látható animáció miatt?
Ezt ki-ki maga döntse el, szerintem nem az. 😃
-
jeni
félisten
válasz
Anulu79 #32934 üzenetére
Ha a Samsung oldalról szeded le ezek közül bármelyiket XEH,VDH,TMH,PAN a szerviz ezekért nem szól!
Akkor gáz ha nem ellenőrzőt oldalról töltesz le valamit és emiatt ugrik a Knox.
U.i:
javításra beadott készüléket ha nem fődarab hiba lévén akkor kérheted a szoftver frissítés mellőzését.
pl.:Home gomb csere,repedt kijelző csere de működő látható állapotban,stb... -
gerner1
nagyúr
válasz
Anulu79 #32911 üzenetére
Nem! A leírás szerint, a másikat. Mert Te CSC -t váltasz.
HOME_CSC_xx file arra való, ha azonos CSC -re rakod fel, mint frissítést. Úgy értelmezi a készülék, mint ha egy OTA update -t telepítene...
Ott van az Összefoglalóban, ponosan, más egyébb hasznos műveletekkel együtt az ODIN leírás...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Anulu79 #32896 üzenetére
Biztosan jó okod van rá, hogy ennyit vársz, miközben a SamFirm -mel nagyságrendekkel gyorsabban lehet "lerántani" ... De, ha ez esetleg nem szimpi, akkor az updato.com -ról is gyorsabb regular -ral is, és még regisztrálni sem kell ... Az Összefoglalóban benne vannak ezek is.
-
Burt1793
veterán
válasz
Anulu79 #26407 üzenetére
Jobb, ha saját maga állítgatja. Lumia 930-on is volt kétállású kapcsoló ehhez.
Amúgy 6-os droiddal érzékenyebb volt a kijelző s7-en, megszokás kérdése. A víz mód jó lenne, ehhez lehet, hogy app-ot kell keresnem. Nehéz víz alatt fotózni, videózni, mert össze-vissza irányítja a kijelzőt a víz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest