- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
geccoblaze #41393 üzenetére
Én nem akarom lecserélni még. Az aksi pl az accubattery szerint az elmúlt évben 74%-ról 81%-ra javult magától. 2016 március végén vettem a telót, első aksi.
Előlapi kamerám 2 éve kuka, ami most a sok videóchat idején kicsit szopás, eddig nem használtam, így nem zavart, de most se gáz, annyi telefon van a családban (ahány ember).
-
gada00
aktív tag
válasz
geccoblaze #40864 üzenetére
szokot random dolgokat csinálni, van hogy osztott képernyőre rakja az appokat és megjelenik a másik .....
nem mindíg világos miért csináljaez hely alapú feloldás nem akar sehogy sem jó lenni.
-
kaciokos
őstag
válasz
geccoblaze #36631 üzenetére
Csorog már nálam is lefele. Amúgy én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy feltolom simán update-ként, aztán ha jó a végeredmény, akkor örülök, hogy nem kell újra belakni, ha vacakol, akkor még mindig ráérek utána tiszta telepítést csinálni.
-
válasz
-
kutga
félisten
válasz
+1
-
IT user
tag
válasz
+1
Már nálam is töltődik!
-
Burt1793
veterán
válasz
geccoblaze #35737 üzenetére
Ugyanúgy 7 lépcsős az állítás, de 0-ra nem megy le, így marad 6, amiből az egyik a maximum, a másik 5 pedig ennél alacsonyabb, de a nulla feletti.
-
Burt1793
veterán
válasz
geccoblaze #35732 üzenetére
Nekem maxon, néha egy-kettővel lejjebb van most is és nincs vele semmi problémám.
A névjegyzék beállításait viszont nem találom (hogy milyen fiókot jelenítsen meg stb.)
-
fornettisuti
veterán
válasz
geccoblaze #35343 üzenetére
Majd nyáron jön.
-
kalolaci
senior tag
válasz
geccoblaze #35343 üzenetére
Ebből konkrétan, mit lehet megtudni?
-
hali13
tag
válasz
geccoblaze #33554 üzenetére
-
LilProphet90
senior tag
válasz
geccoblaze #32016 üzenetére
Normális.
-
Burt1793
veterán
válasz
geccoblaze #31962 üzenetére
A gyárival nekem fél másodpercen belül van akkor is, ha nincs megnyitva. Ha meg van nyitva, akkor azonnal ott a tárcsázó (persze az animációk sebességétől függ itt már a dolog, de nincs üres képernyő, max hosszú animáció).
-
kaciokos
őstag
válasz
geccoblaze #31820 üzenetére
Valószínűleg azért nem volt rá megoldás, mert ez nem általános probléma. Nekem a minimum hangerő elég halk, és lényegi különbség van a minimum és maximum között. Az eddigi kommentekből ítélve a többségnek ugyanígy van, szóval esélyes, hogy a ti készüléketek tényleg hibás, vagy szoftveresen, vagy hardveresen.
(#31818) Tin - Szerintem ha páran kezünk közé kaphatnánk azt a "hibátlan" Huawei-t, egy csomó bosszantó apróságot találnánk benne, ami esetleg neked fel sem tűnik. Másrészről tényleg nem értelek. Csokorba fogsz egy csomó dolgot, aminek egy része csak a te telefonodon probléma (pl. hangerő), más része rajtad kívül a kutyát sem zavar (pl. értesítések), és fröcsögsz arról, hogy milyen szar a telefon. Nem hiszem, hogy erre szükség van itt. Én elhiszem, hogy ezek számodra így összességében nem elfogadható képet alkotnak, de akkor meg minek a rinya, add el és kész.
-
SirRasor
addikt
válasz
geccoblaze #31692 üzenetére
Nincs mobilnetem, de wifi nappal végig ment. Wifi jobban merít elméletileg, szóval én se értem. Most visszafogottan fogom használni, szóval meglátjuk kijön-e a 10 óra SOT
+Éjszakára repülőgép üzemmódban vagyok
+2G-n
+1 googles (és egy viber) fiók, de nincs gmailem (k9mail), tehát csak a névjegyeket és a naptárat szinkronizáljaJa ha elindítom a kamerát, full fényerőn megy. Ennek a levételét és a képkészítési hang kikapcsolását se találom. Merre van? Vagy nem lehet?
jeni jól adtam meg, el is fogadta, amint látod a fent linkelt értesítésben. Csak nem magyarországi. Tényleg, amikor bekapcsoltam, akkor alapértelmezetten az olasz nyelven állt...
fornettisuti + OCTAMD na ez a megoldás szerintem. Hát akkor ez van. De amúgy nem értem. Pl: huaweinél nincs ilyen; bátyám most vett egyet magyar webshopból, kiderült a hivatalos huawei regisztrációkor, hogy Német...de nem baj, megkapta a 2+1 év kiterjesztett garit. Nem mind1 honnan van a samsung? Eredeti samsung
Ez is csak egy kibúvó nekik...
OCTAMD egyébként ez legális? Ha én megveszem, és az adott országban beregelem, akkor él? De máshol meg nem? Ez nekem nagyon gyanús...vagy felmegyek az olasz oldalukra és beregelem
-
fornettisuti
veterán
válasz
geccoblaze #31692 üzenetére
Ki lehet kaparni belőle:
Airplane mód/only wifi
Takarékos mód
Alacsony fényerő
2G hálózat vagy csak fullos 4G hálózat
Erőforrás igényes alkalmazások kerülése
Mobilnet offStb... és ezek permutaciója
De így nincs értelme, használni, így csak mini tablet. -
Tomtailor85
senior tag
válasz
geccoblaze #31549 üzenetére
Hiába van nagy lapát kezem nekem már nagy volt. Amúgy semmi bajom nem volt a telefonnal. Gyors, akku idő az valami brutál...
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #31541 üzenetére
Amennyiben -esetleg- kipróbálod, úgy talán mi is megtudjuk...
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #31526 üzenetére
"Ah, bocsi meg is van. A fentebb már említett Button Mapper appal, meg kell adni, hogy hosszú nyomásnál ne történjen semmi."
-Ehhez nem kellet volna 3rd party app.... - Elegendő lett volna, ha a Beállítások →Alkalmazások →jobb felül 3pötty →Alapértelm. alkalmazások →Eszközasszisztens-alk. →Eszközasszisztens-alk. = és a listából kiválasztani a "Nincs" opciót.
-
kutga
félisten
válasz
geccoblaze #31471 üzenetére
Igen, elég érdekes a Samu módszere. Én abban bízom, hogy előbb a J meg A sorozaton tesztelik a friss rendszert, mielőtt mi is megkapnánk.
-
retroid
senior tag
válasz
geccoblaze #31471 üzenetére
Én igen
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #31452 üzenetére
+1 👍
-
samu74
addikt
válasz
geccoblaze #31370 üzenetére
Persze,ha neked az a meglátásod hogy így jobb az akksinak én elfogadom.
Csak ahogy írtam, ez egy olyan opció a töltésre ami az egyik legkényelmesebb és hosszabb távon se mutatható ki káros hatás. Ez olyan mint a klíma az autóba, még lehet lenni nélküle, de ha van az azért nem rossz.
Ez egy használati tárgy, nem neked kell alkalmazkodni hozzá...S@c@ van,az Adaptív- Színegyensúly alatt.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
geccoblaze #31376 üzenetére
Bitte-danke
Elvileg képes profilt váltani időpont alapján és GPS koordináta alapján, bár ezeket nem próbáltam.
Nekem nem okoz nehézséget az értesítés menüből naponta 2x-3x bökni. -
Deck
titán
válasz
geccoblaze #31388 üzenetére
Mi értelme ezt kapcsolgatni?
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #31388 üzenetére
+1 👍
-
Ferike81
senior tag
válasz
geccoblaze #31370 üzenetére
37 fok azért nem a világ vége. Egy navigálás közben való vezetékes töltés is produkál ennyit. Szvsz ez nem árt neki. Az usb szétkopása sokkal problémásabb. De mindenki úgy járjon el ahogy neki a legszimpatikusabb.
-
samu74
addikt
válasz
geccoblaze #31363 üzenetére
Nekem az S6-os töltőpadot adta a voda a telefon mellé, nem vettem észre hogy nagyon melegedne. Ha most parázol mi lesz nyáron...Használd nyugodtan a telefonod ,én 1,5 éve használom vezetéknélküli töltéssel, kutya baja.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
geccoblaze #31329 üzenetére
-
kaciokos
őstag
válasz
Én Tasker-t használok erre a célra (is).
-
kutga
félisten
válasz
E-Robot.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
geccoblaze #31320 üzenetére
Hát ezzel vitatkoznék.
Alpha-hoz és S7-hez is Spigen Neo Hybrid tokot használtam, s egyikről sem kopott le a festék.
Igaz nem szegecses bőrgatyában járok aminek strasszokkal van kirakva a zsebe.
Bár tény az is hogy Alpha-nál egyszer-kétszer kellett töltenem nem gyári töltővel is a telót, s akkor nehezen ment be a töltőfej a telóba, s ezáltal ott elpattant a műanyag keret.
Amúgy soha semmi gondom nem volt vele. -
fornettisuti
veterán
válasz
geccoblaze #31320 üzenetére
Tipp: SKECH
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
geccoblaze #31294 üzenetére
Pedig a light manager pro verziójában a speciális beállítások mellett van olyan amit te keresel szerintem...
-
kaciokos
őstag
válasz
geccoblaze #31298 üzenetére
Nekem működik anélkül is. Persze nyilván felhasználásfüggő, ha sok nagy memóriaigényű alkalmazást használsz, akkor lehet, hogy előbb-utóbb kigolyózzák a memóriából.
-
kaciokos
őstag
válasz
Nekem a Light Flow úgy viselkedik, ahogy te szeretnéd, és megy stabilan. Ja, és ezt a verziót használom.
-
kutga
félisten
válasz
Light Manager és a hasonszőrű társai nekem hol működtek, hol nem (de leginkább nem), egy idő után nem kísérleteztem velük. Ha olvasod az üzenetet, akkor elalszik, jobbat nem tudok.
MOD
Burt1793
+1 -
Burt1793
veterán
válasz
Ha elolvastad az üzenetet kikapcsol a LED.
-
Dare2Live
félisten
válasz
geccoblaze #31288 üzenetére
Nem csak ez vele a baj hanem, hogy nem egy féltéglát akar az ember giga bumperrel, hanem egy 1-1.5mmel vastagabb S7et. (Amire ha vki akar rak majd tokot...)
Nekünk van családban Active anno árulta hivatalosan Samsung és gari is volt rá. Amikor a rezgőmotorja megadta magát kijött szervizes (akkor még volt prémium szervíz) és kaptunk egy új telefont. Kérdeztem, hogy WTF. Mondta, hogy nincs hozzá képzés, nem tudja megbontani csere.
Most a mikrofonja kezdett döglődni, ha nyakhoz van szorítva nem mködik. Cserélve lesz S7re márha megjön a Telekomos BFes rendelés valahára...
S7tel nekem tényleg csak az aksi problémás, amúgy szuper készülék. Ha S9be raknak vmi 4000mah+os aksit lehet megveszem. Ha nem akkor marad az S7 max cseréltetek benne egy aksit.
-
Dare2Live
félisten
válasz
geccoblaze #31273 üzenetére
4-5h ami kb elérhető.
Samsung igazán belerakhatna vagy legalább csinálhatna egy olyan verziót amiben 4000mah+os aksi van. 200-300Kba talán beleférne.
-
samu74
addikt
válasz
geccoblaze #31273 üzenetére
A 4-5 óra SOT az átlag, ami e fölött van az inkább a csillagok együttállásának köszönhető, és nem a samsung mérnökeinek.
-
Tin
veterán
válasz
geccoblaze #31266 üzenetére
nem kell egy másik launcher csak emiatt, inkább akkor nem használom. régebbi telómon próbálkoztam más launcherekkel, de kijött egy frissítés, és aztán csak zabálták le az aksit. ezért nem bízok bennük. annyira nincs nagy jelentősége, csak baromi jó tud lenni, amikor a kocsiban a tartóban van a telefon, és nem kell fizikailag nyomkodni semmit, se feloldáshoz, se altatáshoz. de ahogy látom, itt legyezni kell, meg hasonlók... gondolom nem véletlenül dobták a fizikai gombot sem az s8-ban, meg az iphone-okban is. még a tapipadokon se használok soha fizikai gombot.
-
Burt1793
veterán
válasz
geccoblaze #31271 üzenetére
Az adaptív tud ilyen, én alapvetőn használom egy ideje, szép természetesek a színek.
(#31270) gerner1: Igen, ezért kell érzésre törölni a különböző gyorsítótárakat. Amíg nincs romlás aksiidő és sebesség terén, addig én mostantól nem törlök semmit.
-
Burt1793
veterán
válasz
geccoblaze #31254 üzenetére
Igen, az lett, mert ez az alapértelmezett régiókódja az XEH firmware-nek. XEH-et raktam fel, de az XEO-ra áll be, root nélkül pedig ezt nem lehet átírni.
Igazából azért tettem ezt meg, mert tavaly decemberben felidegesített az, hogy a PAN csc-s firmware nem kap frissítést, csak félévente. Az én telóm telenoros volt.
(#31258) Sokee: Hetes androidon változtattak az érzékenységen, kicsit erősebben kell nyomni, de ez egyrészt megszokás kérdése, másrészt minimális eltérés. Legalább nem érzékel össze-vissza.
-
Azie
őstag
válasz
geccoblaze #30974 üzenetére
nekem is 4.re sikerült regelni, de reg után is csak a join linkre mutat minden gomb
chrome-on kiléptet...
FF alatt megy normálisan -
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #31208 üzenetére
Nem. Csak bloatware, és néhány megjelenésbeli különbség.
-
fornettisuti
veterán
válasz
geccoblaze #31105 üzenetére
Van rá app, romtol függ, alapból ha mobilnetet bekapcsolod akkor mutatja csak.
-
kutga
félisten
válasz
geccoblaze #31107 üzenetére
Az rád van bízva, én szoktam, de nem leszek szívbajos ha valaki elfelejti.
-
kutga
félisten
válasz
geccoblaze #31105 üzenetére
3G/4G-t szvsz alapból kiírja. Ha meg nincs ott egyik sem, akkor 2G-n vagy.
-
pcnet
addikt
válasz
geccoblaze #31082 üzenetére
Beállítások / Alkalmazások /
Itt kiválasztod azt az alkalmazást amit alapértelmezettnek állított be.
Legyen alapértelmezettnél, alapértelmezések törlése.
Ezután visszalépsz Alkalmazásokhoz és jobb felül 3 pötty, Alapértelmezett alkalmazások / Alapértelmezett alkalmazások kiválasztása / Kérdezzen rá alapértelmezés beállítása előtt.
Elvileg ezután már rá fog kérdezni, hogy alapértelmezettnek szeretnéd e beállítani, vagy csak most használnád.
mono7806: Samsung oldaláról letölthető a Smart Switch PC-re. Azzal tudsz backupot készíteni. Egyszer használtam rom csere előtt, sok mindent tud menteni, sajnos konkrétan már nem emlékszem miket. Galériát, hívásnaplót, SMSeket, alkalmazásokat, főképernyő elrendezést biztosan.
-
junior11
veterán
válasz
geccoblaze #31057 üzenetére
Köszi, de a Swiftkey eddig bevállt, nekem a gyárival sincs baj, csak nem állítható be feketére. Amúgy a wifi-vel nálatok szokott gond lenni? Ma hirtelen pár másodpercig nem volt net, aztán magától helyrejött, a wifi mellett felkiáltójel volt...
-
Burt1793
veterán
válasz
geccoblaze #31040 üzenetére
Oké, tényleg fura hozzászólás volt ez az árral kapcsolatban. Viszont akik 1,5 éve használják a telót, azoknak kicsit zavaró a több napos szomorkodásotok. Plusz igen, az is tud zavarni, hogy ezzel az újabb árvágással még kevesebbet ér a 1,5 éves telefonunk. Nem mintha nem lenne agyonhasználva. Az enyém egész kultúráltan néz ki, de már megtermelte az árát,.ilyenkor a legjobb használni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #31038 üzenetére
Amennyiben az a gyorstöltenis képes típus, akkor igen...
-
Dyrtyho
őstag
válasz
geccoblaze #31030 üzenetére
Még a végén megírom, úgyis van már egy eMag-os cikkem
-
Azie
őstag
válasz
Réges régről, átcimkézett Galaxykkal...
-
Erdei88
veterán
válasz
Zseniális!!
-
Tin
veterán
válasz
geccoblaze #31016 üzenetére
nekem meg 2017 szeptember 16-ot. asszem akkor frissítettem FW-t rajta. valószínű az utolsó frissítés vagy HR utáni első regisztrációt írja ki, szóval ez sokat nem jelent, ennyi erővel évekig használhatták előtte is.
-
Reaper
őstag
válasz
geccoblaze #31016 üzenetére
Hmm, jogos, nekem is a Z1c-t 2017 augusztusra írja. Akkor viszont tuti, hogy azt írja regisztráltnak, amikor az aktuális rom először bejelentkezett a google accountba.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
geccoblaze #30925 üzenetére
Szerdára igérték, szerdára is kaptam meg a készüléket, szóval nem volt csúszás, csak én aggódtam reggel hogy vajon megkapom-e aznap
(#30932) -Bandi- : Ahogy látom a doboza is sokkal piszkosabb mint a gyárinak...akkor ezek szerint nekem szerencsém volt, hogy vadi új készüléket kaptam. Én a helyedben bevinném a Telekomhoz hogy ez most mégis mi hogy használt készüléket vettél a pénzedért
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #30974 üzenetére
Már nem. Megváltoztatták. Ott van az updato.com, ahonnan amúgy is gyorsabban dőlnek a bitek, mint a sammobile -ről regular hozzáféréssel ... De továbbra is a SamFirm a leggyorsabb lehetőség....
-
Csocsesz75
őstag
válasz
geccoblaze #30965 üzenetére
Én már nem tudom, XEH van fent.
-
-Bandi-
tag
válasz
geccoblaze #30965 üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, mentse el a hamarosan megérkező készülék-beállításokat, hogy MMS-t küldhessen és internetezhessen. Telenor
-
Csocsesz75
őstag
válasz
geccoblaze #30961 üzenetére
Úgy van, ott a 2 év garancia, nincs miért aggódni szerintem.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
geccoblaze #30952 üzenetére
Igen, én már megtettem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #30952 üzenetére
Azt én nem tudhatom ... 😃
De, majd jönnek a visszajelzések. Egészen biztos... -
-Bandi-
tag
válasz
geccoblaze #30930 üzenetére
Minden benne van a dobozban, ami az előző S7esemnél is, ugyanúgy rajta van a gyári fólia is, pöcök, papírok, matrica, minden. Telekom rom van rajta, jön az üdvözlőüzenet, és már a legújabbra van frissítve, amit kb másfél hónapja adtak ki? Szóval nem tudom...
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #30930 üzenetére
Van, mint minden S7 origin. dobozában...
-
pcnet
addikt
válasz
geccoblaze #30925 üzenetére
Péntek reggel 8kor rendeltem egy A3-at, hétfőre írták a kiszállítást, ma kaptam meg. 2 nap csúszás az ígérethez. Ennyivel számolj szerintem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #30915 üzenetére
Az informatikai rendszerükeben van némi "bug" ... Már több tartozékot is rendeltem tőlük. Mindegyik meg is érkezett, és át is vettem őket. Majd az átvételt követő első, illetve második napon, mindegyikkel kapcsolatban (rendelésszámok azonosak...) kaptam még 1-1db üzenetet, hogy " xxxyy számú rendelését a futárn megkapta, a mai napon kiszállítja Önnek." ... - Mit? - Amit már átvettem ? 😂😂
Szóval, türelem. Biztosan megkapod... -
Dyrtyho
őstag
válasz
geccoblaze #30809 üzenetére
Sokszor próbálgattam, sokszor kosárba raktam, és addig addig erősködtem míg végül csak összejött, pedig azt irta a kis szemétláda hogy elfogyott. Szóval elméletileg szerdán kapom meg a kis drágát, és bízom benne hogy nem fogok csalódni. Mellesleg ha előbb tudom hogy ilyen jó deal, akkor már péntek este lecsapok rá és nem várok ennyi ideig na majd jövöre sokkal szemfülesebb leszek
-
junior11
veterán
válasz
geccoblaze #30760 üzenetére
Nem olyan fontos ez, amúgy a gyári flip tokkokal és fóliákkal mi a tapasztalat? Fólia nélkül a kijelző mennyire karcálló?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
geccoblaze #30752 üzenetére
Kérjük, válassz másik terméket, vagy konstrukciót! (Nincs közös szállítási mód)
(#30753) T_chris : Irtam neki azt mondja hogyha a családban nem megy el, akkor nem veszi át, én erre meg írtam hogy áron felül venném át 102 ezer forintért de nem válaszolt még rá
-
Csocsesz75
őstag
válasz
geccoblaze #30738 üzenetére
Én pénteken 13:15-kor rendeltem semmi kupon csak listaár, már szállítás alatt van, számla és jótállási jegy is ott van a fiókomban. Email értesítés nyista.
-
Reaper
őstag
válasz
geccoblaze #30738 üzenetére
1:45kor péntek hajnalban, és üzletbe kértem személyes átvételre, dominós, kuponos. Email nem jött róla, de a T honlapon látom a státuszt.
-
Reaper
őstag
válasz
geccoblaze #30736 üzenetére
Igen: "Szállítás alatt"
-
Reaper
őstag
válasz
geccoblaze #30724 üzenetére
Igen azt láttam, de látszik kiket "kényeztetnek" ahogy Tin is mondja
Tin: A hasonlat kiváló
-
Deck
titán
válasz
geccoblaze #30696 üzenetére
100k-ért biztos, hogy a legjobb ajánlat.
-
Deck
titán
válasz
geccoblaze #30663 üzenetére
Nem is értem ezeket a kérdéseket.. Hivatalos forgalmazó a Telekom és mindig is belehetett regisztrálni a készülékeiket..
(#30684) Burt1793 Sokkal jobb a 18:9-es képerarány mint a régebbi.
-
jeni
félisten
válasz
geccoblaze #30678 üzenetére
nekem 2017 március óta van meg.
akkor 110000 vettem.
tisztában voltam vele,hogy lesz majd olcsóbban.
bár az igazság,hogy az S7 Edge miért 200000Ft ott a Telekomnál az fene se érti
ettől függetlenül ha nem lenne most S7 már meg is vettem volna a mai napon. 5 cool méretben nem nagyon van jobb cucc.
egyedül a Xiaomi Note 4,A/1 ami még elfogadható kisebb szolgáltatással.
Huawei 9,Honor 9 még elfogadhatóak ezek is.-B-
árban ezzel jártál jobban,annyival nem is jobb az. a nagyobb aksi és a szélesebb kijelző amit buksz vele,de egyben nagyobb esély van rá,hogy el is töröd hamarabb!
-
Burt1793
veterán
válasz
geccoblaze #30678 üzenetére
A régebben beszerzettek értékét rendesen csökkenti a mostani 99 ezres új ár. De persze lassan két éves a telefon.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Pontosan úgy van, ahogy az Összefoglaló -ban szerepel. A garanciát ugyanis nem a szolgáltató adja, hanem a gyártó (az, hogy a szolgáltató, miért nem a gyártó oldalán találhatóakkal azonos információkat ír ki a saját felületére (?) →egy másik kérdés...).
-
pcnet
addikt
válasz
geccoblaze #30669 üzenetére
Van már S7em, bocs, ha félre érthető voltam. Igazából nem is vásárlási céllal mentem fel az oldalra, csak átfutni kíváncsiságból az ajánlatokat és megakadt a szemem az A3on. Csak megjegyeztem, hogy én S7et nem láttam.
És mobilról tényleg ott van az S7!
Gépről is ugyan ezek vannak, kivéve az S7et. Rejtély!
-
kutga
félisten
válasz
Kicsit rápörögtél.
Hivatalos viszonteladótól vásárolt készülékeket lehet regisztrálni. Márpedig az összes szolgáltató annak számít.
-
kutga
félisten
válasz
geccoblaze #30661 üzenetére
Szolgáltatói telefonra 1 év alap és 1 év kiterjesztett garancia vonatkozik, utóbbira nem kötelező regisztrálni, de erősen javasolt.
-
cskamacska
addikt
válasz
geccoblaze #30656 üzenetére
Samu honlapja ezt írja:
Mobiltelefonok2 (Mobilszolgáltatónál vásárolt)
Alapjótállás időtartama (hónap) 12
Kiterjesztett jótállás időtartama (az alapjótálláson felül):
[l]Termékregisztráció nélkül (hónap): 12
Szerviz szolgáltatási szint
ügyfél általi beszállításés
„Korlátozott Samsung jótállás”: a Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást és további 12 hónap „korlátozott Samsung jótállást” biztosít. A „korlátozott Samsung jótállás” alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, és nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, továbbá a kötelező jótállási időt (12 hónap) követően történő fődarab csere esetén a jótállási idő nem indul újra.
Szóval az összefoglaló szerint.
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #30656 üzenetére
Igen. Mindenképpen érdemes beregisztrálni. Annak ellenére, hogy a szolgáltatós készülékekre a Samsung alapból biztosítja az 1+1évet. Összefoglalóban is megtalálható.
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
geccoblaze #30654 üzenetére
Most látom, hogy a Telekom oldalon azt írják, hogy 1 év garancia. De ugye ez regisztrálható +1 évre?
-
gerner1
nagyúr
válasz
geccoblaze #30649 üzenetére
Ezt vártad, nem? 😃 👍
-
cskamacska
addikt
válasz
Akkor megéri?
Mostani telekomos S7-eknek van valami komolyabb hátránya amiért nem éri meg azonnal ráugrani?
Mittudomén, liluló kijelző, fél napos akksi, melegedés, 7.0-ban elrontott kamera, 1,5 alatt kimúló akkumulátor, egyéb rejtett szériahibák. Sajnos nincs lehetőségem akár csak 500 hszt visszaolvasni hirtelen.Az tiszta sor, hogy mint minden Samu csúcskészülék, még egy második, nagy nehezen kiadott Droid Oreó frissítést fog kapni, majd, valamikor, SoonTM, de egyébként messze korrektebb ajánlatnak tűnik mint a mostani középkategória bármelyik, a mostani akciós S7 árhoz mért darabja.
Anno két éve hasonló árban S5 Neo-t fogtam ki Balkán Friday keretében, és bár a PH! és a közvélekedés mélyen lehúzta, meg nem is volt S5 hardveresen(de sokkal jobb akksi időt tudott
), de egyik eddig legszerethetőbb, és legélhetőbb kütyüm volt(vízállóságát hetekkel később próbára tettem, egy beázós telefont szinte azonnal dobhattam is volna ki vétel után
), és ennek okán mernék újra vígan Samsungot venni.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Előfizu hosszabbítással pedig 43k
-
kalolaci
senior tag
válasz
geccoblaze #30454 üzenetére
Sokszor érdekes dolog, ez a black friday! Főleg, az árak alakulását illetően!
-
válasz
geccoblaze #30367 üzenetére
A végtelen tárhelyet ne keverjük ide, mert csak erős korlátozásokkal érvényes. Ezért hasonlítottam össze az 1 TB pro előfizetéseket. Keresés, megosztás Onedrive-ban is jó. Ezért írtam, hogy szerintem az ár dönt... Persze sokaknak meg tökéletes a Google Photos, ha a korlátozások nem érdekesek.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
geccoblaze #30262 üzenetére
Ez nagyon hasznos, köszi!
Gondolom ebay-en is hasonlóan működik.
-
kalolaci
senior tag
válasz
geccoblaze #30209 üzenetére
Mivel nekem fekete színben van, nem tudom megmondani.
-
Ferike81
senior tag
válasz
geccoblaze #30215 üzenetére
Hibátlan. Semmi nem látszik rajta, pedig nekem állandóan poros a telefon.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Nekem fehér van. Imádom! Egyedül a tok sárgult meg kicsit, meg a sarkokon a műanyag keretéről kopik a festék, de nagyon jól védi a telefont, így ugyanilyenre cserélem le. Mikor nagyon ritkán tok nélkül van még mindig sokan megnézik, mert tényleg nagyon szép a fehér.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Nem rossz a fehér sem. A B-Tel -nél, most egész jó áron kapható, 1+1év Samsung garanciával ..
-
kalolaci
senior tag
válasz
geccoblaze #30161 üzenetére
Ringke Onyx-ot is, tudom ajànlani.
-
kutga
félisten
válasz
geccoblaze #30161 üzenetére
Nekem inkább a bebújtatós bőr tokok váltak be. Egy ideig kísérleteztem átlátszó műanyag tokokkal, de elveszik a telefon kecsességét.
-
ShadowLac
addikt
válasz
geccoblaze #30146 üzenetére
? Anyém fekete 1 év 3 hónapos. Nincs karc.
Mondjuk nem kapirgálom semmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest