- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Jazzmedve #30119 üzenetére
Samsungot elég könnyű téglásítani szerencsére
Anno volt telefonom ami elég rizikós volt de Samu ODin- meg Download modjával etc.. elég nehéz elrontani a telefont a soft-os bűvészkedéssel.
Én anno még file-rendszereket is átállítgattam TWRP-ben és úgy kaptam bootloopot és sima Odin megoldotta, aztán ment vissza rá a custom recovery. -
gerner1
nagyúr
válasz
Jazzmedve #30110 üzenetére
FRP Lock -ot csak akkor úszod meg biztosan, ha korábban a Fejlesztői beállítások -ban, aktívra raktad az OEM-feloldás -t. Az AP -t felrakhatod, sőt az összeset a HOME_CSC -vel, de szerintem ezek nem adnak majd megoldást. FR -re lesz szükség ... Nekem a múlt héten volt hasonló problémám, pedig csak szimplán egy újraindítást kezdeményeztem, de bootloop lett a jutalmam. Nálam csak FR segített.
-
attka
aktív tag
-
arn77
aktív tag
válasz
Jazzmedve #29796 üzenetére
Supergamer 2 hét beszerzési idő.
-
gerner1
nagyúr
-
appel
őstag
válasz
Jazzmedve #27940 üzenetére
Én régebben raktam egy Redmi 3-ra, de csak azért, mert a haver üvegfóliát akart rá venni, ami szerintem ronda. Így mindenki megnyugodott, és azóta kb. 1 év is eltelt, és nincs karc a telón, pedig soha nem látott tokot sem. Bár a Redmi nem gorilla glass, de szerintem az is véd bizonyos mértékig a karcoktól. Nagyot amúgy sem bukhatsz emiatt...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jazzmedve #27740 üzenetére
Igen. Szépen mindent bepakolsz Odin -ba. CSC -nek az alapot, ne a HOME_CSC... -t ! Így lesz egy automatikus FR is. Az Options -ben pipáld ki a Phone Bootloader Update -et is, de mást ne ! Előtte, ha gondolod, akkor készíts egy mentést a belakott állapotodról a Smart Switch -csel (mondjuk minjárt microSD -ra, ha amúgy is instant rendelkezésre áll a készülékben..). Ezzel kb a korábbi állapot ~95% -a visszaállítható. Vagy, újra belakod 0 -ról...
-
samu74
addikt
válasz
Jazzmedve #27675 üzenetére
Nem akarok rosszmájú lenni, de pont a samsung égett be az akksival...És nem egy kínai "szutyok "...
De engedjük el ezt a témát.DonToni az ami a széleken levegős talán a leghasználhatóbb.
A youtube-on van videó ahol a levegős részt szilikon olajjal töltik ki,én már rendeltem is. -
kaciokos
őstag
válasz
Jazzmedve #27675 üzenetére
Sajnos az akkuk többsége 1-1,5 évnyi naponta töltés után érezhetően veszít a kapacitásából, ezért nem szoktak 1 évnél több garit vállalni az akkura semmilyen készüléknél (telefon, laptop, stb.), és úgy tudom, a Sony is csak azért vállalja rá a 2 évet, mert náluk az "akku az tartozék" koncepció nem ment át a JPÉ szűrőn (Józan Paraszti Ész
).
Várunk az új akkutechnológiákra, mint a messiásra...
-
air
nagyúr
válasz
Jazzmedve #27660 üzenetére
Ezzel nézd meg: Storage Analyzer
-
oba
addikt
válasz
Jazzmedve #26102 üzenetére
https://simple.hu/szolgaltatasok/Mobilfizetes/
5000 forint felett is vásárolhatsz PIN kód nélkül
Amúgy ez a beállítás hol van? Én sehol nem találok ilyet a Simple -ben.
enemi: thx, tudom használni a keresőt
gondoltam hátha valaki megírja melyik az amelyik a legkevésbé csúszós
-
oba
addikt
válasz
Jazzmedve #26095 üzenetére
Egyértelműen le van írva a simple -ben hogy a pint kiváltja a telefon feloldása (jelszó, minta, ujjlenyomat) így már nem kell semmi más azonosítás, 5ezer felett sem. Én is fizettem vele 8ezret és szintén nem kért semmit. Persze előtte ujjlenyomattal feloldottam a telefont.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jazzmedve #26071 üzenetére
Kártya hiba lesz, szerintem is. Én évek óta exFAT -ot használok, és most is ilyen van sz S7E -ben. Semmi gondom, de korábban volt, ami nekem is beadta a kulcsot, és volt jópár, amelyről megvételkor azt gondolotam, hogy ""ha class10 -es, akkor milyen jó lesz (!)"" .... -de kiderült, hogy lassan lehet írni, és ezért frame drop -os lett minden FHD, vagy magasabb minőségű felvétel....
-
-
samu74
addikt
válasz
Jazzmedve #22908 üzenetére
A vicces az hogy mikor nekem a 6-os volt fent, néha hetente csinálta azt amit neked.
Tavaly november óta használom a 7-es droidot, azóta nincs viszont semmi bajom. A samsung pedig nem kapkodta el a nougat frissítést, és mégis érdekes anomáliák vannak azért itt...Én nem mondom hogy a hálózatba nem lehet hibát találni, de ha valami egyszer működik aztán meg nem egy update után... -
nokiauser
aktív tag
-
voyi
aktív tag
válasz
Jazzmedve #21391 üzenetére
Vagyúgy, szóval csak 9V -on érhető el az 1.8A. Akkor ha jól sejtem, egyenes arányban 5V-on akkor max 1A-re szabályozza le a telefon, azaz 9V/5V = 1.8A/1A . Azért emiatt egy kicsit csalódott vagyok. Előző Galaxy S3-nál pl. 1.4A-t is simán betudtam állítani ugyanezzel a hordozható töltővel úgy,hogy még annyira nemis melegedett olyan extrémen. Igaz az a teló rootolt volt, nameg persze mókolt rom.
Szóval akkor vehetek egy új powerbankot is ,ami tudja a gyorstöltést.
-
törölt tag
-
IamTheDog
tag
válasz
Jazzmedve #20970 üzenetére
Én úgy jártam régebben, hogy telekomosra feltettem XEH-t, ami ugye át is állt lengyel XEO-ra. Ezután feltettem a BTU-t, de maradt XEO. Visszatettem a telekomosat, visszaállt a csc is a magyar telekomosra. Ezután feltettem a brit BTU-t, és a csc kód is BTU lett. Hagytam is így, szóval még a béta programba is tudtam regelni annak idején. Azóta csak ota-n jönnek a cuccok, semmi gyári visszaállítás, minden tökéletes.
Szóval lehet ha mondjuk feldobsz egy telekomos romot, és utána a svejcit, akkor visszaáll a svejcire.
-
viewdetails
addikt
válasz
Jazzmedve #14921 üzenetére
Van ilyen lehetőség a beállításokban, a lista legalján.
Én sok verzión keresztül futottam bele, hogy letöltöttem offline-ba a zenéket az SD kártyára és pár újraindítás után visszarakta a belső memóriát tárhelynek és nem letöltöttnek jelezte a listát, holott fizikailag ott voltak a SD kártyán. Azóta hagyom belső memórián, most a legújabb, hogy pár számléptetés után beakad és meríti a telefont mint a balta, holott közben sunyin játsza a zenét, onnan lehet észrevenni, hogy nem lehet léptetni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 2020 SE 2 gen, kishibas
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest