Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Ha Fr-t szeretnék csinálni akkor ez alapján járjak el, hogy minden rendben menjen, vagy csak 3 gombossal indítsak egy factory reset-et? -
Gabis
őstag
válasz samu74 #39472 üzenetére
Ő az a típus, hogy ha rendesen működik minden akkor nem kell neki a frissítés. Ami rendben is van. Ezért is kérdeztem, hogy érdemes e. Marad akkor Nougat-on. Annak pedig utána nézek, hogy a frissítés értesítést hogyan lehet kilőni, mert állandóan tolja az ember arcába. Köszönöm a segítséget.
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Az Oreo kinőtte mostanra már a gyermekbetegségeit? Párom S7-se még Nougat-on van. Hoz érdemi különbséget, javulást esetleg, vagy maradhat a régi rendszer? Előre is köszönöm mindenkinek -
Gabis
őstag
Sziasztok!
Párom S7-je megérett egy fr-re. Kell valami beállítást csinálnom, vagy csak elindítom és csókolom? Mintha olvastam volna korábban ezzel kapcsolatban valamit. -
Gabis
őstag
Sziasztok!
A Gmail app-ból ki lehet nyerni valahogyan egy céges levelezésre használt (tehát nem gmail-es) fiók szerver és belépési adatait? Vagy valamilyen backup/restore alkalmazással?
Lenne hamarosan egy FR és ezért érdeklődnék.
Előre is köszönöm. -
Gabis
őstag
Sziasztok!
Ez az 1 éven belüli akksicsere hogyan működik pontosan? Van valamiféle elhasználódási százalék ami alatt cserélik, vagy csak simán lehet kérni a cserét ha egy éven belül vagyok? -
Gabis
őstag
Spigen Hybridhez még nem találtam meg a megfelelőt, ha egyáltalán van. A gyári fóliát feltolta, az üvegfólia meg a széleken eláll. Bután néz ki. De keresgélek tovább.
-
Gabis
őstag
válasz nikkor #31593 üzenetére
Na erre nem számítottam. Mivel az üvegfóliákról azt olvastam, hogy nem fedi teljesen az lesz akkor ehhez a tokhoz jó. Most reggel én is látom, hogy bal szélen lent felhólyagosodott. Annyira passzol rá, hogy nem bírtam aláfeszíteni, viszont ha az üveg tényleg kisebb a gyári fóliánál, akkor ez a páros lesz a tuti védelem. Majd írok ha beszereztem azt is.
-
Gabis
őstag
Na megvettem a Spigen Neo Hybrid Gunmetal tokot és gyári fóliát hozzá. A Samsung experience store-ban ha Mastercard-al fizetsz 20% kedvezményt adnak dec. 15-ig. Így egész baráti volt a fólia ára.
-
Gabis
őstag
-
Gabis
őstag
válasz viewdetails #31227 üzenetére
Nem, egy nagyobb a többi szabálytalanul mellette. Ő műkörmös, de magának max géllakkot szokott feldobni. Mind1 ez van. Kap rá egy fóliát és csókolom.
-
Gabis
őstag
Lehet egyáltalán kezdeni valamit egy ekkora karccal (ami körömmel is érezhető) vagy csak kijelzőcserével orvosolható? Őt nem zavarja, szerinte dobjunk rá egy fóliát és csókolom. Azonban én szeretnék utánajárni. Csak kellett volna az a kiterjesztett garancia vagy mi.
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Az éjszaka valami történt a párom telefonjának a kijelzőjével, mert lett rajta egy szép karc, vagyis inkább karcok. A nagyobbik körömmel is érezhető. Szétnéztem ott ahol tartja, de nem találtam olyan tárgyat ami egyáltalán karcolhatna. Egy szónak is száz a vége. Lehet ezzel kezdeni valamit? Szerviz tud csinálni valamit? Szétvet az ideg mert 1 hetes a telefon. Én vagyok a hülye, mert nem is kellett volna hagynom, hogy fólia és tok nélkül engedjem használni. Eddig minden készülék még a 0. napon megkapta, de ennél most elmaradt.[ Szerkesztve ]
-
Gabis
őstag
válasz fornettisuti #31188 üzenetére
Még az eredeti Samsung fólia sem fedi le teljesen?
-
Gabis
őstag
Sziasztok
Cellect üvegfóliával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? -
Gabis
őstag
Sziasztok, érdemes gyári fóliát rádobni vagy van jobb alternatíva emberi áron?
Köszönöm előre is. -
Gabis
őstag
Most bontottam ki és itt figyel rajta egy fólia. Sőt, még a hátlapján is
[ Szerkesztve ]
-
Gabis
őstag
Sziasztok, gyárilag van rajta valamilyen fólia?
-
Gabis
őstag
Sikerült páromnak is szert tennie egyre, igaz már csak feketében. Nokia 640-ről vált szegénykém, de én jobban örülök mert másfél hónap fórumozás után végre vége a keresésnek. Ennyiért nem hagyhattuk ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik