- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
válasz
raziel01 #42211 üzenetére
Köszönöm, szerintem elengedtem a dolgot. Marad egyelőre ez a telefon, amit használok. VR miatt érdekelt volna leginkább, valamint a 'Samsung-érzés" végett. Még előfordulhat, hogy szerzek egy használt Samsung flagship telefont, ha másért nem, a kamera és a kijelző miatt.
-
bepe79
addikt
válasz
raziel01 #41735 üzenetére
Így van, csak ahogy írtam, nekem egyáltalán nem jön be az S8, S9, S10, sőt, semmilyen S7 utáni telefon kb, aminek nincs előlapi ujjlenyomatolvasója, és ahol nincs 2 rendes megvilágított kijelző alatti virtuális vezérlőgomb. Úgyhogy ez eléggé leszűkítette a választási lehetőségeket, amiből a Samsung nyert, mert a touchwizhez vagyok szokva évek óta, és imádom a samu telefonokat, egyikkel sem volt még soha semmi gondom. Felesleges méregetni a 3-4 évvel ezelőtti áraihoz, most már inkább az a kihívás, ha valahonnan egyáltalán be tudod újonnan szerezni (és kérdés, hogy annak is az akksija milyen állapotban van).
-
stevelawyer
csendes tag
válasz
raziel01 #33828 üzenetére
Szia!
Ha van kitartásod, akkor sülni fog a Speedshoppal szemben. Fordulj a területileg illetékes járási hivatal fogyasztóvédelmi osztályához írásban a panaszoddal. Szépen, jól körül írva Írd le, a tényállást és azt, hogy mennyit vállalt a forgalmazó és nem hajlandó cserélni. Csatolj be minden írat másolatát! Írd le azt is, hogy a Korm rendelet, hogy rendelkezik erről. Ajánlom az 1§ (4) bekezdést. Továbbá, a békéltető testülethez is fordulhatsz, hogy törvényt sért a cég. De lehet, hogy előtte felhívnám a figyelmét a SS-nak, hogy milyen következményei lesznek ha nem rendezi az ügyedet. Ha a járási hivatal elhajt, fordulj a panaszoddal a területileg illetékes kormányhivatalhoz. Mármint azzal, hogy elhajtottak.
Ui: Mindezeket mindenhol nagyon higgadtan és intelligensen. (Vélelmeztem, de azért leírtam.)Kitartást.
Üdv, I.
Napi szinten kapok ilyen panaszokat, csak azért írtam le. -
Burt1793
veterán
válasz
raziel01 #31754 üzenetére
Kapcsold ki az arcszépítő dolgokat, legyen jó fény vagy kapcsold be a kijelzővakut. Fix fókuszos a kamera, tehát ha nagyon közel tartod a fejed, nem tud ráélesíteni. Tarts kb. 1 méter távolságot (nem tudom, hogy mennyi a fókusztávolság, rá kell google-zni). Selfie-zz a hátsó kamerával. Ne selfie-zz.
Fura a mobilarena teszt végén a specifikációban azt írják, hogy autófókuszos, de most is kipróbáltam és tavaly is volt rá panasz, hogy nem autófókuszos. S8-ba már autófókuszos kamera került.
-
jeni
félisten
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
raziel01 #31528 üzenetére
Nem kell hozzá főzőtt rom.
Ha médiát játszol le értelem szerint annak a hangerejét állítja.
Ha hívás közben állítasz akkor a beszélgetőpartner hangerejét módosítod.
Ha nincs esemény, s akkor bizergálod, akkor pedig értelem szerint ténylegesen a csengetési hangerőt állítja...
ja és bármelyik állítható bármikor egymástól függetlenül is, csak a hangerő sáv végén lévő nyilacskára kell kattintani -
gerner1
nagyúr
válasz
raziel01 #31528 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy bármilyen media lejátszásakor -a hangerő gombokkal- a média hangerejét állítom. Szóval, valóban "különös", de éppen ez miatt, engem például nem zavar. S8 -on már van erre opició, a beállításokban. De, esetleg például Tasker -rel, talán van rá megoldás, root és főzött ROM nélkül (is) ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpársportok
- Mobil flották
- LEGO klub
- Óra topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest