- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
OCTAMD #37931 üzenetére
Szerintem, ha tágabb látókörrel nézed, akkor nem az ITV-nél ragadsz le, hanem észreveszed, hogy a tény közlése hasznos az egész közösségnek.
A biztonsági szint frissebb dátuma pozitív dolog, remélhetően előbb vagy utóbb mindannyian megkapjuk. Ez a poszt lényege, nem az ITV - már amennyiben a kötekedés mellett jut rá időd észrevenni...
-
gerner1
nagyúr
válasz
OCTAMD #35400 üzenetére
Én nem állítottam ugyanezt. Azt állítottam -és ezt tartom is- hogy ha multi-CSC -kódra megjelenik egy release, akkor az, az abban szereplő többi CSC kódra is felrakható (ODIN -nal) ⇒mint frissítés. Akár még az előtt, hogy mondjuk a benne szereplő CSC kódok közül, valamelyik(ek)nek (mondjuk adott esetben pont ilyenen van a készülék aktív CSC -je) később kezdi el osztani az OTA szerver. Itt kb ~1éve benne van ez is az Összefoglalóban, egyértelműen (a dátum szerinti régebbi Összefoglalóban is szerepelt...).
-
zmtTom
aktív tag
válasz
OCTAMD #35235 üzenetére
Honnan tudom megállapítani az AQUA-ban hogy magyar vagy szürke importos (galaxy s7, note 8)? Mert minden samsungra 1 év van írva és mindegyiket tudtam regisztrálni a plusz egy évre. Ha megrendelem neten és személyesen veszem át akkor mire figyeljek? Más a csomagolás vagy hogyan tudom megkülönböztetni?
-
Fifi
őstag
válasz
OCTAMD #35077 üzenetére
Telekom topikban írták:
"Tudnak a problémáról. Építkezésen kábelt vágtak..." -
jeni
félisten
válasz
OCTAMD #34554 üzenetére
úgy tudtam hogy a lejárta előtt még nem lehetséges és akkor is csak akkor ha teljes összeg ki van fizetve.
amúgy ha valaki más teló által még pénzt kér ilyen formán akkor a kezét - lábát eltörném neki,mert ez egy nagy szemétség a részéről!
amúgy az ipse a hibás ha más valakit erre megbíz vagy figyelmetlenül átadja az imei számot -
-Bandi-
tag
válasz
OCTAMD #34399 üzenetére
Nyilván mikor Samsung függetlenítette, felkerült rá a Telekomos, mivel ők árulták, azóta jött is rá január elsejei Telekom frissítés is. Mikor kibontottam, nem látszott rajta használat nyoma, minden a helyén volt, mégis újramatricázott volt. De mint írtam, mióta bent a kártya, Telekomosnak ismeri a Phone info is( az adatok is egyeznek a kombóval ).
Na mind1, a lényeg számomra, megvan rá a 2 év garancia, meg működik, akármilyen is volt alapban...
-
törölt tag
válasz
OCTAMD #34391 üzenetére
Attól, hogy az ember komolyan foglalkozik telefonokkal esetleg adja-veszi őket még nem biztos, hogy mindenben igaza van. Ez esetben a knox és alap információk megismerésére ez az app jó. Szín, gyártás időpontja stb előfordul, hogy téved
Be is köszönök hozzátok, ismét rendelkezem s7-tel.
-
gerner1
nagyúr
válasz
OCTAMD #34386 üzenetére
Először is megkérlek, hogy tartózkodj az ilyesféle jelzők használatától, mert ez az összes topikban nem megengedett.. Másodsorban pedig, nem gyengén barokkos túlzás, annuálni ezt az app -ot. Főleg azzal a "huszáros" egyszerűséggel, ahogy tetted. Ez utóbbi ugyanis, csak akkor volna helytálló, ha valóban mindenben marhaságokat jelezne, de ez a leghalványabban sem áll meg.
Azokra az alapvető kérdésekre pedig, amelyek itt (is) zömében felszínre kerülnek, és rendszeresen ismétlődnek, azokra teljesen megfelel.Ami pedig egy abszolút átlag user aspektusát illeti, annak semmi szüksége sem erre az app -ra, ahogy a tárcsázóba beírható kódokra sem.
Szóval, ha leírod azt, hogy szerinted mik azok, amelyeket nem jól tud, kiegészítve azzal, hogy azt milyen más körülmény megléte mellett tapsztaltad/tapasztalod, de ezek ellenére mi az, amelyeket a többségnek pontosan mutat, akkor védhető lesz a véleményed. Az eddigi formájában viszont, csak nyers szubjektum, és mivel hiányzik belőle (gyakran más posztjaid tartalmából is) az objektivitás, így az felületes (de nyilván hozzáértő...)...
-
gerner1
nagyúr
-
Ferike81
senior tag
-
gerner1
nagyúr
válasz
OCTAMD #32845 üzenetére
Szórás van... Tudható pontosan, hogy melyik szállítmányból van, és "x" helyen mennyi ideig állt, mielőtt a kezedbe került? Úgy értem, hogy kizárható-e az, hogy a "nálad járt példány" az még a Telekom -os független készüléket adnunk bevezetése előttről származhat-e, vagy sem ?
-
-
-
-
-B-
senior tag
-
gyuri2008
veterán
válasz
OCTAMD #31665 üzenetére
Sajnos a J5 2016 beszívtam.
Felraktam a független telefonra a Lengyel 7.1.1-et,de nem tetszett.
Letöltöttem a magyar független XEH 6.0.1 romot,felraktam az odinal,erre Görögül indult el,ki kellett választani a magyar nyelvet a beüzemeléshez.Rendesek és türelmesek vagytok,köszönöm
-
Tin
veterán
válasz
OCTAMD #31625 üzenetére
megvettem a telefont BF-en, és használatban vettem. beállítottam rajta egy google accountot XYZ email címmel. kipróbáltam, beállítgattam, stb.
tegnap úgy döntöttem, kipróbálom. befrissítettem az fw-t rajta az újra, majd nyomtam egy 3 gombot resetet. bootnál szólt, hogy illetéktelen formázás, lépjek fel hálózatra. felléptem, megadtam újra a korábban használt XYZ azonosítóhoz tartozó google fiókot, majd hagytam, hogy feltelepítsen mindent.
aztán már kiléptem az XYZ fiókból, a beállítások menüből nyomtam egy factory resetet, majd az újabb bootnál végül megadtam az eredetileg is akart ABC google azonosítót, és áttöltöttem rá az adataimat. és használom tegnap óta.
ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest