- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
migabi24 #23536 üzenetére
ezzel csak az a baj, hogy ő valahogy mindig elfelejti megemlíteni azont tényt, miszerint neki i9500 típus van/volt, amit egyrészt nem forgalmaznak hivatalosan magyarországon, másrészt annak az akkumulátoros üzemidejét viszonyítgatja s4 általános címszóval más típusú telefonokhoz, pedig tesztes és használati tapasztalatok is alátámasztják, hogy az i9500 akkumulátoros üzemideje gyengébb, mint a magyarorszságon hivatalosan forgalmazott i9505 típusé.
-
Depyangel
tag
válasz
migabi24 #22764 üzenetére
Az IMEI szám ugyan az mint ami a dobozon van. Mit mondjak majd a boltban? Mire hivatkozzak pontosan? Nem nagyon értek ehhez.. nem szeretném ha megdumálnának.. :/
A telefon névjegyénél van ilyen:
SELinux állapota:
EnforcingSecure Boot Status
Type: SamsungEzek mit takarhatnak?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
migabi24 #21483 üzenetére
Mondjuk a kitket tinik kommentjei 1 masodpercre sem befolyasolnak a dontesemet egy keszulek mellett,illetve ellen,csupan csak tagra nyilt szemekkel neztem ezeket az embereket. Amugy en inkabb az N5-t varom. A GS4 tettszik,marciusban jar le a husegem,addigra kiderul lesz e valtas... nameg az S5...
-
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #20660 üzenetére
Álláspontom szerint semmi. Nem tudom, mire volt jó az amit csinált akár RigoJancsi-ként is, de ha neki jó volt? Úgy voltam vele, hát, hajrá.. Az oldal adminjai azonban nem így vélekedtek és kivágták azzal a nickkel is..Egyébként rengeteg "utolsó esélyt" kapott, R2D2-ként, visszakönyörögte magát jópárszor, de mindig ott folytatta a topikokban, ahol abbahagyta és egyszer megelégelték végleg, aztán csatt, repült..
-
Supersol
tag
válasz
migabi24 #20084 üzenetére
Elolvastam a tesztet,nincs bővithetőség,innentől kezdve nem értem hogyan lehet egy lapon említeni....A kijelző sem ejtett ámulatba amikor megnéztem...nekem egy fekete semilyen telefon...arról nem beszélve,hogy az S4 a z érezhető fém kerettel prémiumosabb hatású...persze ez az én véleményem..nem szeretnék senkit megbántani...
-
T3ccO
csendes tag
válasz
migabi24 #17431 üzenetére
Én nem kezdtem ki senkivel..csak pontosítottam a dolgot, nehogy félreértsen itt valamit a kolléga.
bulikavagyok: +1
Teljesen jogos...Olyan típusú hozzászólásért kaptam lehurrogást Tőled, amit Te is elkövettél
Na, de nincs itt harag..részemről legalább is biztos nem
Peace
-
válasz
migabi24 #17102 üzenetére
több embernek is cserélték már gariban a repedt kijelzőt - trükközés nélkül is -, még az olcsóbb kategóriában (s advance...stb, adott témákban le is írták a tulajok) is, ha másként nem, akkor az egyszeri méltányossági javítás keretében.
nem kell az ügyfélszolgálattal bajlódni, adott az e-mail cím, ahol rugalmasan intézik.
ez a samsung. -
-
válasz
migabi24 #16671 üzenetére
van lte képes i9500 is - ha nem is sok -, bizonyos régió(k)ban/szolgáltató(k)nak.
proly01; melyik firmware verzió van fent, és milyen módosítások lettek eszközölve a rendszeren?
én kapásból nyomnám rá minimum a teljes gyári visszaállítást, de inkább egy tiszta alapú re-partition képes firmware verziót tennék fel. -
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #16027 üzenetére
Nem tudom mire fel, ez most a Samsung legújabb faszsága, ahelyett, hogy inkább az Androidot igyekezne optimalizálni.. Nekem felettébb nem tetsző jelenség, ha sokáig szórakozik, megint veszek egy One-t.
Sajnálnám az S4-et, mert szeretem, de ezek a retek sárgák egyre inkább csak szemétkednek.. -
-
-
válasz
migabi24 #14603 üzenetére
nem csak rontani tudnak rajta, tettek bele új funkciókat beállítás szempontjából, meg kevesebb adatot is fogyaszt.
bár ez téged - elvileg - nem érint, nem is értem a problémádat a samsung kapcsán...komoramazsi; szia, amennyiben engedélyzve van, hogy használja a helyadatokat, és a helymeghatározásban is a wifi/mobilinternet opció, úgy ez a két opció kapcsolata előidézheti a dolgot.
-
pike1
csendes tag
válasz
migabi24 #11936 üzenetére
Az egyik ez, a másik meg, hogy meddig ne kapcsoljam be? Ott ha megkötöm be kell mutatni a készüléket. Gondolom csak az eladó nézi meg vagy nem tudom, mert ott helyben mikor megveszem is meglehetett volna kötni. Mondjuk az új készülék. Áhh nem tudom mit kellene tenni, felrobbanok. Az az indikátor matrica hol van benne? Mert rögtön tényleg rögtön ki lett kapva, 3 másodperc ha lehetett amíg benne volt. Gondolom a jack, meg a töltő résznél lesz gázos a dolog. Azokba lazán bemegy a víz, könnyebben mint máshova.
Ahogy néztem ha meg is kötik 25k amit be kell fizetni majd. Ha meg működik is sima szervízbe nem tudom mit lenne érdemes megnézetni. Mire hivatkozzak mi baja. Vagy olyankor mindent átnéznek? -
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #11464 üzenetére
Ez így van, az MF4 - MF8 -ról nem érdemes visszaváltani már MEA-ra..
RigoJancsi: Harveresen nem kisebb az s4, tehát azellen nem véd. Nehogy válts, nézd meg, sokkal emberesebb a telefon a nótkettő, még a hétvégi pörkűthöz is megvan a vágódeszka. Ráadásul harveresen tök stabilan lehet rajta nyesni a hagymát.
-
SanyikaDC
tag
válasz
migabi24 #10993 üzenetére
az az igazság h mindent huzok amit lehet
valoban nem elég mert akármennyi/akármilyen romot rakok fel mindig akad röcc játékokban (most wanted is roöcög pedig az s advance-omon lag nélkül ment... real racing érthetetlen okokbol röccen) de a random ujraindulásrol csak annyit h 3-400mhz huzás még nem a világ vége... optimus 2x-em full stabilan ment 1400mhz-en... mindent ki kell tapasztalni h mit bír... de ha valaki tud valamit a röcc kiküszöbölésére megköszönném!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest