- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
válasz
Cobrusz #17926 üzenetére
Szia.
Mennyi idő alatt csinálták meg a kijelzőcserér? Adtak addig valamilyen cseretelefont esetleg? Nekem T-s de persze alapból független, csak a szolgáltatás folyamatossága miatt gondolom. Ma a T-ben is azt mondták, hogy a Samsunghoz vigyem, mert ők is csak oda küldik. -
-
Cobrusz
senior tag
válasz
Cobrusz #16292 üzenetére
Sziasztok.
Tegnap én is frissítettem PIE-re.
Amikor hívásban vagytok nektek is eltűnt a hívás közbeni hangerő nővelése?
Sokszor nagyon jól jött mikor a másik halk volt nagyon...Illetve a kisegítő lehetőségekben bekapcsoltam amit OREO-n szoktam, hívásnál a vaku meg a kijelző vílágit.
De ez most ott van a lehúzható redőnyben idegesítő , nem lehet eltűntetniErre vki?
-
Taci
addikt
válasz
Cobrusz #14674 üzenetére
Én korábban vettem már egy fajtát, de közben találtam egy ígéretesebbet, és ma már ezt venném meg (de mivel még vízbe azóta sem vittem, nem veszem
)
Persze használat előtt próbáld ki "üresen", mondjuk egy vékony papírzsebkendő-réteggel, hogy nem-e ereszt valahol. De nekem ez elég jó toknak tűnik erre a célra.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Cobrusz #6416 üzenetére
Telenornál nincs is volte, itthon tudtommal csak tkom tudja. Egyébként pont volte-vel menne a net is mindenhol
Volte nélkül a telefon ahogy írtad is s7e-dnél, visszavált egyet, 4gről 3gre, ha 3gn vagy akkor 2gre. A probléma akkor van, s nálad is ez lehet, h 4g hálózat van, jön a hívás, visszaváltana, de nincs ott 3g ahol vagy. Ekkor nincs net sem.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Cobrusz #5138 üzenetére
Masok altal mukodott megoldasok:
Egyik:
Tiltsd le Package Disabler (vagy Titanium) alatt a VisionCloudAgent-t es nem lesz ilyen gondod.Masik:
Teljes gyari visszaallitas.Harmadik, de ez nem valoszinu hogy jo:
Dropbox sync miatt lehet a hibauzenet. A Dropboxban kell allitani valamit, ha fel van telepitve, -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cobrusz #3781 üzenetére
Elvileg létezik belőle Note 8 edition.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest