- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#61600768 #14073 üzenetére
Nagyjából mindig nyomon követhető volt, vagyis, ha újítást, innovációt hozott az S széria, akkor ez általában megvolt a Note-nál is, ha csak ráncfelvarrás, újítás jött, akkor szintén. Én ezért is mondtam, hogy az új note egy kicsit csiszolt, javított note8 lesz, pár apró újítással.
Jönnek vele, mert "jönni kell", és nagyjából ennyi.
-
Ákkk
addikt
válasz
#61600768 #13042 üzenetére
Akinek köze sincs a fotózáshoz abban az esetben nem de aki komolyan gondolja nem telefonnal fotóz amúgy sem az s9+ is messze van a jó minőségtől egy 10 éves dslr amit kb 30 ezerért meg lehet venni játszva lenyomja az összes telefont megnéztem a videót is amit az s9 topikban linkeltél kb elmegy szint. Amíg nem tudod összehasonlítani mondjuk egy céleszköz képével fogalmad sincs miröl beszélsz.......
Fotóban egyébbként a p20 köröket ver rá csak aki használja annak érteni is kell hozzzá nem itt a fórumokon méregetni azt amit felesleges .... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#61600768 #13042 üzenetére
Én laikus vagyok, aki max 10*15-ös méretben hív elő fotót.. Szoftveresen bármit el lehet rontani, erre a Note8 is egy jó példa..
(kamerára gondolok főként..) Persze képekben jó, de a videó csak romlik, főként szürkületben, és este.
Plusz, a záridő még mindig fennmaradó gond..
viera: A notch kikapcsolható, onnantól nem lóg be, ez miatt nem is merült fel Nálam, mint "probléma".
Ami miatt is valszeg S9+ lesz majd az valszeg az, hogy lényegében nincs P20 pro, és nem is tudni, mikorra lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#61600768 #13037 üzenetére
Öhm, ha ezt nézzük, az S9 is túl van árazva..Ahogy néztem, 15-20% körüli árral olcsóbb, mint az S9+.. Sőt, még a Note is elég magas áron van, a "korához" képest.
Plusz, ugye ami köztudott, hogy ezek a telók sem tökéletesek.. Beégés, fényszivágrás illesztés mentén, randomszerű lassú ujlenyomatolvasó (pl. ezt nem tapasztaltam eddig, stb). lassú arcfelismerő
Az ip67-ip68 közötti különbség már tudjuk, hogy nagyjából mondásra jó, közben ip68 mellett is beázhat a teló, közben ip67 mellett lehet, hogy valaki vígan strandol a telóval.
Részemről a microsd bővítés érdektelen, mivel dualsim kell. Írisz szkennert soha sem használtam..
Ami fontos lenne számomra, az alapvetően a kamera, és fotóban viszont jobbnak tűnik a Leica.. A kezdetek óta terveztem már Huawei-t venni, de soha nem lett..
Átgondolva a témát, az a baj, hogy lényegébeben az S9+-al veszek egy Note8-at, kicsivel jobb kamerával, és nagyjából ennyi a történet.Aki ismer, tudja jól, hogy szinte mindig csak Samsung telefonom volt, egyet kivéve.
Nem tudom, kedden kiderül mi lesz..
-
McReay
aktív tag
-
hito
nagyúr
válasz
#61600768 #12895 üzenetére
És egy százassal hosszabb az árcédula dual simes változat esetén
Hát ezért nem arra váltok
Madwe: vennék én, ha lenne. Egy jófajta hibátlan gari nélküli Note 8 DS-nek örülnék a legjobban 120-ért
De így marad drágábban a gyártói garis, amit meg nem fogok rootolni => kimaradok néhány nagyon jó dologból.
-
hito
nagyúr
válasz
#61600768 #12892 üzenetére
Eh, én ezt már kipróbáltam S7 Edge-n (meg is vettem az apk-t Play-en). Sajnos kevés az 1440p is. Az igazi áttörés a 4k 60fps
Amiért rootolnám és sokkal jobb modnak tartom, az a Dual Speaker mod. S7 Edge-n élmény volt úgy trailer-eket nézni, hogy a beszédhangszóró is bekapcsolódott a folyamatba. Brutál jól szólt. De emiatt sem mondanék le a gariról. Kár, hogy root nélkül nem lehet megcsinálni
-
Ákkk
addikt
válasz
#61600768 #12830 üzenetére
Érzékelőre maga az optika tartalmazza a rekeszt
Kemeh
Kevés fénynél egyik sa nagy szám arra inkább céleszköz nemrég próbálgattam a note 8 és s9+ képességeit e téren elég elkeserítő eredmények szűlettek nem a rekesz a gond hanem az érzékelők mérete inkább... igaz én a fotókból és videókból élek nekem pro eszközeim vannak és azokkal dolgozom de egy belépő dslr kb 3/-a áron is olyan szinten előre lépés a fotózás terén amit még a galaxy s30 se fog megközelíteni tehát fotó miatt nem a telefon a jó választás.....
A note 8 és az s9+ a 6 gb ram miat ajánlott az s8+ -hoz képest az s9+ kicsit erősebb procival rendelkezik a note 8 esetén meg ott a pen ezt neked kell eldönteni.
De egy középszintű dslr és egy olcsóbb teló ára mindkettő.... -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#61600768 #12662 üzenetére
Hát, legacy/standard-ban van a kulcs.. Nem tudok újat csinálni, mert nincs másik, így szerintem nem.
Ha a submit gomb kimarad, akkor az activate license gomb után activate knox gomb lesz, és nem történik semmi.
Ha rábökök, hogy submit, majd activate, akkor activation failed.
Az itt lévő kulcsot kapta meg, és azzal nem megy:
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
szab120
tag
válasz
#61600768 #12105 üzenetére
Én is ezt szerettem volna, hogy éjszakára csak az oldalsó aod legyen, viszont itt nem lehet kettőt beállítani, csak az egyiket hagyja sajnos
Pedig nekem S7 Edgen 23 óráig ment az alap óra, utána peddig reggel 7-ig az oldalsó kijelzés. Itt meg ha beállítom, csak az egyiket vagy másikat lehet, egyszerre kettőt nem. -
_ak_
addikt
válasz
#61600768 #11854 üzenetére
Amúgy szokta jelezni a frissítést a Galaxy Store? Nyugat alatt is, ha rámentem az alkalmazásaim/ frissítés menüre, akkor mindig azt írta, hogy Nincs alkalmazás, de ha a mindre akkor, akkor most is látom, hogy a Samsung böngésző frissíthető.
S e t h
Bixbyt beállítottad? Most én sem tálalom sehol, de a Bixbyhez meg nem nyúltam hozzá és olvastam, hogy csak azután jelenik meg, hogy a Bixbyvel "aktiváltuk" -
S e t h
nagyúr
válasz
#61600768 #11844 üzenetére
Nincs rá találat, két telefon sem jelez találatot, olyan mintha törölték volna.
Hát akkor egyelőre summázva, oreoval elveszett több ezer szó a gboardból ami vélhetően google fail, plusz vmi nem stimmel a reminderrel amibe botor módon elmentettem egy rakás eseményt.
Mondanám hogy észrevettem mást is az oreoban, de hazudnék, bosszantóak ezek a hibák.Most veszem észre a linket, köszi, ez a friss ami nálam nincs.
-
S e t h
nagyúr
válasz
#61600768 #11840 üzenetére
Én most raktam újra a rendszert, haver tegnap, neki bent van a szinkronizálás és neki frissebb verziójú, ami fent van, nekem meg régi, de már egyikünknek sem látható storeban.
Ő azt mondta hogy tegnap ő tudta frissíteni az alkalmazást nekem ezt már nem kínálja fel most. -
bcl
senior tag
válasz
#61600768 #11798 üzenetére
Az a baj, hogy ez így pont nem jó.
Nem azt szeretném, hogy mindig lelője, ha nem használom, hanem én szeretném néha lelőni.Mondok egy példát: a nap igen nagy részében használom a Vibert. Viszont néha van, amikor jó lenne, ha nem jelezne, nem kapnék üzenetet, és a másik fél is látná, hogy nem érkeznek meg. A net egyébként, illetve más programok jelzései, az, hogy elérhető legyek, kellenek.
Nos, ezt pont így, a kényszerített leállítással lehet megoldani.Szóval az a lehetőség pont tökéletes volt. Volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest