- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
domerator #17757 üzenetére
Na tudtam én, hogy láttam valahol (igaz, nem cikk, hanem egy YT-videó):
NEW UPDATE brings Galaxy Note 10 Features to Note 9 and Note 8Samsung Galaxy Note 9 and Note 8 can now use Note 10 exclusive features on the Samsung Notes application.
This new update enhances the use of your S-Pen and Samsung Notes on the galaxy note 9 and note 9 (*itt egy elírás van valószínűleg, mert kétszer írja a Note 9-et) , giving you note 10 specific features.
What’s new:
- Change handwriting style : Add feature that change handwriting style using a pen.
- Export MS word format : Add feature that are export to MS word format
- Handwriting to text : Add feature that convert handwriting to text only in S Pen support devices.
Zoom in/out : Add zoom in/out feature in edit mode. -
Taci
addikt
válasz
domerator #17665 üzenetére
Az a hibaüzenet szerintem nem azt jelenti, hogy nem sikerült volna a frissítés. Csak valószínűleg ezzel a lehetőséggel nem számoltak, így a "Sikeres frissítés" ablak lekérdezne valami cache-ből, amit így wipe miatt már nem talál, ezért adja ezt az üzenetet. De ettől még frissítve van valószínűleg, szóval szerintem nem kell emiatt újra megpróbálnod - talán nem is tudnád már, max csak "kézzel".
-
Taci
addikt
válasz
domerator #17661 üzenetére
Eddig nekem is kiírta. Most kíváncsi voltam, mit csináltam rosszul, és talán miután eltűnt az értesítési sávból a frissítés ikonja (az Android (P) ikonja), utána egyből ment a wipe cache partition, és lehet, hogy ez volt a gond, nem vártam meg, hogy kiírja, hogy sikeresen frissítette a készüléket. Most megvártam, és csak utána nyomtam wipe cache-t, így rendben volt minden.
-
válasz
domerator #17592 üzenetére
Az Xda-n keress rá a Nice Lock-ra. Ez lesz neki a "gyűjtő" app-ja. Ezen belül tudod letölteni a Routines-t illetve csomó más hasznos dolgot.
Időközönként szokták a modulokat frissíteni. amihez szintén van egy app az xda-n, Nice lock Downloader Companion.
Jó szórakozást hozzá -
bcl
senior tag
válasz
domerator #17494 üzenetére
Van olyan dokkoló, amin van HDMI, DVI, meg VGA is. Tetszőleges kombinációban. Van olyan (igaz, azok már Kínából is drágábbak!), amiken van mind a három.
Ali-n, eBAy-en, Amazonon keress rá, és vedd meg a legjobb értékeléssel a legjobb árút
(nem árut, hanem a legjobb árral, na, azért hosszú "ú"
)
-
laci1892
őstag
válasz
domerator #17052 üzenetére
K701(akg )-t használok. A Huawei is szépen szólaltatta meg, de itt érezhetően jobb
Persze a negatív oldalán ott van a dolognak a rossz ( nem gáz... De jobb a p20 pro ) külső hangszóró. De úgy sem arról halgatok zenét, szóval tökmindegy.
Egyébként érdekes a one UI rendszer a samunak.
Sokkal jobban a kezem alá dolgozik a telefon mint az emui.
Valóban érdemes volt váltani. Maradok note párti a jövőben, szignifikáns a különbség a két rendszer között funkcionálisban -
Massmurderer
őstag
válasz
domerator #17052 üzenetére
Figyi...[link] van ilyenem is,ezzel is nagyon jól szól.Igaz nem a gyári,fos zenelejátszóval.Az felejtös.Jetaudio vagy a poweramp.Ezekkel nagyon jól szól.A gyári lejátszó semmire se jó. Basszus is jó,dübörgös rendesen
Note 4 is jól szólt,de note 8 nálam ver mindent.Szép,tiszta hang van.
-
törölt tag
válasz
domerator #16935 üzenetére
Teljesen egyéni felhasználás függő. Nekem egyáltalán nem fáj, kocsiban is van töltő, asztalomon fast charge-os wireless, otthon nem is töltöm, nap elején felteszem az asztalra, aztán 70-80% között leveszem, azzal másnap reggelig elvan. De nem kell nagyon akarjam, hogy este már nyígjon bőven... A topikban is elég nagy a szórás, a kvázi használhatatlan és a nekem tökéletes között kb minden van.
-
Taci
addikt
válasz
domerator #16877 üzenetére
Nekem ez az üvegfólia van a telefonon, és tökéletesen működik vele/rajta a toll.
"Sima" üvegfóliát (olyat, ami nem ilyen teljes felületre ragasztós/tapadós) nem ajánlok, nekem ez előtt volt jó pár, próbálgattam, de mivel mind csak a szélein tapadt, így nem hogy a tollat nem érzékelte, néha még az ujjamat sem, mert elemelkedtek a kijelzőtől. Az olyan nem való semmire. Ez a fajta pedig nem olcsó, ellenben megbízható és működőképes, kompromisszum nélkül. (Bár az ujjlenyomatot jobban gyűjti, mint maga a kijelző.)#16881: Kijelzőhiba? Nem arra a gombra (pöttyre) gondolsz, amivel el lehet rejteni a gombokat, a navigation bar-t?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
domerator #16877 üzenetére
Frissíts, ha nem jön be akkor vissza rakod a régit
Fólia nem zavarja, pl ultimate shieldet használok, tökéletesen felragad és a tok se nyomja fel, ha jól rakod fel, annyi, hogy mivel a fólia puha, így meglátszik rajta az s pen nyoma, persze csak ha kikapcsolt kijelzőnél napfénybe nézed
-
MCMLXXXII
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest