- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
front3r #15724 üzenetére
senki nem mondta hogy nem gyorsabb, de attól hogy te jó áron jutottál hozzá, egy mezei usernek nem éri meg váltani, kb 130 ért mennek a 8 ak, ehhez még 2 kilót kéne hozzá rakni, hogy lehessen venni egy újat...akkor inkább a note 10 be ölöm bele mert ott tényleg lesz innováció
-
F40
csendes tag
válasz
front3r #2363 üzenetére
Én ilyet használok:
http://autoalkatreszabc.hu/3m-39030-tartos-wax.html
Viszont ez nagyon nagy mennyiség, több autó kezelésére is elég, telefonból vélhetőleg több ezret is lehetne kezelni vele...
Ha nincs autód, akkor szerintem érdemes bemenni egy közeli autósboltba, benzinkúthoz, vagy barkácsáruházba és megvenni viszonylag jó áron a legkisebb kiszerelésű, de jó minőségű terméket. Pl. ezek is ilyenek:
https://www.obi.hu/autoapolas/turtle-wax-vedelem-es-ragyogas-500-ml/p/3273661
https://www.praktiker.hu/szerszam-gep-muhely/autos-termekek/auto-apolas/308812-turtle-wax-turtle-wax-gl-500ml-metallic-wax-ptfe?keyword=turtle+wax+gl+500ml+metallic+wax+%2b+ptfe&suggestionType=product#fndtn-panel2-1
Be kell kenni vékonyan a felszínt, várni kell kb. 15 percet, majd át kell törölni, fényesíteni.
A 3M wax nekem az autón egy évet is hatékony, nem tudom, hogy a telefonon mennyit fog bírni.
Üdv,
F40
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
front3r #1599 üzenetére
Úgy látszik, azon nagyon kevesek közé tartozom, ahol az edigiben egy teljesen tökéletest tudtam venni. Hurrá!
Nálam semmi szivárgás nincs és biztos, hogy azonnal vittem volna vissza, ha ilyet tapasztalnék.
-------------------Bár az is lehet, hogy a Note8 lesz, amit a legrövidebb ideig használok majd. Mi a franc készül a Huawei-nél?
Ilyeneket, amiket hirdetnek nem lehet a nagyvilágba pletykálni, márpedig ezek ha tényleg kijönnek egy olyan telefonnal, amit ígérnek, akkor a többi konkrétan elmehet a bús picsába a sok szarjával együtt, mert ahhoz képest az lesz mindegyik, köztük a note is, de majd kiderül... -
Kasya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest