- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Gomez86 #17362 üzenetére
Az a lyuk engem is kiakaszt de szegény 8ast már vagy napi 3x kell töltenem (kettővel is elmegy de akkor figyelnem kell rá, hogy kitartson estig).
A 9-ben lévő toll nekem nagyon jól jönne előadásokhoz, remélem a 10-nél fejlesztenek rajta. Illetve a széles látószögű kamera is nagyon tetszik. Utazásoknál a Dex se lenne rossz (dokkoló nélkül ugye). Meglátjuk mit hoznak ki, szoftveresen hátha kitalálnak pár nyalánkságot. -
Pioneer
őstag
válasz
Gomez86 #9525 üzenetére
(#9525) kapcsandika: "Mellesleg ha találsz egy 20k-st a földön és felveszed akkor sem azon kezdesz agyalni, hogy mi lehet a szerencsétlennel aki elhagyta."
Pedig de! Én például minden esetben amikor találok egy húszezrest mindig azon agyalok, hogy vajon mi lehet a szerencsétlennel aki elhagyta. És csak is ezután iszom el az egészet és kizárólag az ő egészségére. Éljen soká a pénzdobáló!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest