Hirdetés
- iPhone topik
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCMLXXXII
tag
-
Taci
addikt
válasz
laci1892 #17446 üzenetére
A kérdés: Mire használnád?
Ha az új funkcióit/adottságait ki tudod használni az új generációnak, akkor a Note10(+) a jó választás. De ha amúgy a Note9 is bőven tökéletes (mire ne lenne az?), akkor konkrétan fele annyiból is megveheted, mint a 10-es széria nagy tagját.
Szerk.:
Most látom, hűségnyilatkozatot írtál, tehát előfizetésről van szó. Na ott nem feltétlen adott a fele akkora ár a Note9-ért - vagy ki tudja. -
bcl
senior tag
válasz
laci1892 #17144 üzenetére
Igen, meglepődtem én is hogy a Note 9, akár az 512-s verzió, mennyire jó áron van már! Igaz, mint lentebb írtam, van egy 400-as kártyám, és így elég a 64GB (a 9-nél, ha jól tudom, a legkisebb a 128-as).
Éppen az a bajom a sok/nagy "fedélzeti" háttértárolóval, hogy egy ha egy hasonló esetet (mint ahogy én jártam), nem úszik meg a telefon, akkor az adatok kuka. Az sd ezért nagyobb eséllyel éli túl az ilyesmi inzultusokat, és ugyan az adatok egy része akkor is oda van, de mégis jóval kevesebb, kisebb a veszteség.
...ráadásul a "kisebb" Note 9 még kicsit olcsóbb
(tudom, a ram is kevesebb, de a 6 vs 8... hát, a Note 8 6GB-ja is elég szokott lenni) -
Taci
addikt
válasz
laci1892 #17155 üzenetére
Ez igaz, viszont más gyártó termékei valahogy mégsem tudják (annyira) tartani az árukat. Ha megnézed, az S10+ 350e Ft környékén kezdett nyitóáron, és habár a Samsungtól rendelve még mindig annyi (ha épp nincs valami akció rájuk), más (hivatalos viszonteladói) boltokban már több, mint 100e Ft-ot csökkent az áruk. Most pl. az Euronicsban lehet megvenni 240e Ft körüli áron. Szóval hiába emelték "Apple-szintre", ott tartani nem tudják (szerencsénkre). Aki vár 1-2-3 hónapot, az megkapja ugyanazt a telefont nagyságrendekkel olcsóbban.
-
Massmurderer
őstag
válasz
laci1892 #17153 üzenetére
Ájfos csak az árába top.Másba nem.Se a kinézet,se az egész nem jönn be.+ nincs bövithetöség.És semmi nem vonz az ájfosnál hogy váltanák rá.11-es hátlapjáról láttam itt képet,valamelyik cikkbe vagy hireknél,hát nagyon ocsmány lesz azzal a kamera buckóval,meg az az elrendezés.
-
Massmurderer
őstag
válasz
laci1892 #17147 üzenetére
Note 8 2017 agusztusi,p20pro 2018 márciusi megjelenés,note 9 meg 2018 agusztusi.Mint többször irtam,nekem a nagyobb méretü telók jönnek be,p20pro eleve ki is esik,noch a másik ok.Meg hát note 1,note 2,note 4 végigtoltam,és nem áll szándékomba átállni másik márkára,tipusra,csak note,és csak samu.Eddig is elégedett voltam a note 8 elödjeivel amit használtam,note 8 se hozott csalódást.
-
-
Taci
addikt
válasz
laci1892 #17105 üzenetére
Én tavaly decemberben játszottam kicsit egy valahonnan beszerzett és működésre bírt változatával, pont az esti mód miatt én is, és jól működött, meglepően. Igaz, az akksit durván merítette, és ki-kifagyogatott nagyon gyakran, szóval nem is volt hosszú távú a barátságunk.
-
S e t h
nagyúr
válasz
laci1892 #17014 üzenetére
A legnagyobb százalékban ők is adják el a telefonokat.
Más.Vmit nagyon sikerült elállítanom a telefonban, csak sajnos nem találom hol, ezért kérnék segítséget.
Először vhol sikerült beállítanom, hogy whatsapp üzenet érkezése esetén dobódjon fel egy buborék, ami így jelzi, hogy üzenetem érkezett, ezt szerettem volna kilőni, de sikerült totál letiltanom, így eltelt egy nap mire észrevettem, hogy jött egy rakás üzenet, csak éppen jelzés róla semmi.
Most újra aktiváltam az üzenetek fogadását, frankó, de ez a buborékos dolog még mindig játszik, ezt nem tudom hol kell inaktiválni.
Ha a buborékra kattintok, akkor egy kis négyzetes ablakban nyílik meg a beszélgetés. Ha vki tudja hol lehet ezt kilőni, annak köszönöm! -
Taci
addikt
válasz
laci1892 #16931 üzenetére
Ha van lehetőség megválnod a Huawei telótól, tedd meg azonnal. Rohamosan csökken az értékük - csak nézd meg a Hardveraprós Huawei-hirdetéseket: az legutóbbi 150 db az utóbbi 2 napban került fel. Szabadulj meg tőle minél gyorsabban. És hogy pont Note8-ra tudod cserélni, tedd össze a kezed - szamomra ég és föld, a Note javára.
-
akooos
veterán
válasz
laci1892 #16931 üzenetére
A Note 9 akkuban tuti veri a 8-at, ezen kívül szerintem jobb a P20 Pronál. Néha visszavágyom rá, főleg amikor a kezembe veszem haverom 8-asát. Mondom ezt S10 Plussal a zsebemben. Nagyon eltalált telefon ez még mindig. Ha még ő fizet rá, akkor főleg megéri a váltás neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest