- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
barca222 #11172 üzenetére
Ha üvegfóliát akarsz, azzal lehetnek kisebb-nagyobb prolémák. A műanyaggal is, csak mások.
Az a White Dome jónak tűnik, egész addig, amíg nem kell leszedni. Plusz iszonyat drága. Habár egy körbefóliázott műanyag outfitteresnél nem nagyon.Én is mindenképpen üveget akartam, és az eBayen vettem 3000 Ft-ért egy Nillkin 3D CP+ Maxot próbaképpen és feltettem.
Annyi van, hogy a széleken a görbületnél érzéketlenebb lett a kijelző. Én együtt tudok ezzel élni, megszoktam. Néha van, hogy újra és többször kell egy alsó billentyűt megérintenem. Ha jobban odafigyelek, szinte nincs is semmi probléma.
Gyári tokkal tökéletes, nem nyomja fel. -
Ákkk
addikt
válasz
barca222 #11155 üzenetére
Üveg whitestone dome glass a ses-be akár felrakják nem olcsó kb 14 000 huf hátránya ha le kell szedni az üveget a kijelzőn maradó ragasztót csak a saját oldószerével lehet tokkal is használható.
Fólia mobile outfitters kb 13000 huf van tokkal használható verzió is előre csak a fényes verziót ajánlom. -
james008bond
őstag
válasz
Én azt vettem észre, ha éjjel a töltőn marad is, 100% elérésekor a töltés abbamarad. Reggel ugyanis 98-99% fogad. Először azt gondoltam, a Vinsic power bank működik így, de a gyári töltővel is ez a helyzet. De elvileg 20-80 % között tartva lenne a legideálisabb az akku élettartama szempontjából.
11154: ez pontosan melyik app? Link az aruházban?
-
Teal'C
veterán
válasz
Én állandóan éjjel töltöm minden telefonom és semmi baja.
Oreo nem sok újdonság de ami van az nekem tetszik.
Üvegfólia nincs használható akármennyibe is kerül. Én ezt használom, először tapadós de az elmúlik kifejezetten jól bírja az spen-t. És nincs tok ami felnyomná a szélét.
[link] -
C-max
kezdő
válasz
barca222 #10508 üzenetére
Én anno a telenorban vettem meg kártyásan (utált is érte az eladó, mert nem gigamega hipernet csomagban korlátlan elöfizetéssel hoztam el) , aztán később még elkértem a függetlenítő kódot
fekete van nekem, de az az igazság, hogy nem nagyon volt tok nélkül használva, van egy gyári led case, lehet azt mondani ünneplős, és van 2 db uag, plasma, monarch
-
bigkokas
tag
válasz
barca222 #10405 üzenetére
Én is azt ajánlom , hogy hivatalos forrásból vásárold meg a Note 8 at.vagy vársz valami akcióra a Media Markt ban vagy a SES ben is volt már akcióssan 265 eFt vagy itt jófogás ,hardverapró én is ott vettem..de gondolkozz el azért a vásárláson mert szerintem kicsit unalmas egy teló, mivel minden tökéletes rajta..nekem ilyen még nem volt pedig s8 ról váltottam..😀
-
törölt tag
válasz
barca222 #10415 üzenetére
Szerintem nyuodtan körbe tekinthetsz a Hardveraprón is.
Találni hivatalos forrásból származó, megkímélt telefonokat, és még mindig olcsóbb mint 290. Én most adtam el az enyémet, és elég baráti áron. ( Tudom, hülye vagyok)
Párom még Note8 tulaj, ő is gondolkozik a váltáson.
Én most vettem egy G6-ost. Így Note8 után fura, de szokás kérdése. Aztán lehet majd ha bejön, neki futok a note9-nek is.Egyszóval, a használt piac a legjobb szerintem.
Ha mindenképp Note8 tulaj szeretnél lenni, az egy jó döntés
Nagyon eltalált teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged