- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
TODI1111 #18661 üzenetére
Hallod, meg kellett néznem melyik topicba is írok, mert az összes csúcs Samsung topicban látom a neved
Az az érdekes hogy itthon sem jobb a térerő 2 csíknál es megis jobb SOT-ot tud
ennyit számít gondolom ismét a wifi
Neked hogy ilyen részletes a Gsam battery? Nekem a radio résznél nem ez van....
-
Massmurderer
őstag
-
laci0530
senior tag
válasz
TODI1111 #16497 üzenetére
Ment a tv közben, nem volt alapzajmentes a környezet. Visszahallgatva max. hangerőn teljesen érthető a másik fél. Kipróbáltam a 1220 ügyfélszolgálati számmal, egy pizzériával, ill. itthon egy másik telefonszámot felhívva. Az S10+ rögzíti mindkét felet, a Note 8 sajnos csak a hívó által elmondottakat. Lehet, hogy kezdeti szoftveres "bug" az S10+ esetén, bár már jött rá tegnap egy firmware frissítés, azt telepítve is ugyanez a helyzet.
Ami fontos: nem kihangosítva beszélgettem, hanem normál módon, a telefont a fülemhez tartva.
Dühítő, hogy a Note 8 használói a korábban.megszokott funkcióktól részben elestek a frissítéssel, ha tudom előre, eszembe sem jut feltenni a Pie update-et. -
-
havasil
csendes tag
válasz
TODI1111 #16456 üzenetére
Ezek szerint nem teljesen ugyanaz a rendszer. Egyébként úgy logikusabb, ahogy Note9-en van, nem tudom, Note8-on/S8-on miért tették be az Assistant menu alá.
gyuri81: repülőben nekem kiegyenesedik a grafikon. Mindezt úgy, hogy még nem volt FR mióta megvan, pedig túl van két főverzió váltáson. -
Capella
senior tag
válasz
TODI1111 #15198 üzenetére
Köszönöm az infót.
Ez az Adhell 3 ahogy látom a SABS mintájára készült, vagy annak valamiféle továbbfejlesztésének tűnik.
Annyiban egyszerűbb a SABS-nál, hogy nem kell semmit átnevezni telepítéskor az Apk Editorral, továbbá elfogadja a KLM kezdetű Knox kulcsot, nem kell a visszafelé kompatibilis ELM Development kulcs.
A kezelőfelületen is kicsivel több lehetőség van.
És ingyenes, ellentétben mondjuk az Adguarddal.
Én át fogok erre térni a SABS-ról, amit már nem fejlesztenek. -
törölt tag
-
Pioneer
őstag
válasz
TODI1111 #12688 üzenetére
Ez érdekes, mert ha belemegyek az eredeti SABS programba és rányomok a frissítésre, akkor nekem azt írja ki, hogy a jelenlegi 0.0.9.-es a legfrissebb. (Mindig lefrissítette magát, ha volt újabb.)
Viszont amit Te linkeltél be, ahhoz meg oda van írva nagy betűkkel, hogy nem SABS ("notSABS").
Akkor most hogy is van ez? -
bandi0000
nagyúr
válasz
TODI1111 #7997 üzenetére
+1, s7 edge fórumba is ez ment, már szar volt a telefon, többi sokkal jobb volt stb stb, bár ott azt mondta, hogy egy ideig nem lesz samsungja, akkor annyira csak nem rosszak mint ahogy ő mondja
itt inkább azzal van a baj, hogy nem talál egy olyat ami minden szempontból jó neki, szal a legegyszerűbb egy hagyományos telefon lenne, azzal nem lenne semmi gondja
-
Teal'C
veterán
válasz
TODI1111 #5914 üzenetére
Ha már bejelentkezték akkor kapcsold ki a szinkronizálást majd állítsd le az appot, ezután következő indításnál fel kell ajánlania ha bekapcsolod a szinkront kapsz 100gb-t.
FIGYELMEZTETÉS!!! Ha már volt korábban az email cím regelve One Drive-hoz akkor nem kapod meg a Microsoft nem engedi mégegyszer. Csinálj egy másik címet és azt állítsd be.
-
Kasya
nagyúr
válasz
TODI1111 #5392 üzenetére
Az sem tunik jobbnak, mint barmelyik mas. Ennyiert mar tegye fel inkabb az elado, aki garanciat is vallal ra. GSM boltok, Speedshop, vagy MobilOutfitters.
-
Somatom
veterán
válasz
TODI1111 #5203 üzenetére
Igen is, meg nem is. A rendszer rétegekből épül fel. Az OS alatt vannak az un. alacsony szintű rétegek. A kernel, a HAL (Hardware Abstraction Layer), stb. Amikor kijön egy új verzió, akkor a gyártóknak eddig az alacsony szintű rétegekig "lenyúlva" kellett portolniuk. A Treble egy keretrendszer, ami különválasztja az alacsony szintű rétegeket az OS -től. Így az új verzió ezen a keretrendszeren keresztül kommunikál a hardverelemek alacsony szintű kezelőszoftvereivel. Ezért könnyebb a gyártóknak implementálni egy Android frissítést. De, ez nem jelent közvetlen frissítéseket. Azokat továbbra is a gyártók adják ki a készülékekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest