- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
malex3
kezdő
Köszi, most hogy elolvastam amiket tanácsoltatok már tudom, hogy felesleges.
Alap alkalmazásokat használok csak rajta. Nincs olyan ami megkövetelné a root-ot.
Ráadásul amit közben olvastam, hogy bank app-ok nem szeretik a root-ot, így inkább felejtős számomra.Köszönöm még egyszer neked és gyuri81-nek is!
-
Huh, köszönöm szépen a tippet -de elfelejtettem megemlíteni hogy az utolsó telefon amit machináltam az szifon 4 volt és azóta semmi rutinom nincs a matatással. Ezért is a cserére kérdeztem rá
MOD
Esetleg ha tudtok valakit aki meg tudja oldani a matatást Szegeden -természetesen nem ingyen
-
Diokhan
addikt
Nem tudom, hogy ettől vagy nem, nekem a knox az 0x030. Szerintem igen.
Mondjuk én eddig nem vagyok elégedett a rommal, hiányzik (vagy csak én nem találom) egy olyan beállítás ami nagyon kellene, akad sokminden, Facebook Market lista eddig nem akadt, YouTube lejátszás is akad, itt a fórumot görgetem lefelé és akad. Ezen kívül a mentés sem ment vissza hiánytalanul, sok mindent újra kellett csinálni.
-
zsoltyyy
senior tag
Töltő tuti jó. Youtube-on találtam videót, ahol azt mondták, hogy beállítások -> eszközkarbantartó -> bal alul akkumulátor -> jobb felül 3 pötty beállítások -> és ott külföldi telefonokon van olyan opció, h vezeték nélküli gyorstöltés, azt kéne átállítani, de nekem nincs olyan.
-
Tollal írsz egy jegyzetet a Samsung Notes-ben majd lent van egy olyan ikon, hogy a-> A és ez alakítja át a szöveget.
Taci: Hmm nem gondoltam volna, hogy ennyire érezni azt a pár mm különbséget. Pedig még mindig agyalok, hogy lecserélem egy 9-esre az akksi és a tárhely miatt. Nagyon szeretem ezt a telefont, de az akksi nem igazán tetszik ( hozzá kell tenni, hogy elég rossz térerő van ahol dolgozom/élek - Kecskemét széle a melóhely és az ingatlanom is a város szélén van így egész nap 2-3 csík a térerőm)
-
Massmurderer
őstag
Annak az oldalnak nem hiszek én.Facen lökik a hüvej reklámot,ott besirok a röhögéstöl hogy a p20pro meg a p30 képeit lökik,aztán huu..olyan jó,imádom,tök cuki,meg hasonló dumák vannak.De még ezek után se tudom hogy miért is vegyek hüvejt inkább,mint samu note telót.Engem momentán 298ezer mpx-es is lehet az elölapi kamera,nem használom.Föleg nem arra hogy a facera csücsöritös,wc-n ülös selfi képeket csináljak.A hüvej már akkor leszerepelt mikor a benmark pontszámokkal csalt,átverte a népet.Sok h*lye meg azóta is nyeli a hüvej dumáit,mint kacsa a nokedlit.Vegyék akkor,engem nem érdekel.
-
Pedig az az érdekes, hogy a jóval korábbi olvasatokban azt lehetett látni, hogy nagyon nagy durranás lesz a note 10! Gondolok itt elsősorban a beharangozott grafén alapú akksira. Illetve vagy itt vagy a Note 9 topicban írta valaki, hogy benfentestől tudja, hogy nagyon nagyot fog szólni az idei note sorozat ( már nem tudom ki volt az..)
-
GRILLEBAR
csendes tag
köszönöm a segítséget! vezeték nélkül sajnos nem volt lehetőségem még próbálni, melegítettem hajszárítóval, elől-hátul, h már nem tudtam fogni.. és nem jó.. valahol olvastam +youtube, hogy az nfc modul egybe van a vezeték nélküli töltéssel és hogy ott van ez a szenzor.. de ez a kamera alatt van kb.. beázhatott? de oda ha felkerül a víz kb szétmenne minden, ez pedig hibátlanul működött míg le nem merült.. csak gyorsabban merült mint szokott
-
bcl
senior tag
Igen, gyakorlatilag minden működik, szombat óta már kipróbáltam. Vezeték nélküli töltés, NFC-s fizetés, kamera (oké, első kamerát nem próbáltam, nem is nagyon fogom...
), a hang oké, rezgés oké, és a kijelzőn is gyakorlatilag nagyon-nagyon pici, ráadásul amúgy is a hajlaton levő területeken nem megy az érintés.
Azért nem rossz egy csupa üveg telefontól!A Note 10 nagyon közel van valóban, de lehet, hogy nem Note lesz, ezt még majd meglátom.
Tok: attól tartok, hogy már egy gyengébb esést sem biztos, hogy kibír, szóval most aztán nagyon kell rá vigyáznom!
-
blu79
addikt
Jobbak voltak azok az idők amikor aksit lehetett cserélni ... ugye? Amióta megjelent az új rendszer én azóta nem frissítettem... de nem hiába nem lehet cserélni az akkukat ...
Az S7 edge is még azon a rendszeren van mint amikor kijott sosem frissítettem és az akku nem merül gyorsabban most sem.... -
BIG001
csendes tag
Nagyon köszönöm. Nem is tudom hányszor mentem végig rajta és mert be volt kapcsolva nem érzékeltem -nem írta ki-, hogy ezt keresem. Ahogy javaslatodra a beállításokban rákerestem és oda lépepett tiszta lett a kép. Nagyon belém rögzült a Note4 amihez képest azért vannak eltérések. Még egyszer Kösz. Szép napot
-
Taci
addikt
A "normál ikonokkal" operáló változatból sajnos kivették az opciót, hogy előugró, "elősuhintható" legyen. Így most vagy azt választod, hogy látszik mindig fixen, vagy választod az új "gesztusvezérlést" (aminek semmi köze a gesztusvezérléshez), ami a három ikon helyére három vékony vonalkát tesz, amik szintén fixen ott vannak. Ez utóbbinak van még egy olyan változata, hogy ezeket a segédvonalakat sem mutatja, szóval üres a képernyő alja, és csak megszokásból húzod fel a képernyő aljáról a három ikon helyéről. (Amiből a két szélső funkció felcserélhető.)
(Mennyivel egyszerűbb lett volna ezt egy egyszerű képernyőfotóval illusztrálnom....
)
Íme:
-
OTee
aktív tag
Érdekes!
BODY Dimensions 162.5 x 74.8 x 8.6 mm (6.40 x 2.94 x 0.34 in)
Weight 195 g (6.88 oz)
Build Front/back glass (Gorilla Glass 5), aluminum frame
SIM Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
- Samsung Pay (Visa, MasterCard certified)
- IP68 dust/water proof (up to 1.5m for 30 mins)
- Stylusszerint sem aktív.
Az a "bajom" hogy anno pont ennek örültem a legjobban, mikor a Note5-t lecseréltem, és előtte nézegettem a specifikációit.
A SIM beállításoknál az állandó 2 SIM mindig bekapcsolva, szóval ötletem nincs, miből eredhet a különbség.
Ráadásul 2 szolgáltató (Telenor+Voda)
Ami még érdekes: Modell: SM-N950F
A GSMARENA szerint viszont SM-N950FD kéne legyen
Egyszóval passz, nem dőlök a kardomba, de bosszant, ha tényleg tudnia kéne.OTee
-
ribarszki
őstag
Semmilyen idegen appom nincs ami kezelné a hívásokat. A hívásbeállításokat már ötödjére nézem át.
- számok blokkolása kikapcsolva
- hívóazonosító és spam védelmet is kikapcsoltam már. Mindegy ki vagy be van, akkor sem csörög ki.Automatikus híváselutasítás menüpontot viszont nem találok, csak hívás blokkolást.
Teljes a tanácstalanság..
-
mateus
senior tag
-
Bull95
újonc
-
Taci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest