- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Sziasztok, lehet volt már róla szó .... használ valaki olyan üveget amit speciális ragasztóval kell feltenni ? Uv lámpa alatt szárítani .... van egy ilyen szettem és nem tudom fel merjem e így teni... igazából a levételtől félek ... hogy esetleg utólag nyoma marad a kijelzőn a ragasztónak.... vagy nem kell ettől tartani?
-
-
blu79
addikt
Jobbak voltak azok az idők amikor aksit lehetett cserélni ... ugye? Amióta megjelent az új rendszer én azóta nem frissítettem... de nem hiába nem lehet cserélni az akkukat ...
Az S7 edge is még azon a rendszeren van mint amikor kijott sosem frissítettem és az akku nem merül gyorsabban most sem.... -
blu79
addikt
válasz
james008bond #16219 üzenetére
Talán egy pár pillanatra volt gépen míg lejott 1 2 kép de töltőn nem volt... most pl megnéztem hogy éjjel 3 vagy 4 % merült úgy hogy semmit nem csináltam... és a mobilnet meg wifi ki volt kapcsolva.
-
blu79
addikt
Sziasztok, függetlenre is megjelent a 9.0 de nem merem telepíteni nem sok jót olvasok róla....
-
blu79
addikt
Sziasztok, este frissült a barátnőm telója (S9) a legfrissebb androidra ... hát... döbbenet ahogyan kinéz.... ő is megdöbbent és mondta hogy hát ő nem gyerek ... mert tisztára olyan ez a android mintha kisgyerekeknek készült volna... az ikonok... menü stb... hát remélem Note 8 ra nem jön ki.... de én ki is kapcsolom a frissítéseket... mert ez nevetséges
-
blu79
addikt
Sziasztok , olyan kérdésem lenne hogy hol tudom kikapcsolni az : Ezköz biztonsága funkciót ?
-
blu79
addikt
Sziasztok, megjött nekem is a vezeték nélküli töltőm
kemény 12.23 usd volt
, nagyon jó , tudja a gyors töltést is de én nem használom így is elég jól tölti a Note 8-at
és jelzi a töltést is
ennyi pénzért jobb nem is lehetne, állítva és fektetve is tölti a telót
az alján van szellőző rés nem melegszik a tapintása is nagyon kellemes , nem egy buta műanyagba van beledobva a töltő, minőség érzetet kelt
mert az is
-
blu79
addikt
Sziasztok, nézegettem az Alin a vezeték nelküli töltőket, rendelt már valaki onnan ? Érdekelne hogy milyet érdemes rendelni , ami nem károsítja a telót/aksit stb ... vagy mindegy hogy milyen? Mert mind jó?
-
blu79
addikt
Sziasztok, a héten megérkezett hozzám is a dualsim-es független note 8 (vadi új
) , így elsőre nagyon tetszik a teló mint külsőleg mint a rendszer. Ahhoz képest h sokan írják h az akku az nem valami erős és én is tartottam ettől , így elsőre megfelelőnek találom aztán majd az idő eldönti hogy mennyire gyenge
Szeretném kérdezni hogy mit érdemes tiltani (esetleg van e egy lista) vagy mit érdemes beállítani így elsőre és konfigurálni a telefont hogy a legtöbbet hozzam ki belőle, esetleg van e egy írás erről, megköszönöm nagyon -
blu79
addikt
Sziasztok, szeretnék vásárólni egy ilyen telót, viszont előtte érdeklődnék hogy érdemes e még vagy inkább akkor már a 9-es... . Az érdekelne hogy mik a note 8 gyakori hibái és mire kell figyelni vásárlásnál. Nem használtat szeretnék hanem újat. Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest