Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Felmerült, hogy jövőre néha a Note8-ról kell majd tévézzek. Rendeltem is hirtelen egy sima Type C HDMI adaptert olcsó pénzért. Még nem jött meg.
Utólag kezdem bánni, hogy nem ezt a tölthetős, és plusz USB portokkal rendelkező Ugreen cuccot vettem, mégha az jóval drágább is.
Pláne, ha gyuri81 szerint egyúttal a DeX is lehetséges lenne. Igaz akkor a simával is az lenne, csak nem tölthető közben, meg perifériát is legfeljebb csak Bluetoothon tudnék csatlakoztatni. Olyan egerem meg billentyűzetem pedig nincs.
Akkor csak az olcsó tévézés volt a cél, de egy esetleges Note10+ váltás lehetősége is az Ugreen mellett szól.
Note9 használóknál már bevált. -
Taci
addikt
Milyen launchert használsz? Azok a lehetőségek akkor szoktak kiszürkítve lenni, amikor nem a Touchwizet (Samsung Experience) használod, hanem pl. a Novát.
Beállítások / Alkalmazások / 3 pötty jobb felül / Alapértelmezett alkalmazások / Kezdőképernyő: Samsung Experience-kezdőképernyő
-
Melóból hazaérve rátettem saját töltő, saját kábel és már meg is jelent a menüpont. Kapcsolgatni nem szoktam, de egyszer kikapcsolni csak kellett

Más: S8+-on a telefonkönyvben ha egy néven balra húztam az ujjam, akkor az sms-ekre ugrott, ha jobbra, akkor hívta. Ez itt nincs. Be lehet kapcsolni valahol? Mert most egy plusz nyomás,hogy névre rányom, majd lenyíló kis menüben kiválasztani,hogy hívni akarom, vagy akármi.
-
Maxximus
őstag
Ismerem ezt a tokot is. Tök jó, nem csúszik, de sajnos kicsit " gyenge" (mivel szilikon) az oldalánál ,nincs tartás és ezért sokszor beakadt a kezem és felhúztem oldalt. Idegesítő érzés volt,olyan, mintha kicsúszna a tokból a telefon (Ezek S8-ra tapastalatok,de sztm a Note 8-nál is ilyen ,erre már nm is vettem ilyet)
a bal oldali az S8 Nilkin amit mondtál a jobb oldali ez a tok,nekem bejött a fém patkóval. Ronda? Igen, de tök jól működik. -
thebear007
aktív tag
Én S8+-ról jöttem, nekem nagyon bejött a Note 8. Aksi időben szerintem még többet is tud.
Más: idén évek óta először visszaestek az eladások a telefonoknál. Gondolom ez köszönhető a rekord áraknak, és az innováció hiányának. Kíváncsi leszek, a gyártók reagálnak-e valamit erre a jelenségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csörög a teló,hivnak,sms a hangjelzés böven megfelelö,meg lehet hallani.Zenét meg amúgy is fülessel hallgatok,ott alapba sztereo.
így van, elvileg az sms bug is javítva lett, de majd kiderül.Tajvan kapta elöször ,de marha gyorsan jött ide is