-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
S e t h #5703 üzenetére
Mi volt ezen a trollkodás? Szerintem is erősen megkérdőjelezhető az az állítás, hogy egy alacsonyabb áfakulcsot alkalmazó országban forgalmazott Note8 minősége, alkatrészösszetétele, összerakási technológiája eltérne egy magasabb áfakulcsot alkalmazó országban forgalmazott Note 8 -étól.
-
S e t h
nagyúr
válasz
S e t h #5541 üzenetére
Reggel csináltam egy új, immár második factory resetet és nagyjából mindent vissza is pakoltam, két alkalmazás kivételével, mert volt vmi megérzésem, hogy lehet vmi közük a problémához.
Greenify és Bk disabler. Magyarázatom sincs rá, hogy esetleg miért ezért lennének a hunyók, de tény, hogy reggel óta jó a rendszer.
Nem tudok rá értelmes magyarázatot, esetleg olyan jut eszembe, hogy a 800 megás frissítésben volt esetleg vmi energiagazdálkodással összefüggő dolog, aminek esetleg keresztbe vert vmelyik alkalmazás.
Tegnap hiába oldottam fel minden tiltást mindkét alkalmazásból, a jelenség maradt, viszont ma már nem is telepítettem őket és most valóban olyan smooth a rendszer amilyennek lennie kell. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
S e t h #5402 üzenetére
10-15 percen át kábeles töltés, aztán 7-10 másodpercig volume down és power on gomb együttes nyomása, aztán életre is kelt.
Csodalkozom is, ha valaki ezt nem probalja meg magatol....(#5414) BeastMode: en sose szoktam ujra engedelyezni a tiltott programokat frissites elott es meg sose volt gondom belole. Nem is igen ertem, hogy miert lenne belole problema, hiszen az android rendszer futasahoz szukseges programot amugy sem tiltok.
Kicsit ez is olyan informatikai etikett dolog... -
bobace
addikt
válasz
S e t h #5331 üzenetére
Ez engem is nagyon idegesít, jó lenne, ha lehetne törölni a duplikációkat.. De addig is:
Egy dolgot esetleg kipróbálhatsz, én anno mikor Samuról váltottam, így mentettem le a jegyzeteket: Evernote accountra szinkronizáltam fel őket, azt meg ugye el lehet érni bárhonnan, és gyárilag tudja az S Note szerencsére. -
zack
nagyúr
válasz
S e t h #5299 üzenetére
Note5-ről jöttem, de ott az S Note, és az action memo maga volt az álom. Nem tudom miért kellett átvariálni, és funkciókat kivenni.
Most fent van az S note, és az action memo, de folyamatosan frissíteni akarja, volt hogy rányomtam véletlenül, és felül írta, majd telepíthettem újból. A másik gondom ezzel, hogy 2 irányba menti az action memokat, mert ha kikapcsolt kijelzőre írsz, azt az új Samsung Notes-ba menti, nem oda, ahonnan esetleg műveletet tudnék hozzácsatolni. Szóval ezt a Notes részét nagyon elbaltázták, azt hiszem írok a Samsungnak, mert ez így nekem nagyon nem jó.
Pont azt a részét nem lehet normálisan használni, ami miatt 50k-val többe kerül mint az S8. -
gilfoyle
őstag
válasz
S e t h #5265 üzenetére
Mi nem jó?
Nekem megy... Jól megy az új hozzászóláshoz ugrás, a listázást, hozzászólás, a PÜ... A kategorizálás listázása, a képmegjelenítés, a topicváltás, stb...
Szóval szerintem teljesen jó lett az app, ajánlott, mindent tud , amit a "böngészős verzió".Bövebb infó jó lenne mi a problémád, eddig elég szegényes a fórum hozzászólásaid alapján, hogy miért nem jó...
-
-
Capella
senior tag
válasz
S e t h #5041 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a Mate 10 valójában milyen képeket csinál, de a technikai adatok alapján volt egy kis várakozás bennem. Egy pillanatra felmerült, hogy Note8 helyett talán nem volna rossz ötlet azt venni. Azután maradt mégis a Note8.
Viszont én azt mondom, hogy telefonálásra nagyon jó a Huawei P10 Lite. Ahhoz nem is kell ennél jobb készülék.A kijelzője is elég szép. Nekem az EMUI felülettel sincs különösebb bajom, mint egyesek írták korábban. Sőt van egy-két dolog, ami szerintem jobb és jobban van megoldva, mint akár a Note8-nál.
Extrább dolgokra, meg ezek szerint a fényképezésre viszont inkább a Note8. -
-
-
Taci
addikt
válasz
S e t h #4634 üzenetére
Ezt találtam:
A termék 3 napon belül meghibásodott, mit tehetek?
A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben felsorolt kötelező jótállás alá tartozó termékek* vonatkozásában a fogyasztót 3 munkanapon (a szombat és a vasárnap munkaszüneti napnak számít, függetlenül attól, hogy esetlegesen a kereskedő akkor is nyitva tart!) belül érvényesítheti csereigényét a rendeltetésszerű használatot akadályozó hiba esetén. Fontos tudni, hogy egyéb termékek esetén ilyen jellegű „cseregarancia” nem illeti meg a fogyasztót!
*15. elektronikus hírközlő végberendezések 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen telefon, mobiltelefon, telefax-készülék, több funkciós készülék;
-
Taci
addikt
válasz
S e t h #4629 üzenetére
Én jövő héten tudom majd csak átvenni (a Note-omat a hivatalos viszonteladótól). Ha bármi bajom van, 3 napon belül vihetem vissza és kötelesek cserélni? A boltba vigyem vagy a Samsunghoz, ha ne adj' Isten muszáj lenne? (Kb. egymás mellett van a kettő.) Ilyenkor cserélniük kell egyből, vagy a vételárat visszaadni?
-
válasz
S e t h #4579 üzenetére
Na ezért nem telepítek összevissza semmit, csak ami valóban fontos, még azokat az appokat is törlöm amiket max 2-3 hetente használok, inkább letöltöm amikor kell újra. Azt se értem hogy ha fehér a gyári téma akkor kell a fekete, ha fekete akkor kell a fehér, soha nem jó a gyári
A play áruházba is csak a fikázást lehet olvasni a programok alatt, fel se merül néhány felhasználó kis agyába hogy a sok szemét ami már fent van, az a baj... Minap olvastam valahol, lehet itt, hogy van akinek 200 alkalmazás van felrakva, én nem hiszem hogy arra szükség van mindre, főleg napi szinten...
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
S e t h #3826 üzenetére
Hát, ez nem hangzik jól.. Akkor lehet nem fogom áttenni a céges kártyámat, akkor az marad a lumia-ban, ha ennyire gáz.
Mondjuk azért is választottam inkább inkább dual sim-es-t, hogy miért ne, ha már lehet..
De ha ennyire gáz a standby, akkor nem fogom erőltetni, marad a 2 teló.
-
válasz
S e t h #3550 üzenetére
Szerintem ezek az akksik, már "modernebbek" így azért figyelnek erre a gyártók. Persze, az akksinak a meleg nem tesz jót, de annyira nem hinném, hogy vészes lenne a dolog.
2 éve alatt azért már elhasználódik egy akksi annyira, hogy látni lehet. De, ez sok mindentől függhet.
Ha ilyenben gondolkodsz én emiatt nem aggódnék a helyedben. -
-
james008bond
őstag
válasz
S e t h #3271 üzenetére
És még hány dologban lépett vissza. És nem csak kamera fronton...Note 3 anno még olyat is tudott, hogy 2 képet lőtt és a selfi kamera képét különböző keretekbe lehetett tenni és rögzítette a fő képen a kiválasztott sarokban. És ez csak az egyik funkció a sok közül, ami már nincs. Pl gömbpanoráma, mozgás felvétele amin egy képen több fázis látszik, élő adás stb. Hogy a gesztusvezérlésről ne is szóljak, pl egy sor kézmozdulat a kamera előtt.
Na és ez az újítás, arcfelismerés. Annak idején HTC OneX is tudta aztán elmaradt ez a funkció. Gondolom, mert egy fényképpel is feloldható. -
Taci
addikt
válasz
S e t h #3277 üzenetére
A dual kamera-mód nem így működik (legalábbis S7-en nem): készít egyszerre képet az elő- és hátlapival is, de külön-külön. Aztán a galériában a fotó megnyitása után a jobb felső sarokban lévő ikonnal tudsz köztük váltogatni. És kb. bármelyik képszerkesztő appal össze tudod boronálni a kettőt.
Ha esetleg Note 8-nál máshogy kellene működnie, elnézést, jelenleg még S7-em van.
-
apaszka
veterán
válasz
S e t h #3058 üzenetére
Mint (#3061) Taci válasza is mondja, elvileg a 8 megoldást jelentene. De ott van a kérdőjel a gyártók ,jelen esetben a Samu politikája és egyedi cuccok az alap Romba integrálása.
Ez szerintem nagy fék ebben az esetben.
A Note széria meg sajnos tényleg kicsit mostoha gyerek a Samsung-nál.
Szerintem pedig ez a csúcs , és ez érdemelne meg nagyobb támogatást. -
válasz
S e t h #3058 üzenetére
Nem lenne rossz, ha minden tekintetben a Flagshipjeit gyorsabban frissítenék! Meg az is elvárható lenne, ha az IOS-hez hasonló frissítési politikát eszközölnének. Uncsi ez a régiókra, meg szolgáltatói verziókra várás a frissítéskor. Adjanak ki egy frissítést az adott csúcseszközre és lehessen tölteni. Nem frankó ez a napokig, hetekig várunk téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest