- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
TechRobot #4798 üzenetére
Jó az, kellenek az apró újítások, új finomságok, és persze a tudat, hogy a legújabb patchekkel védve van a rendszer.
Én amikor a saját S7-em mellé megkaptam a céges A5 2017-et, "ledöbbenve" láttam, hogy az alsóbb kategóriás (egyébként határozottan kellemes) A5-ön frissebb Experience csomag van, mint (az igaz, tavalyi, de akkor is) zászlóshajón, és ez zavart is. Persze mindenkinek más és más a fontos, de azért azt jó tudni és érezni, hogy a gyártó nem hanyagolja el a telefont, és ezt pont a frissítések gyakoriságából lehet "érezni". (Bár e tekintetben az S8-akhoz képest eléggé el van "hanyagolva" a Note 8. (Mondom ezt úgy, hogy még csak holnap fogom megrendelni.)
-
-
bobace
addikt
válasz
TechRobot #4798 üzenetére
Én sose értettem. Samsungnál ráadásul köztudomású, hogy minden frissítéssel csak lassabb szokott lenni a telefon, mindig azzal a legjobb, amivel kijött eredetileg.
Persze az igényt megértem, hogy biztonsági réseket foltozzanak be, meg a hibajavítás is elvárható, de ritkán sül ki jó belőle, sajnos... -
Velocity
aktív tag
válasz
TechRobot #4546 üzenetére
nekem egy ilyen mini tripodom van, filléres tétel, még anno egy fényképezőmhöz vettem:
Aztán nemrégen vettem a Lidlben (egyébként épp most is kapható) bluetooth-os selfie botot. A lényeg, hogy a markolat levehető, bluetooth-al kapcsolódik és egyébként powerbank-ként is funkcionál. [link] Másik jó dolog, hogy a foglalat amibe a telefont teszed belefér a Note 8 (és egyébként a Note 5 is), és az is lecsavarozható, ami szabvány méretű csavarral van (az alján és a hátulján is egy), szóval bármilyen szabványos állványra felrakható maga a készülék tartó része. Nekem bevált ez a kombo, kis helyet foglal és ha később rendes nagy tropidra raknád a telódat az sem akadály a szabvány méretek miatt
-
Teal'C
veterán
válasz
TechRobot #4463 üzenetére
Ha szerepel a Samsung Magyarország adatbázisában és megkapod a 2 évet meg az igazoló emailt akkor mind1 kitől vetted mert az a Samsung Magyarországtól van különben az ő adatbázisukban nem szerepelne.
Persze az eu-st is regelheted de arra nem jár a plusz év sem az igazolás ezen nincs mit magyarázni. -
csocsoszán
őstag
válasz
TechRobot #3672 üzenetére
Szégyen gyalázat, lehet tudni ez melyik szerviz volt?
Ezt a szervizvezető, hogy engedheti meg? Sőt a samsung remélem észreveszi ezt a "rablást"! Ezt egy garancia levélen nem lehet megmagyarázni! Komolyan fel vagyok háborodva!
Pepeninho : ha valakinek fontos a kijelző és a Vr szemüveg, a note 8 verhetetlen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged