-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCTAMD
őstag
Egy szolgáltatóhoz nem köthető telefont azért nem biztos,hogy annyira egyszerű lenne neki letiltatni.
Más oldalról kell ezt a dolgot megközelíteni.Mindenképp az eladó céggel(MS-E C KFT)kell ezt lelevelezni,hogy hogyan tovább.Tegyen e feljelentést rendőrségen vagy az eladó intézi ezt.A lényeg,hogy legyen róla legalább egy email.
-
NEm de ahogy Kasya irta valoszinu az lesz a sarkai meg a gombok szinte ugyan azok
Mondjuk ahogy nezem ez a patchworkos amit te irtal az nagyon megfogottEz is tetszik ilyet hasznal valaki ? NILLKIN SUPER FROSTED HÁTLAP, SPIGEN SGP LIQUID AIR
Ez hasznalhato a note-al ? SPIGEN - F303W WIRELESS CHARGER BLACK
-
Aryon87
félisten
Azert semilyenek, mert kaki ido volt, raadasul idohiany is volt.
Ha a nevemre keresel a fotosban, jo par valtozatosabb kepet is fogsz talalni altalam
Nappal automataban, este pro modban es allvannyal fotozok.
Most tema hijjan kicsit leultem, de tavasszal ujra beindulok, amint jobb ido kezd lenni. (Meg kivetel lehet ha lesz vegre ho, teli temam meg nincs) -
Necc
addikt
Nem csak átváltottam profi módra két kattintással, hanem le is fixáltam az ISO-t 100-ra, mint egyetlen egy olyan opciót ezeknél a mobiloknál, ahol tényleg befolyásolni lehet technikai szinten a képminőséget.
És történt valami?
Ha a helyedben lennék, és valakinek javaslatot tennék komoly fotózásra, akkor nem azzal kezdeném, hogy tanulják meg a digitális fényképezés technikai részének a mahinálását (azaz profi módba történő kapcsolását), mert mint ahogy az a fenti pélám is mutatja, önmagában semmit se ér.
Én a helyedben azt javasolnám, tanuljanak meg helyesen komponálni: [példa segédlet] Rá kell szánni egy kis időt, kicsit gyakorolni kell, és utána drasztikusan megugrik az amúgy lapos, unalmas képeknek a minősége, igaz nem technikai szinten, de azzal általában (a profikon vagy komolyabb hobbistákon kívül) a kutya se foglakozik.
Note8-ban elérhető automata módban is a rule of thirds segédrács, be kell kapcsolni, és kis gyakorlás után jelentős javulást lehet elérni.
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Néhány kérdés:
- hogy lehet rávenni, hogy a navi hangját BT-n is kiadja? Csatlakozik a fejegységhez (egy Pioneer MVH-X370BT), hívás oké, zene megy, de a navi állandóan a telefonon dumál. Próbáltam "app mode"-ban is a rádión, de semmi...- tud-e valaki olyan dex-helyettesítőt, amin van RJ45 is? Jó lenne a dex is, de a lényeg az lenne, hogy minél univerzálisabb legyen: van egy Dell tabletem is, amin van egy full-os usb-c port, egy micro hdmi, meg egy teljes méretű usb3. Viszont egy jó dokkolót magammal cipelgetve, ha nem is egy időben, de mindkét ketyerével tudnám használni. A dex-be, ugye, a tab nem fér bele...
Vettem egyet a télen az Aliexpress-ről, Dodocool, nagyon jó: 8 az egyben, és mindkettővel frankó, a telefon is kezeli a drótos netet is, de - természetesen, sajnos - nem dex módban, csak simán tükrözve működik a telefonnal. Az itt nem régen ajánlott "dokkoló"-n meg nincs csaak egy töltő usb-c, egy hdmi, meg egy usb3. Dúrtam amazont, ebay-t, meg xda fórumot is, de semmi. Valaki hátha okosabb...
szerk: ezt (ebay) esetleg ismeri valaki? Nm teljesen ilyet szeretnék a tab miatt, de talán nem rossza alternatíva, és az eladó szerint jóval kisebb, mint az eredeti.- még egy apróság: a galérát megnyitva az "Albumok" részben lehet-e egyesével megjeleníteni, meg eltüntetni őket? Igazából, ahogy nézem, ezek alkönyvtárak, amiket nyilván a telefon végig nyal, majd ide beteszi a képeket. Ezeket nem letörölni akarom, jól vannak azok ott, de egy rahedli album borítója, vagy ilyen-olyan lementett képek nem hiányoznak, viszont van pár (a lista végén ráadásul), ami jó lenne, ha feljebb lenne. Vagy ez csak álom, mert a "Galéria'" ennyit tud?
-
Aryon87
félisten
-
Nem tudom annak koszonheto-e de ugral a kep. Remelem ezzel lehet valamit csinalni, mert ez igy nagyon kaka. Full HD, 60 FPS-re van allitva
Fenykepek beallitasaiban a videostabilzalas az segithet valami ha be van kapcsolva ? Ez lenne az EIS ha jol tudom ezt nem ajanlott bekapcsolni a samukon. -
SzalaiÁdám95
tag
Viszonylag kicsi telefont akartam jo akku idovel, hat kepletesen megis kaptam ezt a 2 dolgot de a tobbit hagyjuk... befagyott,szar kepet csinalt, ha feltoltottem gepre a kepet megszerkeszteni se lehetett normalisan mert olyan volt a felbontas. Aztan ugyebar zart a rendszer minden fizetos rajta es sorolhatnam na ez nalam nagyon betette a kaput.. hab a tortan meg az apple altal vegbe vitt lassitas..
-
Madwe
nagyúr
Karcoktól teljesen, töréstől szerintem semmit. De én amúgy is karcokól féltem csak telefonom, leejteni 20 év alatt egyet se ejtettem s nem most akarom elkezdeni - de ha mégis leejtem, bízom benne nem lesz baja, nomeg azon tok se sokat segít, csak valamennyit
Szóval csak biztos kezekbe ajánlott, vagy készülékbiztosítás mellé
-
zack
nagyúr
Nincs bajom az iPhone-nal. Volt nekem is. Ami miatt 8 hónap után átjöttem Androidra az az ingerszegény környezet, ami a telefonban uralkodik. Minden jó, minden szuper, csak olyan semmilyen. Az iTunes kezeléséhez ha nincs fórumos segítség (mert van akinek nincs) külön felhasználói kézikönyv szükséges.
Tehát egyszerűen meguntam 8 hónap alatt. Azóta nem próbálkoztam ismét, mivel ami miatt meguntam, az nem változott. -
zack
nagyúr
Mindenkinek más tetszik. Ebben a tokban biztos nagyobb védelmet kap, mint a Bugattiban. De ez függ attól is, milyen magasról esik, hova, és melyik részére. Ez pedig szerencse kérdése.
Én irodában vagyok, ott nincs kitéve extrém körülményeknek. De fizikai munkavégzés esetén biztos hasonló tokot vettem volna, mint a tied. -
Capella
senior tag
Az nekem is.
Habár nekem nincsenek annyira audiophil berendezéseim, és nem volt különösebb bajom a hangzással eddig sem.
Ingyenes Onkyo HF Playerrel hallgatok FLAC-ot, MP3-at Bluetoothon keresztül Sony MDR-1000X-en. A hang se rossz, de az aktív zajcsökkentés volt a kiinduló lényeg, ami tényleg igen jó. Metrón, vonaton nélkülözhetetlen. -
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
AOD eleve -15% egy nap. Napi 1 ora Waze+Spotify stream, este 1 ora jatek, bo 1 ora telefonalas, emailek es a maradek internetezes. A fenykepezes opcionalis, neha az viszi el az egesz aksit.
Ez egy atlagos nap, de neha teljesen masra hasznalom. GPS, WiFi, BT, szinkronizaciok mindig aktiv. Kapcsolgassa a fene mindig, ahanyszor ki-be szallok az autoba.Igazabol egy napot siman kihuzok vele, sot, 20%-on teszem toltore altalaban. De jatektol es grafikai beallitasoktol fuggoen az is gond nelkul lemegy este.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tegyük hozzá, hogy leginkább csak a "süketek" szoktak vitázni. :-D!
---------------
(#5993) hackeeeee
Még mindig ott tartunk, hogy az S7E, elvileg ugyan ezzel a szenzorral sokkal jobb, értékelhetőbb videót csinál, mint a Note 8, ha van fizika, ha nincs. Ami biztos, hogy ennél sokkal jobbat tud.
Jó képeket lőtt, szinte azonnal az S7E nadrágzsebből előkapva, az biztos, és mint írtam is a 950 (XL) konkrétan kiröhögi a mai napig szinte mindegyik flagship fotózási képességeit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még mindig ott tartunk, hogy az S7E, elvileg ugyan ezzel a szenzorral sokkal jobb, értékelhetőbb videót csinál, mint a Note 8, ha van fizika, ha nincs. Ami biztos, hogy ennél sokkal jobbat tud.
Mint írtam, Én simán videóztam az S7E-vel, este, és nem volt ilyen foltos, maszatos, stb, mint ezzel. Auto-n, pro módban ezen még lehetett javítani, vagy épp rontani.
Ergo, vagy a "szhotfver szh@r", vagy a Samsung baszarintotta el a videókezelést, és nem tudják javítani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehet, csak alapból amiről itt beszélünk, az nem basszus, hanem annak látszó mély hang, nagyjából.. Hiába prémium kategóriás teló, nem fog értékelhető hangminőséget hozni, főként nem egy koncertről..
kaszso: Mint írtam, én Google-be rákerestem magára a problémára, és ott említik ugyan úgy az S8 és S8+t is, mint a Note8-at.
-
törölt tag
Végre valaki
Igen, ezen én is csodálkozom, hogy sehol nem találok erről infót, senkit nem "zavar".
Unokatesóm a vadiúj telefonjával kiutazott Mariah Carey koncertre, hogy majd zoomolgat meg minden, kb elsírta magát, amikor hifin meghallotta, hogy levagdossa a basszust a teló...úgy, hogy mellette a bnője az S8+-szal zseniális hanggal videózott. -
Aryon87
félisten
Ezert ismernek engem ugy ahogy, es a Samsung kozosseg sem viccbol utal korabbrol
Ennek a telonak eddig az akksi a gyengepontja, masban meg nem tudtam megfogni
De eddig semmi problemam nincs vele, es az nagy szo ha azt irom imadom
Most perpillanat nem akarok mast. Teny, hianyzik nekem egy funkcio, de most meg megvagyok nelkule -
OCTAMD
őstag
Tehát ebből valamilyen hasznom származik,hogy leírom a valóságot?
Nem írhatom azt le,hogy mindenki csak magyar samsungot vegyen,hiszen az már reklám lenne
Azt se írhatom hogy a " rézműves gsm " a legjobb bolt
A valóságot írom le,mindenki azt vesz,ami neki a legszimpibb
Reklámozod magad és a szolgáltatásod... ?
-
Somatom
veterán
Ez bullshit. Fentebb már írták, hogy a gari bárhol az EU -ban érvényesíthető. Már csak az nem világos, hogy ha a GSM boltos is ilyen módon szerezte be, akkor elvileg ő is rendelkezik ilyen számlával. Akkor miért ne tudná érvényesíteni rá a Samsung garit, ha a user beviszi hozzá a meghibásodott készüléket? OK, nincs rá hazai két év Samu gari. De, egy évnek lennie kell.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pontosan ez a lényeg, a füles!
Ha valaki meg valóban vájtfül és minőségi hangot szeretne, akkor nem mobilon hallgat zenét.
Hanem zsebbe nyúl és kifizeti legalább (és az még mindig belépőszinten van csak) a note8 többszörösét.
Még LG2 előtti korszakban vettem a shure 535-öst, ez még mindig nagyon jól teljesít és ég és föld a gyári akg-tól, viszont ennél jobbat már felesleges venni mobilhoz. Tudom, mert próbáltam... -
-
Kasya
nagyúr
A tobbi elore definialt beallitas. Azon nem kell mit allitani. Nincs semmi se tulszaturalva.
Basic Screen Mode with a Very Accurate Standard sRGB / Rec.709 Color Gamut
Cinema Screen Mode with a Very Accurate Standard DCI-P3 Color Gamut
Photo Screen Mode with a Very Accurate Standard Adobe RGB Color Gamut
Adaptive Display Screen Mode with the Largest Color Gamut
Valassz felhasznalasi terulet szerint. Az adaptiv csaloka, hiszen a galeriaban, bongeszoben, video lejatszasakor, jatekok alatt mas-mas szinmegjelenitest hasznal.
Amugy itt minden levan irva reszletesen.
-
zack
nagyúr
Intenzív használatnál pedig jobb ha hozzászoksz. Note 8 még nem kapott nálam nagy terhelést, de egy Budapest-Pécs-Budapest távolság (Waze navi + Spotify + hanghívások) a Note 5 aksiját is leszívta. Ki sem bírná a vissza utat, ha nem tölteném szivargyújtóról.
Itt is azt csinálom majd mint Note5-nél. Lesz egy kábel melóban, lesz egy az autóban, és a gyári pedig otthon. Ez így nagyon bevált. -
Pepeninho
őstag
Igy van. A Huvely 100 korul lenne a Note8 pedig 180 kornyeke. Igazabol a varatlan akciozas a Huvelyre az ami nagyon elgondolkodtatott. Ha 30 lenne a ket ketyere kozott akkor nem erdekelne. Viszont 80al nem jobb a Note8. De ha nem lesz Huvely raktaron akkor megveszem a Note8at. A karacsonyi kepeket mar uj teloval akarom loni.
-
Taci
addikt
Oreo nélkül is lehet élni, mert nem minden app kedveli.
Ez mondjuk főleg a fejlesztők sara, mert a dokumentációkban minden adott ahhoz, hogy az Oreóval bevezetett újdonságokat és módosításokat implementálni tudják az appjaikba. Az én appomnak pl. a notification-kezelését kellett megváltoztatni, de pont ezért is adják ki az új image-ket és fejlesztői eszközöket Android Studioban (is). Bőven lett volna már idejük módosítani a kódjaikat.Egyedüli szívfájdalmam a Note 8 vs. Mate 10 Pro-témában az, hogy a Note 8 sajnos (még?) nem kapta meg a Project Treble-támogatást. Azzal biztosítva lenne a "jövője" a frissítések terén. Lásd a Mate 10 Pro, ami Android 8-cal jött ki, és mint ilyen, már Treble-támogatással, aminek kb. egyből hasznát is vette, mert 24 óra alatt azonosítottak egy hibát, javítottak, és ki is küldtek a frissítést. [link]
Ezt sajnos a Note 8 nem élvezheti - egyelőre úgy néz ki, az első Samsung majd csak az S9/S9+ lesz, ami megkapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged