- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TODI1111
veterán
válasz
laci0530 #16493 üzenetére
"Mindkét fél hallható (igaz, a másik valamivel halkabb), de működik."
Ezt kipróbálnád zajosabb környezetben is, vagy például otthon ha egy kicsit hangosabban szól a tv? Elméletileg az EU-n belül minden régióban korlátozva vannak a hívásrögzítő programok (pie rendszer alatt) és csak úgy működnek, hogy a hívott fél hangjánál csak a hangszoróból kihallatszó részt veszi.
-
Taci
addikt
válasz
laci0530 #14529 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Azért kérdeztem amúgy, mert vettem UV-s üvegfóliát, de mivel a két alsó sarok sötétebb volt, féltem, hogy beégés, és addig nem akartam rárakni. De levettem a sima fóliát, amit még az elején tettem rá, és csak az volt kopott, szóval szerencsére nincs beégés. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
laci0530 #14382 üzenetére
Szia!
Egyből a TMX-be vitted? Mert én ugyanezzel bevittem a Váci úton a Samsung szervizbe, 2 hét után visszakaptam egy sokkal nagyobb területen látszódó szivárgással és el lettem hajtva a p*csába, hogy ezek ilyenek, nem fognak vele semmit csinálni még egyszer és különben is a főnök noteja is ugyanilyen.
Nem kicsit felháborítónak találom, az első note óta szinte mindig van az aktuális noteból.
Ja azt mondja a váci úton az ügyintéző h ha nem tetszik beszéljek a központi samsunggal de ők ezzel nem csinálnak semmit. Amikor leadtam, másik ügyintéző meg mondta h persze persze ez garis probléma ne aggódjak ez javítva lesz. Most meg konkrétan gázabb mint amikor leadtam.
-
-
-
válasz
laci0530 #2985 üzenetére
Sőt a root-al el lehet tüntetni a statusbar-t az alkalmazásoknál, ami egy amoled kijelző esetében nem lenne hátrány mivel a kijelző hajlamos a beégésre( sajnos). Persze lehet jönni ,hogy ott a 2 éves garancia, de speciel én nem 2 évre veszek telefont...
Illetve a reklám mentesség sem hátrány!
De mivel "nem vagyunk gyerekek" így már note 8-at nem root-oljuk...( ugyanis anno ezt a választ kaptam innen)
-
hdekakas
senior tag
válasz
laci0530 #2956 üzenetére
Köszi a választ. Nincs vezetéknélküli töltőm.
Ma délelőtt kb a századik próbálkozásra bejött a recovery. Visszaállítottam, cache törlés... Utána elsőre nem indult, másodjára igen, és azóta működik.
Nem tudom, mitől gajdult meg. De úgy tűnik, "csak" szoftveresen.
Ja, és az akksi is 45%-ról 0-ra csökkent egy pillanat alatt. Ilyet a sokéves aksik csinálnak, nem a 3,5 hetesek. -
Winchester95
őstag
válasz
laci0530 #2720 üzenetére
Igen, de ilyet még nem láttam hogy egy pukkanás és meghalt a töltőfej...Minden mással jó, csak a töltőfej a rossz....Gondolom ha bemegyek a telekomhoz itt helyben (nem pest) akkor nem adnak azonnal másikat.
Nekem meg ugyan ilyen fekete kell, ugyan így lefóliázva ahogy kibontottam.
Ekkora szívást....
Pedig vigyáztam rá. -
kkp900
senior tag
válasz
laci0530 #2500 üzenetére
igen le is töltöttem ahogyan elmondja de van egy kis bibi nem lesz fekete a háttér ?Szóval ezek szerint meg kell vennem a pro verziót?Mert azok szürkék csak a free verzióban nem lehet bekapcsolni őket. Vagy tudtok egy helyet ahonnan le lehet szedni?Vagy beállítani feketére?
-
tacto
aktív tag
válasz
laci0530 #2281 üzenetére
Igen, erosen erik a dontes, az S-pen mostanra egy erett, kifinomult eszkoz lett. Abszolut apple hasznalokent is, ugy tunik, a telefonnal most megeplepem a Note-ot (3-am ugyan volt korabban), szamomra napi fontossagu a kezi firka, jegyzet, ezt ilyen formatumban csak ez. a keszulek nyujtja.
Meg 2 kerdes:
- vajon a sima Google Keep- ben mekkora pluszt nyujt az S-pen, ha egyaltalan?
- illetve a toll hasznalt es az edge kialakitas okan lehetseges ra dedikalt foliat / vedouveget tenni, es ha igen, mik a tapasztalatok, mit javasoltok? -
S e t h
nagyúr
válasz
laci0530 #2072 üzenetére
Köszönöm neked és B Csabanak is, a válasz megvan, jó lenne a tokommal a töltés.
Azt tudja vki, hogy a Note 8 vezeték nélküli töltője gyorstöltő avagy sem? Nem ragaszkodnék a funkcióhoz, sőt, a lassabb jobb lenne, kérdés, hogy akkor ez lenne-e a választottam, vagy keressek mást.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
laci0530 #1886 üzenetére
Rossz emberbe kötöttek bele. Habár nem ezért, de már börtönben vannak. A "kék/fehér haverok" pedig gondoskodtak rola, hogy ne utazzanak kényelmesen az autoba. Aztán tudom a további történetetbis, csak nem illik rola beszélni
Ezért gondolkodom, hogy valami ütésállo tokot beszerzek a note 8nak pontosan az ilyen esetekre, mert eléggé veszélyes errefelé az élet, pláne annak aki ilyen telefonnal kolbászol az utcán.
Egyébként csuklopánt: nem félek attol, hogy képesek lennének leszurkálni akár fényes nappal a telefonért, de ha azt tulélem, képesek levágni a kézfejem mintsem levegyék
#yoloborsod
-
haris
őstag
válasz
laci0530 #1703 üzenetére
Az ebay most baromi lassu. Illetve nem ők, hanem a magyar királyi posta. Nincs ember, nekem konkrétan megmondta a postás, hogy előbb kivisznek minden magyar vagy eu levelet/csomagot, és ha van kapacitás, akkor a kínait.
Állítólag nem bírják feldolgozni annyi van, és ha mégis sikerül, akkor ott a kézbesítés oldali szűk keresztmetszet.
Ez persze nem hivatalos info, csak "belsős".
Alátámasztja hogy az eddigi 3-4 hetes megérkezés az én csomagjaimnál 8-9 hétre nőttek.
Úgyhogy karácsonyi csomagot már nem tervezek kínából hozatni -
szerzol
senior tag
válasz
laci0530 #1322 üzenetére
Type c to HDMI, vagy kösd a tv-re a 3,5 jack-ról.
-
Ramod
csendes tag
válasz
laci0530 #903 üzenetére
Némi Facebook-os hatásra ma kicserélték a telefonomat. Az új sem 100%-os nekem sem, de az első telefonon minimumon is látható volt a probléma, valamint nappali fénynél is látszott akár, ezen kb 40%-os fényerőn totál sötétben sem látszik. Ez nálam már a belefér kategória, bár nyilván jobb lenne, ha nem látszana sehogy semmi....
-
-
Ramod
csendes tag
válasz
laci0530 #520 üzenetére
Nem, tudom, sikerült-e intézned valamit, nálam is előfordul a helyzet sajnos:
[link]Pénteken vettem át a készüléket, ma visszamentem a SES-be ahol közölték, hogy átveszik javítani, mivel csere csak az első 72 órában van. Cserekészülék nincs. Nem hagytam ott egyelőre...
Mókás hogy egy 4 napos több százezres készüléket ott kéne hagynom széttrancsírozni, mert eredetileg sem tudták összerakni...
Akinek bármi javaslata van, szívesen veszem.
-
kbadam83
senior tag
válasz
laci0530 #706 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy ez a vízállóságot mennyire befolyásolja? A keret azon részét, ahol bevilágít kicsit megnyomogattam, h esetleg nem a ragasztó enged e el ezeke a helyeken ( már ha ragasztva vannak a kijelzők ), de megnyomva sem lehet eltüntetni azt a kis hibát, pillanatokra sem.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
laci0530 #695 üzenetére
Természetesen egy 20 000-es nálam is van szinte mindig, illetve egy töltő az autóban, de alakult már úgy, hogy egyik sem volt kéznél és 10 óra felett kellett* nyomkodnom, de nem volt gond.
*pihenésnek egy kis RR3 is belefért
(#697) joey04: pontosan ezért kedvelem a kombinált módszert
-
-
-
7Heads Drago
veterán
válasz
laci0530 #509 üzenetére
Ma megnéztem a Notet a t-home-nál. Kecskeméten 2db is ki volt állítva a Malomban.
Baromi nagy. Viszont volt ott egy note 3 tulaj is. Külső méretre szinte hasonló a két telo.
Ekkora nekem véletlenül se jöhet szóba. Max a S8, de már az is csak ha HŰHAA érzés megvan. De egyenlőre nem érzem. -
laci0530
senior tag
válasz
laci0530 #396 üzenetére
S8 - Note 8 méretösszehasonlítás, ha valakit érdekel esetleg (én sokáig kerestem 1:1 egymás melletti képet).
#397 Leslien: feltöltőkártyás csamagban rendeltem, a DEX is mellé volt csomagolva. Szóval akkor már most is igényelhető a függetlenítő kód, nem csak okt. 24. után lép az a szabályozás hatályba?
#398 Plag: Használd egészséggel majd, szerintem nem okoz csalódást (így első használat után legalábbis).
Valaki kérdezte korábban: nem tapasztalok "rózsaszínesedést" a kijelzőn, szép homogén.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged