- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigkokas
tag
válasz
fzboxx #12718 üzenetére
Sokáig vaciláltam mint irtam is..de engem meggyözött a barátom és ahogy ő használja..biztos lesznek dolgok amik hiányoznak majd de nem használtam már az s pent sem sokat.legjobb készülékeim között van a note 10+ ..de valamerre lépni szerettem volna..note 20 ultra nem fogott meg..és nem is tudom lesz e folytatás note vonalon..ezt most kis fájdalom árán tudtam meglépni ami nekem még belefér telefonváltáskor..ez van..ha meg gyürödik a folia akkor cseréltetem vagy cserélem..Note on is sajna kellet kijelző cseréltetnem..de ha igy állnék hozzá akkor strapatelefont vettem volna..gyönyörü telefon szerintem mint a Note széria is..én sokat telefonálok amihez nem kell mindig kinyítnom..este pedig parádé..engem ez győzött meg..amsiban pedig idáig jobban birja nálam mint a note 10 +..
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
bigkokas
tag
válasz
fzboxx #12718 üzenetére
Sokáig vaciláltam ..mint irtam..baráti körömben van egy és sokat vokt a kezemben..nekem nagyon meggyöző volt látni több honapon keresztül ,hogy nem kényes annyira mint gondolná az ember..és sok jó dolog van benne..amit én preferálok..az spent nagyon ritkán használtam már..és ha nem lesz tényleg Note vonalon folytatás akkor inkább ez mint az S széria..
Ha meg foliára lesz szükségem akkor bemegyek a smasungba vagy rendelek hozzá..de köszönöm a jó kívánságokat..🤐Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
bigkokas
tag
Én elköszönök..kiprobálom a fold vonalat..legjobb telefonom volt az elmult 10 éven a 10 +.már az első fold is nagyon tetszett..a 2 meg pláne..most vált elérhető számomra..első nap után azt mondom szuper lett a fold 2..
-
bigkokas
tag
Köszönöm a segitséget..
-
bigkokas
tag
Egy kis segítséget kérnék..mostanában elkezdte csinálni azt a note 10+ ,hogy beszélgetéskor fülhöz emelve ügye elsötétül a kijelző..de a problémam akkor van amikor hívás végén le szeretném tenni de nem sötét marad a kijelző..se dupla koppal sehogy nem éled fel.csak oldalsó gomb..én állitittam el valamit?? Már mindent átnéztem...
-
bigkokas
tag
Szép napot..pár napja váltanom kellet note 9 rol, mert kiesett a kezemböl gyári led tokkal és esés közben nem csukodott be..😡
Pedig már egy ideje nézegettem a note 20 ultrát..
Igy most szerencsére note 10 + tulaj vagyok..😀
A kérdésem a következő :
Létezik valami jó védelem a kijelzöre? Note 9 gyári folia volt de az sem védte meg..a tokot már megrendeltem gyári led view..
A másik hátha valaki már probálta..
Olvasgattam a neten a kijelző javitást note 9 hez és ott feldobta a smart clinic hoblapját..érdemel lehet probálkozni ezzel a folyadékos kijelző javitással 15.000 ért ???Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest