- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
korimv6
aktív tag
Sziasztok. Sajnos a Note 10 plusom nem élte túl maradandó hiba nélkül a második beázását. Látja a mobilhálózatokat, de nem hajlandó kapcsolódni hozzájuk. Valószínű veszek majd egy kijelzőtöröttet és alaplapot cserélek az enyémben, utána pedig megkapja lányom a Note 9 helyett, aminek meg a kijelzője nem érzékeli az érintést, csak a tollat. Én pedig Note 20 Ultrára váltottam, mert ez már kapható épeszű áron, mert az S 22 Ultra a félmillás árával, brutál drága. Legalábbis nekem.
-
korimv6
aktív tag
Sziasztok.
Felment a 12-es droid OTA-n. Azóta pl a Samsung böngészőben, vagy a fájlkezelőben rámegyek a megosztás ikonra, és nem ajánlja fel sem amesengert, sem a vibert. Talált már rá valaki megoldást? Vagy be kell állítani valahol?
A névjegyeknél nekemnis feltűnt, higy a betűk helyett csak pöttyök vannak. Pedig jó volt, hogy ráböktem a betűre és nem kellett végighúzni, mindjárt oda ugrott. -
korimv6
aktív tag
Lenne esetleg valakinek tippje, hogy a biztonságos mappában a word/excel doksikat mivel lehetne megnyitni? Mert akármivel szeretném, azt a hibaüzenetet kapom, hogy engedélyezze a hozzáférést a tárhelyhez a beállításokban.
-
korimv6
aktív tag
Sajnos a múltkori beázás eddig a töltőcsatlakozót tette tönkre. Nem volt hajlandó szupetgyorsan tölteni, illetve az sem volt mindegy, hogy dugom rá a töltőkábelt: egyik pozícióban vezetékes töltést, 180 fokkal átfordítva, gyorstöltést írt. Mivel a hátlapot úgyis cserélni kellett, rendeltem aliról csatlakozópanelt is. Hiába n975f a készülék, n976b/n típusú van benne. Kb 3 het alatt megjött, expressone hozta, és nem kellett plusz költséget fizetni. A hátlapot is sikerült szépen felraknom, bár az eredeti minőségével nem ér fel, de a töröttnél nagyságrendekkel szebb. A töltés pedig ismét hibátlanul működik. Az összköltségem kb 10e forint volt.
-
korimv6
aktív tag
Sziasztok.
A vízálló Note 10+, többszöri medencézés után, múlt hétvégén beázott. Pedig kb 5-7 percet volt víz alatt. Először a töltőcsatlakozóra panaszkodott, hogy azonnal távolítsam el a töltőt, mert víz vagy idegen test van a csatlakozónál. Persze nem volt benne semmi. Majd az ujjlenyomatérzékelő nem működött. Nappalonként a simkártya tartót kivéve kitettem a napra, de közben azért be volt kapcsolva. Majd a kamerák párásodtak be. Szerencsémre péntekre, eddig úgy néz ki, teljesen kiszáradt és nem maradt semmi hibája. De hogy folytatódjon a pechsorozat, közben kiesett a kezemből, hiába volt tokban, az élével ráesett egy szék fa keretére, és összetört a hátlapja. Rendeltem egyet aliról, ha megjön kicserélem. Eddig a Note9 is többször volt vízben, de az sosem ázott be.
-
korimv6
aktív tag
Dex módban milyen szövegszerkesztőt használtok? Mert nincs Office 365 előfizetésem, és mivel nincs napi szinten szükségem rá, nem is látom értelmét. A Note 9-en, még a legelején volt valamilyen programom letöltve, de már nem tudom melyik az? Több helyen a Polaris Officet ajánlják, de annak a dex kivitelét, ami nálunk nem elérhető a play áruházban.
-
korimv6
aktív tag
Üdv mindenkinek. Csatlakozom egy Note 10+ készülékkel. Használtan vettem, de nagyon szép állapotú. Note 9-ről váltottam, amit megkapott lányom, és nejem is Note 9-cel nyomul. Remélem ennek nincs típushibaja, mint az elődjének a kamera és a ceruza behalása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest