- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Mikulásbá #4384 üzenetére
A gmail alkalmazás egy nagy rakás sz@r. Egy csomó topikban olvasom, hogy nem működik rendesen.
Érdemes lehet kipróbálni az Aqua Mail alkalmazást. Évek óta használom és tökéletesen működik. A legapróbb részletekig testreszabható és még nem volt olyan problémám, hogy nem jelzett volna. A 10-es droidot is végig bétáztam az alatt is és most a végleges alatt is tökéletesen üzemel. A pro verzió kicsit drága de szokott akció lenni. -
Luser2000
addikt
válasz
Mikulásbá #3908 üzenetére
Mikulásbá!
Pioneer!
Köszönöm a visszajelzéseteket.
Sajnos amit ma vettem át (Kecskemét, Malom kp. Telekom) az valószínű TMH-s lesz.
Még nem nyitottam ki a dobozt, de nincs rajta az "árulkodó" "European SIM card only" felirat, ami a XEH-es készülékre utal. (Csak enélküli csomagolásúak voltak raktáron náluk). -
törölt tag
válasz
Mikulásbá #3556 üzenetére
Nnnnaaa. Pont ezért végeztem a Samsumg márkával.
Itt ott kiadjuk fehérbe.
Itt ott kiadjuk limitált szériával, de, hogy egységesen minden országra kirerjedően elérhetővé tegyük az nem megy.
Nem az, hogy ne tudnám beszerezni, de mi a paci ékességért nem lehet minden országban elérhetővé tenni?!!
Hát fordítsd meg a ceruzádat Samsung és dugd oda ahová a nap sosem süt.Marad nekem a harapott alma. Az legalább nem csinál komplett hülyét a vásárlókból.
Egyéni vélemény és idegroham volt részemről.
De soha többet Samsung!
Privátban kértem egy ember segítségét, hogy szerezzen nekem egy fehéret. Válaszra se méltatott a mágus úriember.Mindegy is. Megyek a saját topikomba az almásokhoz. Csocsi
-
-
válasz
Mikulásbá #3260 üzenetére
Jo ez amit mutatsz, a te posztod utan vettunk egyet mi is. De mi ezt kimondottan arra, ha valami tura lesz, vagy ha a parom 2-3 napos horgaszatot tervez /remelem nem lesz ilyen
/ De otthonra ilyen van: [link] Nincs vele gond, jol mukodik. Gyari bor tokban, es masik ket nem Samsung tokban is tolt.
-
baladam86
aktív tag
válasz
Mikulásbá #3089 üzenetére
Számomra tökéletesen megfelel a gyári, Note 9-hez adott füles, mint írtam feljebb, abból rendeltem 3 dollárért végül még, nem vagyok audiofil, így a hangzása nekem elég, tiszta, és hangos. Ami miatt ezt preferálom, az az, hogy headsetként is használható, nekem ez egy tökéletesen kompromisszummentes füles.
Hogy egy kicsit on is legyek, aki esetleg Note 9-ről váltott, és kipróbálta a gyári fülesekkel a hangzást, tudna valamit írni? -
baladam86
aktív tag
válasz
Mikulásbá #3085 üzenetére
Én ezt abszolút értem, viszont nem értem meg, de hát különbözőek vagyunk, különbözően gondolkozunk, szerencsére ezer meg ezer beszerzési forrás van bármilyen tartozék esetén, így problem solved, nem akartam vitát generálni, és elvekről eszmecserét folytatni, peace mindenkinek
-
Nekton
aktív tag
válasz
Mikulásbá #2455 üzenetére
Mit szeretnél tudni a vezeték nélküli töltésről? Az energiaátvitel más, de az áramirányító után minden ugyanaz, mint e fent leírtak. Annyi a különbség, hogy a telefonban lévő tekercsen váltakozó feszültség jelenik meg, amit egyenirányítani kell. Van esetleg konkrét kérdésed? A fentiekben leírtak teljesen ugyanúgy működnek mindkét töltési módnál.
-
-
telefonmágus
senior tag
-
Nekton
aktív tag
válasz
Mikulásbá #2378 üzenetére
Ki mondta, hogy nem jó a vezeték nélküli töltés a telefonnak? Forrás? (hiteles, nem femcafe.hu)
Miért lenne rossz? A töltőpad és a telefon között van egy rosszabb hatásfokú energiaátvitel, ezért a töltő kényszerhűtést igényel. A telefonban a tekercsen megjelenő váltakozó feszültségből már a töltésvezérlő csinál olyan jelalakot, amilyet akar és onnantól a fent leírtak ugyanazok. Semmivel sem rosszabb/jobb, mint a vezetékes töltés. Melegszik a telefon? Majd akkor lekapcsol a töltő. Ennyi.
Más kérdés, ha globálisan nézzük a kérdést és hirtelen üzembe helyezünk 5Mrd ilyen töltőt, ami folyton bedugva marad, az ugye rosszabb, mint 5Mrd hagyományos bedugva hagyott töltő, de ez már nem a te telefonod gondja, hanem a Földé. Töltés közben a difi még nagyobb.
Sorry a hosszú posztért! Offba akartam tenni, de kidobott a rendszer és másodjára elfelejtettem. De! Azért is írtam az első sor után, hogy TLDR! (Too Long! Don't Read!), hogy akit nem érdekel, ne olvassa.
-
Capella
senior tag
válasz
Mikulásbá #2218 üzenetére
"(link beillesztés nem megy,de próbálom)"
De miért nem? Segítek.
Kijelölöd és másolod a böngésző címsorban a linket.
A fórum hozzászólás mezőben beírod azt a szöveget, amit a link helyett meg akarsz jeleníteni, majd kijelölöd a szöveget.
Ezután ráböksz a lánc ikonra az OFF mellett beilleszted, és kész.Úgy látom én is ezt az adaptert vettem tegnap.
-
-
domos
senior tag
válasz
Mikulásbá #1819 üzenetére
Úgy látszik neked lesz igazad, viszont az én készülékem akkor is meg volt zavarodva... az ujjlenyomat rögzítése után csak akkor volt hajlandó feloldani, ha nagy erővel nyomtam a kijelzőt. Attól féltem betörik, annyira nyomni kellett. Este volt egy frissítés, lehet az segített rajta. Most újra bekapcsoltam, elég ha csak a lezárt kijelzőre ráteszem az ujjam ott ahol van az olvasó, és fel is old egyből, nem kell kétszer koppintani sem. Már megérte idejönni a topikba
-
válasz
Mikulásbá #1823 üzenetére
Máskülönben mi értelme van egy okostelefonnak? Én mindenre rakok fel programot, évek óta ugyan azokat a nélkülözhetetlen appokat, a samsung gyári felületét pl 6 éve nem láttam, egyből megy fel a nova. Telesírta mindenki az s10 fórumot, hogy nincs led. Ez az app tökéletesen helyettesíti.
-
Teal'C
veterán
válasz
Mikulásbá #1689 üzenetére
Nekem is tetszik az AKG hangja csak egy bajom van vele mivel itthon telefonon nézem a sorozatokat esténként ha oldalra fordulok nyomja a fülem, eddig az s5 agybadugóst használtam azzal nem volt ilyen gond mert pici. A Buds al szintén ue.
Nekem olyan kéne ami pici, nem feltétlen kell 5*osnak lennie.Olyat esetleg tud valaki ami mondjuk bluetooth dac saját akkuval és abba dugom a fülhalgatót? Telefon funkció nem kell csak audio.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Mikulásbá #1668 üzenetére
Oszinten, en Spotify-t hallgatok az esetek 90%-ban a telefonrol, mert sokat vezetek.
A maradek 10%-ban kulso dac mellett hallgatok zenet, ami igy nez ki:
Telefon - USB Audio Player Pro - Oppo HA2SE - Focal ClassicAmugy a telefon belso dac minosege is teljesen megfelelo, sot...
-
_ak_
addikt
válasz
Mikulásbá #1532 üzenetére
Én hirtelen a Neo változatra gondoltam, ez nem tűnik rossznak, ennek is van rece a szélén?
sompetike Pitakáról csak jót hallottam, de a mágnes nem zavar be? Nillkin mágneses Note8-nál zavarta a ceruzát, meg az autóban van Android Autó így nem is használnám ki rendesen.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Mikulásbá #1222 üzenetére
Jelenleg Mate 10 pro-m van. De volt Samsungom meg még Sony.
És azt kell hogy mondjam, hogy a Mate-nak pl a kerete az egyik legjobb mind közül. Egyedül az Usb körül tré csak, de az se szembetűnő. Körben hibátlan még most 2 évesen is. A GG üveg meg mivel szabvány, minden telon egyforma márkától függetlenül. Szóval nekem nem kell bemutatni. Teszteken is mind ugyanott vérzik el, hiába más márka vagy újabb GG. -
-
norbi93
senior tag
válasz
Mikulásbá #1137 üzenetére
Sokadszorra sem érdekel senkit, hogy neked nem lesz mikrokarcos a zsebedben. Nekem az lesz. Ennek ellenére vigyázok rá, sosem ejtem le, nem néz ki úgy mint hányás, szimplán félévente cserélek egy üvegfóliát rajta, hogy ne az apró karcokat kelljen nézegetni.
Valaki értelmes választ/tapasztalatot? :)
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Mikulásbá #1100 üzenetére
Reméljük, hogy megoldják a fotó illetve értesítés kérdéseket mielőbb, mert most kicsi a gyerek, szeretnék fotókat Róla és majd évek múlva nem egy festményt szeretnék nézegetni.
Inkább cserélek.
Manuálban pl. lehet jó fotót csinálni, na de szóljak a "témának", hogy várj már fél percet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest