- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
válasz
marcarc #1888 üzenetére
Nagyon elégedett vagyok vele, nagyon szuper telefon, de tegnap már majdnem visszaraktam a SIM-et az XS Max-ba, de nem a telefon miatt, egyszerűen hiányzik az iOS egyszerűsége (levelek egy helyre jönnek, értesítések, fényképek rendezése), illetve a gesztusvezérlés nagyon le van maradva az iOS-hez képest. Egyelőre maradt a SIM a Note-ban, mert szeretném használni, a kijelzője brutálisan szép, jobb mint az iPhoné, na de majd eldől. Mindenképp öröm használni, és ez végre nem is lassú
-
GeoJoe
senior tag
válasz
marcarc #1888 üzenetére
Nekem csak egy hetes de nagyon. Képeket nem sokat lövök és a led se hiányzik mivel galaxy watch-re van kötve. Egyedül a discord - galaxy buds kombó miatt vagyok mérges de az nem a samusok hibája sztem. Az akku egy megváltás a 8ashoz képest
Picikét lehetne szélesebb a teló de talán majd a 11...
-
törölt tag
válasz
marcarc #1888 üzenetére
Olyan nincs, hogy mindenki elégedett, mert mindenkinek mások az igényei, és a szokásai.
Ami nekem hiányzik, az az iris skenner, és az értesítési led. Ezeken kívül semmi bajom nincs vele, tökéletes telefon.
Az aksija nagyon jó, a kamerájával mészült képeket nem nagyítóval nézem, egyszóval elégedett vagyok.
Ami talán még zavaró egy kicsit, az a jack hiánya. De egy 3 ezres átalakítóval ez is orvosolható.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Vicces képek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- LG LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő