- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
válasz
Mikulásbá #3089 üzenetére
Számomra tökéletesen megfelel a gyári, Note 9-hez adott füles, mint írtam feljebb, abból rendeltem 3 dollárért végül még, nem vagyok audiofil, így a hangzása nekem elég, tiszta, és hangos. Ami miatt ezt preferálom, az az, hogy headsetként is használható, nekem ez egy tökéletesen kompromisszummentes füles.
Hogy egy kicsit on is legyek, aki esetleg Note 9-ről váltott, és kipróbálta a gyári fülesekkel a hangzást, tudna valamit írni? -
baladam86
aktív tag
válasz
Mikulásbá #3085 üzenetére
Én ezt abszolút értem, viszont nem értem meg, de hát különbözőek vagyunk, különbözően gondolkozunk, szerencsére ezer meg ezer beszerzési forrás van bármilyen tartozék esetén, így problem solved, nem akartam vitát generálni, és elvekről eszmecserét folytatni, peace mindenkinek
-
baladam86
aktív tag
Pontosan erre, de persze a hiba az volt, hogy magamból indultam ki, régen valaki a Note 4 topikban keresett gyári fülest, és mivel én nem használtam, ki sem bontottam, ezért természetes volt, hogy odaadtam (és nem eladtam).
Engem csak az zavar(t), hogy biztos vagyok abban, hogy a tulajdonosok legalább fele ki sem bontja, tehát felesleges számára, és ennek ellenére valamiért ragaszkodik hozzá, és nem válna meg tőle.
Szerencsémre utána tudtam járni, honnan lehet venni, talán így jártam a legjobban.@jose999: Az olyanok miatt, mint Te nem veszítem el az emberekbe vetett hitemet
-
baladam86
aktív tag
válasz
Macskasy #3015 üzenetére
Sok segítséget ne várj, én anno Note 9-hez szerettem volna gyárit venni olyantól, aki nem használja a fülest, de nem reagált senki. Megnéztem aztán árukeresőn, ott pár ezerért lehet már venni, de én pl. 3 hete rendeltem a Note 9-hez valót Aliexpressről 3 dollárért, megérkezett, ugyanúgy szól, mint az eredeti csomagolásban lévő, úgyhogy szerintem megéri pár hetet várni ennyiért.
-
baladam86
aktív tag
válasz
MikeWazowski #1294 üzenetére
Az én véleményem szerint a legtöbb gyártó szánalmas, amit művel a kamerák/képek minőségével, amikor megjelenik a készülék. A fejlesztés legelső napjától pontosan tudják a megjelenés dátumát (legalább 1, de lehet, hogy 1,5 évük lenne), és addig nem képesek normálisan összecsiszolni a szoftvert a hardverrel, a lényeg, hogy a készülék időben a piacon legyen. Utólag persze jönnek az update-ek apránként, hogy a végeredmény közelítsen a promóciós szövegekhez, és képekhez, a Samsung ezt rendszeresen eljátssza az utóbbi években a csúcskészülékeinél.
Tavaly a Note 9 el nem hiszem, hogy nem jöhetett volna az éjszakai móddal, de persze meg kellett várni, hogy az idei S széria ezzel debütáljon, de legalább a Note 9 is megkapta az update-et.
Remélem a Note 10+ tulajok hamarosan kapnak kamerafrissítést, kíváncsi leszek a véleményekre azután. -
baladam86
aktív tag
-
baladam86
aktív tag
válasz
Parallaxis #637 üzenetére
LOL.
1; Gyorsjegyzethez a kikapcsolt kijelzőn elég kihúzni a cerkát akár lábujjal is, nincs szükség bekpacsológombra
2; Ha az S-Pen funkcióit használni szeretnénk, a telefon feloldott állapotában kihúzzuk a helyéről, nincs szükség bekapcsológombra
3; Note 9 esetében ha esetleg az S-Pent exponáláshoz szeretném használni fényképezéshez, duplán megnyomva a bekapcsológombot elindítva a fényképezőt, úgy, hogy az S-Pen a kezemben van, simán megoldom bal kézzel.Ezeket figyelembe véve egy hatalmas bullshit egy magát bennfentesnek tartó emberke magyarázata arra, hogy miért került jobb oldalról a bekapcsológomb a bal oldalra (Galaxy S óta először).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Óra topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Stellar Blade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest