Hirdetés
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
válasz
Mikulásbá #2378 üzenetére
Ki mondta, hogy nem jó a vezeték nélküli töltés a telefonnak? Forrás? (hiteles, nem femcafe.hu)
Miért lenne rossz? A töltőpad és a telefon között van egy rosszabb hatásfokú energiaátvitel, ezért a töltő kényszerhűtést igényel. A telefonban a tekercsen megjelenő váltakozó feszültségből már a töltésvezérlő csinál olyan jelalakot, amilyet akar és onnantól a fent leírtak ugyanazok. Semmivel sem rosszabb/jobb, mint a vezetékes töltés. Melegszik a telefon? Majd akkor lekapcsol a töltő. Ennyi.
Más kérdés, ha globálisan nézzük a kérdést és hirtelen üzembe helyezünk 5Mrd ilyen töltőt, ami folyton bedugva marad, az ugye rosszabb, mint 5Mrd hagyományos bedugva hagyott töltő, de ez már nem a te telefonod gondja, hanem a Földé. Töltés közben a difi még nagyobb.
Sorry a hosszú posztért! Offba akartam tenni, de kidobott a rendszer és másodjára elfelejtettem. De! Azért is írtam az első sor után, hogy TLDR! (Too Long! Don't Read!), hogy akit nem érdekel, ne olvassa.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest