- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
válasz
Mikulásbá #2378 üzenetére
Ki mondta, hogy nem jó a vezeték nélküli töltés a telefonnak? Forrás? (hiteles, nem femcafe.hu)
Miért lenne rossz? A töltőpad és a telefon között van egy rosszabb hatásfokú energiaátvitel, ezért a töltő kényszerhűtést igényel. A telefonban a tekercsen megjelenő váltakozó feszültségből már a töltésvezérlő csinál olyan jelalakot, amilyet akar és onnantól a fent leírtak ugyanazok. Semmivel sem rosszabb/jobb, mint a vezetékes töltés. Melegszik a telefon? Majd akkor lekapcsol a töltő. Ennyi.
Más kérdés, ha globálisan nézzük a kérdést és hirtelen üzembe helyezünk 5Mrd ilyen töltőt, ami folyton bedugva marad, az ugye rosszabb, mint 5Mrd hagyományos bedugva hagyott töltő, de ez már nem a te telefonod gondja, hanem a Földé. Töltés közben a difi még nagyobb.
Sorry a hosszú posztért! Offba akartam tenni, de kidobott a rendszer és másodjára elfelejtettem. De! Azért is írtam az első sor után, hogy TLDR! (Too Long! Don't Read!), hogy akit nem érdekel, ne olvassa.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest