Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Köszi mindenkinek! Nem szoktam dobálni a telefonom, de mindig parázok, hogy valami baja lesz. Tokból is masszívabbakat használok. A most vásárolt Note 10+on Ringke Fusion X lesz. (Lecseréltem a sima Note10et a kicsit nagyobb akksira). Pedig a legjobban a gyári bőrtok tetszik, de szerintem az nem sokat véd eséskor....
-
Ja, tegnap tettem vissza az elővételben kapott, gyári bőr tokot, gondoltam itthon nem számít (bár vékony a tok, de azzal rosszabb a fogása, mert ugye azért vastagítja a telefont).
Egyébként immár 20 éve van mobiltelefonom, és soha nem törtem még összes. Ha mégis sikerül, valószínűleg már így is megspóroltam több kijelző csere árát az évek alatt (se biztosítás, se tok, se üvegfólia).
-
Forgo74
tag
Sziasztok!
Van már szeptemberi frissítés?
XEH Note 10+ -
iceQ!
addikt
Dual Sim-et elkezdtem használni. Van egy Telenoros kártyám (HomeNet M) 50GB/hó. Beraktam, apn-t beállítottam minden ok 5 percig. Utána nincs net, reconnect megint van 5 percig. Pár hónapja tökéletes volt. Esetleg másnak hasonló probléma volt?
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok beköszönök én is egy tegnap vásárolt Note 10 plus 5G-vel. Eddig minden rendben vele, akku remélem beáll még.
-
bbendre
őstag
Ace akarom mondani Ice urak, köszönöm a segítséget :) éjszaka upgradelem az unalmas Samsungot :)
-
bbendre
őstag
Van valakinek tapasztalata a Good Lock -al? Az asszonynak szeretném telepíteni, de nem elérhető az alkalmazás a Galaxy Store-ban. Lehet esetleg telepíteni VPN nélkül vagy nálunk tényleg nem elérhető és marad a sideload?
-
Capella
senior tag
válasz
Memmaao #8180 üzenetére
Volt olyan, hogy a Banggoodról rendelve olcsóbb és gyorsabb volt az EU-s raktárról rendelve, mint Kínából.
A gyorsaság még érthető. Olcsóbb meg azért volt, mert a cseh raktárat válaszva engedett több ezer forintnyi pontot is beváltani, míg a kínaiból nem. Ez mondjuk drágább cuccnál volt.
De olyan is volt, hogy az EU-s raktárból rendelve lett volna drágább, megfejelve még nem kevés szállítási díjjal is.
Hogy jövőre a pár dolláros áruknál mi lesz, meg mennyire terjed majd az EU-s raktár, majd kiderül.
A kínaiaknak is ki kell találni valamit, ha megcsappanna a forgalom. Na meg ha EU-s raktárba kerül előbb az áru, akkor gondolom a vámot, áfát az eladónak kellene megfizetni az EU területre behozáskor, és érvényesítheti majd a magasabb eladási árban.
Vagy ebben is van valami "trükk", mert sokszor nem nagyon tér el az EU-s ár a kínaitól. -
Mondom, hogy csak kötözködni jársz ide
. Linkeled a cikket, ami leírja, amit szó szerint írtam, mint EU expressz szállítás... Esetleg tudsz konstruktív is lenni?
Az EU expressz lényege, hogy európai raktárból küldi hozzád. És rendszeresen van akció mind a Banggood mind a gearbest esetén, amikor ingyenes az EU expressz. Kis összeg esetén még majd bele kalkulálják a díjba, hogy az európai raktáron át viszik be Európába. Amúgy meg 2021. Június 1. után, de mind1 -
iceQ!
addikt
válasz
Memmaao #8178 üzenetére
Nee menjünk bele mert valósznüleg te vagy Vám ügyintéző vagy vagy vámos vagy és nagyon jól tudod mi lesz 2021. január 1. után.
Esetleg, ha majd jön kintről rendelésed és hosszabb lesz az ára EU expresses csomagként, akkor majd ez is jusson eszedbe.
Ha EU-s raktárból jön valami, az természetesen ugyan úgy szabad forgalom. Nem terheli semmi.Ezt pedig olvasd át: [link] [link]
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
Probert75 #8165 üzenetére
Nem kell a hibakeresésnek bekapcsolva lenni. Az odin verzió az jó. Kábelt nem tudod kicserélni? Nekem is volt olyan kábel, amivel PC felismerte, mégsem tudtam adatot másolni. Bővebben , hogy melyik verziót töltötted le? Rendesen ki lett csomagolva? Valakinek a múlt hónapban is gondja volt valami ilyesmi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest