Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
Azt vettem észre pár napja, hogy lassabban tölt a teledon. 50%-on dugtam töltőre, és kiírta, hogy gyorstöltés,se 1 óra 7 perces töltési időt írt. Majd lehúztam, visszadugtam, először 40 perc körüli időt írt, majd kb. egy fél perc múlva visszaugrott 1 óra 7 percre. Lehúztam megint, majd visszadugtam fordítva a kábelt, és így 40 perc körül maradt. Másnap ugyanezt csinálta, de akkor megfordítottam a kábelt (tehát azt a végét dugtam a telefonba, amelyik a töltőfejben volt eddig), megnéztem azzal is, és az egyik "oldalon" ott is lassabban tölt, szóval a kábellel nincs gond. Ma megpróbáltam a csatlakozót kitisztítani, most 70%-nál 35 percet írt, de ha fordítva dugom be, akkor 38 percet. Ez már normális, vagy még mindig nem oké valami?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest