-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Üdv! Akksi idővel h áll a 10+? Aránylag sűrű napi használat mellett, bár ez nyilván relatív. De mondjuk intenzív facebook, messenger, instagram, youtube és chrome használat mellett mennyit bír ki egy töltéssel? Nekem annyi kikötésem lenne egy új telóval, hogy reggeltől este 8-9-ig bírja a strapát, és csak itthon kelljen tölteni, napközben ne kelljen
-
Blue meth
senior tag
válasz
BossBoss #3161 üzenetére
Igazából megszokás kérdése sztem. Bár 5 éve iOS-t használok, és nagyon szeretem, hamar megtudnám szokni újra az androidot. Nem szeretem az ilyen döntéseket, nehéz meghozni
@leslien: a 11-nek nagyon jól sikerült a kamerája, viszont ott még mindig csak 2 kamera van. És a videók, tetsztek alapján a Note10+ is ott van a szeren kamera téren.
Pokoli nehéz döntés ez, mert mégiscsak 300 vagy több ezer forintról van szó, szóval úgy kell választanom h később ne bánjam meg. Mindkét telefonban van előny meg hátrány is.
-
Blue meth
senior tag
Üdv!
5 éve vagyok iPhone-os (előttem S3 volt), és már kb eldöntöttem h veszek egy 128gb-os 11-et, amikor is megláttam élőben a Note10 plust, és most erős kétségeim támadtak, hogy melyiket is vegyem. Nagyon sok minden a Note mellett szól, ráadásul nekem ez a szögletes design iszonyatosan bejön, a prizmás hátlap meg hab a tortán, sztem zseniális cucc. Kérdésem, hogy megéri-e azt a 50-60 ezer felárat (ráadásul 256gb-os) a Note10+, illetve van-e itt olyan, aki iPhone-ról váltott Note10+ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest