- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #4566 üzenetére
Igen tudom csak külön akartam
Lehet visszateszem a pipát akkor a zajcsökkentéshez hátha amiatt van. Visszhangot én sem hallok csak tőlem kérdezték, hogy ki vagyok-e hangosítva vagy ilyesmi. De nem mindenki és akinél csinálta annál se mindig szóval a hiba nem biztos, hogy nálam van.
-
AliasB
senior tag
-
PACSA75
őstag
válasz
szemesi69 #4537 üzenetére
Én nem haragszom, remélem te sem, és ha visszaolvasol ahol rosszat írtam a telóról, mindig hozzáfűztem a pozitívumait. Hiszen nem érdekem hogy lehúzzam ezt a modellt, csak rávilágítani a gyengeségeire, segíteni ezzel azoknak, akik jővőbeli A3 tulajdonossá szeretnének válni. Nem ragaszkodom a nevem megemlítéséhez, a véleményem pedig már többízben elmondtam. Azok mellett imádtam, gyönyörű, a mérete tökéletes, de sajnos amire én használtam azzal nem bírkózott meg. Az 1gb ram sajnos kevés, az SW2 okosórámat sem bírta el. Ha beléptem egy apk ba szétkapcsolt, ha már beléptem, közben próbált csatlakozni, eközben iszonyúan belassúlt, így végülis ez miatt kellett megválnom tőle
.
-
PACSA75
őstag
válasz
szemesi69 #4519 üzenetére
Igen használtan vettem, de mivel szelektíven olvasol, megismétlem 3 db ról beszéltem. Valószínűleg kifogtam azt a 3 db ot amelyiknek bibis a gps e, 3 különböző településről. Rohadt peches emberke vagyok. Figyi én megadom magam, hibátlan modell, vásároljátok szeretettel bátran
. Bocs hogy segíteni akartam az észrevételemmel, biztos ártani akartam embertársaimnak.
-
-
bepe79
addikt
válasz
szemesi69 #4464 üzenetére
Nekem ez a része nem tetszik a dolognak:
"És eljött amit már olyan sokan vártunk. hivatalosan is elérhető az IGO navigáció megújult változata.
Akár Androidra, akár IOS-re szeretnénk letölteni, megtehetjük. Telepítés után 7 napos póbaverziós térképeket tudunk letölteni és telepíteni a készülékünkre. Aki már találkozott az IGO Szülinapp alkalmazással, tudni fogja, mire számíthat, hisz ez annak a rendszernek a teljes értékű változata. Szerencsére tudunk válogatni a térképekből, hisz egész jól szét vannak szedve az egyes földrészek.Nagyon nem szeretnék belemerülni, inkább azt ajánlom, mindenki töltse le és próbálja ki. Ha megtetszett, akkor pedig vásárolja meg!
Egy teljes Európa térképcsomag, ami 3,83 GB, cirka 10 ezer forintért lehet letölteni. Ezért a pénzért 2015 Q3-as térképeket kapunk."
Tehát ezek szerint nem ingyenes sajnos..
Akkor marad offline navinak a Here (Nokia Here)
-
PACSA75
őstag
válasz
szemesi69 #4388 üzenetére
Állandóan a telemaxot szídjátok, én erdelyi vagyok, megnyugtatlak itt sem jobb a helyzet, próbálják elkerűlni az ingyenmunkát, és ha hagyjuk magunkat, kihasználják. Bezzeg amikor megvásároljuk a készüléket jók vagyunk. Bocs az off topikért, ha az volt.
Különben sem értem mi ez a szarakodás, hiszen a szervíznek a gyártó megtéríti a garanciális javítást. Én is ezzel foglalkozom (autó márkaszervíz), persze bocs ha tévedek
.
-
TCs911
csendes tag
válasz
szemesi69 #4377 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a hatályos jogszabályok szerint a jótállásra kötelezettnek kell bizonyítania független szakértő bevonásával, hogy az adott készülék garanciálisan nem javítható. A TMX nem tekinthető független szakértőnek, hiszen a Samsung Magyarország hivatalos szervize. Vagy rosszul tudom?
Ezt egyébként a Samsungnak is megírtam. -
milanfan
tag
válasz
szemesi69 #4344 üzenetére
itt írta az utolsó előtti értékelő a negatívumoknál:
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/a300fu-galaxy-a3-p266661995/?gclid=CJbq_Pmw-MwCFesV0wodUOIEyA#velemenyek
aki gondolom tulajdonos,ha már véleményt írt a készülékről
Amúgy köszi a választ,megnyugtatott! -
törölt tag
válasz
szemesi69 #4315 üzenetére
Szintén jó véleményem van a telefonról illetve a gps vevőjéről. Csak és kizárólag offline használom,Ausztriában pl nem is tudnék "csalni" wifivel vagy adatkapcsolattal,mert nincs roaming előfizetésem.
Sajnos el kéne fogadni az usernek,hogy ha beleválaszt egy hibás készülékbe az sajnos egyéni baj, nem szériahibás a készülék. -
bandi0000
nagyúr
válasz
szemesi69 #4153 üzenetére
köszi
már beregisztráltam a samu oldalán, megkapta a +1 évet, meg t-mobilos is a telefon szóval hazai terméka bal felső sarkán az üveg megkoccant, olyan mint az ablakokon a kavicsfelverődés, a kijelző hibátlan el sincs repedve, de ettől még minden tartozékára él a gari nem? és ha beégne a kijelző vagy valami akkor azt is cserélnék ettől ugye?
-
g@bo
nagyúr
válasz
szemesi69 #4132 üzenetére
ha az oldal aljára görgetsz a leíráshoz, ott már 1.5 gb ram van, elírták.
ha samu garancialevelet kapok, az biztosíték?
ha ők is szürke importos cuccot adnak ennyiért... nyilván nem biznisz. vagy már a boltban regisztráljak?"Garanciális készülékét bármely üzletünk címére visszaküldheti" naja... amúgy hová is kellene?
-
adriaan
csendes tag
válasz
szemesi69 #4104 üzenetére
Elismerem, elég rosszul fogalmaztam meg a problémámat. Egyáltalán nem volt hálózat a telefonon. Mobilnetem van aktiválva, mivel mobilnetes előfizetésem van, jelen pillanatban is működik egy Lumia640-es telefonon. Ha volt is hálózat, akkor csak sms-t kaptam, hogy nem fogadott hívásom volt adott illetőtől. Idézném a szolgáltatónál kapott "hibaelhárítást":
"Ha sim kártya csere után is tapasztalom a nincs szolgáltatás problémát, akkor be kell vinni a vétel helyére a telefont szervizelésre." Ez már megtörtént, úgyhogy most várom, mire jutnak vele, tegnap lett leadva, azt mondták, hogy pár nap. -
adriaan
csendes tag
válasz
szemesi69 #4086 üzenetére
GSM boltban vásároltam,bolti garancia van rá. A készüléket beregisztráltam a Samsung oldalán, ami közölte, hogy a készüléket nem a Samsung Electronics Magyar Zrt forgalmazta. Telekom hálózattal produkálja ezt.
Dual simes, a 2. sim foglalatba nem próbáltam, de az sajnos nem is játszik számomra, mert akkor nem tudom belehelyezni a micro sd kártyát. Illetve kutakodtam a témában, nem tudom mennyire lehet hinni a samsung waranty check weboldalaknak, de 2 ilyen weboldalon annyit tudtam meg a készülékről, hogy 2015 augusztusi, illetve Factory Waranty Till:30-10-2017 -
perge666
veterán
válasz
szemesi69 #4046 üzenetére
Ha ugyanaz a kiforrott rendszer fogad,tuti elégedett leszek.
Néztem még az A3 2016-ot,de abba nem tetszett az üveg hátlap,igaz hogy a kamera jobb,de nekem ritkán kell,meg nem vagyok mesterfotós,tökéletes egy alap fotó is.
Viszont a HD kijelzőt el bírtam volna viselni,na de ez van.
Már 2-3 hete szemezgetek ezzel a sima A3-al,megnéztem más telefonokat is,és mindig visszahúzott a szívem.
Már nagyon várom hogy nálam legyen. -
bepe79
addikt
válasz
szemesi69 #3959 üzenetére
És próbáltad (ahogy ő írta) A-GPS nélkül (kikapcsolt mobil-adatforgalommal és kikapcsolt WiFi-vel) is a navigálást több országon keresztül? Mert az, hogy nálad bekapcsolt hazai szolgáltató hazai adatforgalmával rásegítve a Waze vagy a Here stabilan tartja a jelet, az nem jelent semmit. A stabil GPS azt jelenti (számomra is), hogy kikapcsolt adathasználat mellett, csak és kizárólag a műholdak segítségével, külföldön, autópályán (akár alagútban is) tartja a jelet, nem veszti el, és pontosan lövi be a helyzetedet.
-
szemesi69
addikt
válasz
szemesi69 #3876 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből, de itt azt írja a jövőben, a régebbiek is megkaphatják:
Install “Samsung Internet for Android” from Google Play.
As of March, 2016, upgrade to Samsung Internet for Android 4 through app markets is supported for Galaxy S7+, S7, Note5, S6 Edge+, S6 Edge, S6, S6 Active, Note4, S5, S5 Neo, S5 Active, S5 Sports, S5 LTE A, Note3, S4, S4 Duos, S4 Active, S4 LTE A, A7, A8, A5x, A7x, and A9xwith Android 5.0 and above.
Samsung Internet for Android 4 is also included in the over the air upgrade for Android M OS. Upgrade for more Galaxy devices via public app markets will be supported in the near future.Gugli fordítóval: Install " Samsung interneten Android" a Google Play .
Mivel március , 2016 , frissíteni Samsung Internet Android 4-től app piacon támogatja Galaxy S7 + , S7 , Megjegyzés5 , S6 él + , S6 Edge, S6 , S6 Aktív , Megjegyzés4 , S5 , S5 Neo , S5 Aktív , S5 sport , S5 LTE A, Megjegyzés 3 , S4, S4 Duos , S4 Active , S4 LTE A, A7 , A8, A5X , A7X és A9xwith Android 5.0 és újabb.
Samsung Internet Android 4 is szerepel a éteren frissítés az Android OS M . Frissítés több Galaxy eszközök segítségével nyilvános app piacon is támogatni fogja a közeljövőben .Forrás [link] Alul a FAQ részben.
-
bepe79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Bluetooth hangszórók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest