- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taranis
addikt
-
szemesi69
addikt
Érdekes ez a merülés téma, szerintem én az elsők között voltam, aki 6-ra frissített, vodafon. Semmivel sem merül jobban mint a lolli alatt, szerintem akinél merül, ott beállítási gondok lesznek.
"Ha a lezárt képernyőt úgy próbálom kinyitni, hogy erős fény esik rá, nem lehet rajta látni semmit. El kell takarni a fényt, újra próbálni a nyitást, és úgy minden OK. Ilyet tapasztalt még valaki rajtam kívül?"
Nem tapasztaltam ilyent, nálam jól működik a lezárt képernyő nyitása, minden fényviszony között, az egyedüli változás annyi, hogy sötétben nyitom a képernyő zárat, akkor szép halvány, majd fokozatosan erősödik a fény, magyarán sötétben nem vágja a képembe az erős fényt, lolli alatt ilyen nem volt, nálam ez jó pont.
-
gekkoXT
senior tag
mindig azon a napon ébreszt, amit az adott ébresztés létrehozásakor megadtál, akár ismétlődéssel, akár csak a hét egy adott napjára.
Ha azt akarod h unkanapokon csörögjön egy adott időpontban, törölj ki minden nem ilyen beállításút, és hozz létre egy újat, vagy módosíts egy meglévőt a napok megadásával. -
szemesi69
addikt
Üdv közöttünk
Az első kérdésedre: beállítások,hangok és értesítések,egyéb hangok,érintés visszajelzés, pipa ki és nem rezeg.
A második. A fiók hozzá adásnál próbáld, add hozzá az MS fiókot, ha sikerül szinkronizálni is tudod. Nálam csak google és samsung fiók van hozzá adva, mindkettőt lehet szinkronizálni. -
perge666
veterán
Nekem is Lumiát váltott /925/ és nem bántam meg a váltást.
1 jó hónapja van meg, és a Nokiának mintha egy hangyaf*sznyival szebb lett volna a kijelzője,meg a kamerája fényévekkel jobb volt/de nekem mezei fotósnak a hétköznapokban a Samué is megteszi/ de a Samsung szerintem minden másban jobb! -
szemesi69
addikt
Üdv!
- milyen a telefonálás hangminősége (mindkét oldalról): szerintem jó
- ha a hívott felveszi, rezzen-e egyet a telefon: Igen ha be állítod
- térerő gondok vannak-e vele: 2015 április óta, nincs térerő gondom /vodafon/
- alapból a lehúzható értesítősávban van-e zseblámpa funkció: Nincs, widget van
- általános használatben hogyan szerepel a kicsike: Gyors, jól optimalizált, az 1900-s akkuhoz képest, meglepően jó üzem ideje van, nálam 1.5 nap alatt 6 óra kijelző idő összejön, mérsékelt használat nálam 2 nap 20 óra, több mint 4 óra kijelző idő. Mivel T-nél veszed, így biztos nem dual, tehát 1.5 GB ram van benne, nagyon jó a memória kezelése.
Eddig mindenki kedveli itt a fórumon, nyugodtan vedd meg, ha tetszik a formavilága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest