- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
bandi0000 #4156 üzenetére
Szerintem garancia esetén ebbe már belekötnének, de ne legyen igazam, a kép alapján mintha kitörött volna egy darab belőle úgy néz ki. Talán van itt valaki aki rendelkezik ilyen irányú tapasztalattal, nekem egyszer vonták meg a garanciát, mikor a fiam megúsztatta a telefont.
Nálad a kijelző nem sérült, csak a sarka, nem tudom, mi lenne a reakció szerviz esetén, de mint mondtam a telemax a hivatalos szerviz és ők szeretik szívatni a polgárt. Az előző telefonom/s4 mini/ 6 alkalommal volt náluk, mert új kora óta nagyon merült, mire nagy nehezen csere utalványt kaptam, így lett helyette A3-m.
Esetleg a samsung ügyfélszolgálatát kellene megkérdezni, hogy ők mit mondanak a te esetedre, mert így meg veszed, és esetleg valamiért ne adj isten szervizbe kell küldeni, akkor ezért ne hogy meg vonják a garanciát, mert akkor már az értéke sem annyi, mint amennyiért most megveszed. -
szemesi69
addikt
válasz
bandi0000 #4154 üzenetére
Az üveg miatt bele köthetnek, mivel a telemax a szerződött szerviz partner, nekem volt velük jó is meg rossz tapasztalatom is, de rossz több volt, sokan szidják őket. Esetleg majd tégy fel egy fotót róla. Igazán így nem tudom megmondani, egy biztos törés-pókhálós repedés vagy beázás esetén a garancia ugrott. Remélem nem lesz ilyen gondod, én 2015 áprilisban vettem, azóta hibátlan, semmi baja nem volt. Sok samsungom volt eddig: galaxy S, S2, galaxy mini, s4 mini, a feleségemnek Ace3 van, én még beégett kijelzővel nem találkoztam, csak olvastam róla más fórumozóktól.
A garancia az 1 év az teljes körű, akksi+tartozékok, a második 1 év már korlátozott, de ez már régóta így van.
-
szemesi69
addikt
válasz
bandi0000 #4152 üzenetére
Szia!
A knox ellenőrzés egyszerű, download módba kell tenni, hangerő le+home+bekapcsoló gomb egyidejű nyomva tartásával tudod előhozni. 0/0 kell lenni. Hogy az eladó ne kapjon frászt, mivel nem kivehető az akksi, a download módból, szoft resettel tudsz kilépni, hangerő le+bekapcsgom, egyszerre kell nyomva tartani, míg újra indul
Az 1 giga ramos a duo változat A300F, annál nincs gyártói gari, úgy tudom, a 1.5 giga ramos a sima egy simes változat A300FU arra van gyártói garancia, kivéve a szürke
import, erre figyelj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest