-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizmand
aktív tag
Szia
Én viszonylag gyakran (havonta kb. 2x) használom az NFC-t egy S6-al, de nincs vele semmi probléma. Bekapcsolom én is az NFC-t, S Beam-et összeérintem és már megy is.
A családban egy LG NFC-jével volt már probléma, minden be volt kapcsolva és nem ment, hagytam is a francba, használtuk a bluetooth-t. Majd pár nappal később megint megpróbáltam olyankor meg ment. Nem tudom mi baja lehetett, nem csináltunk vele semmit.
-
buhera73
csendes tag
Nem állítottam át rajta semmit. Alapértelmezett téma és betűtípus van beállítva. Letöltött alkalmazásaim: Viber, Facebook, Messenger, Időkép, Firefox, Szókereső, NeoReader. Próbáltam úgy is, hogy nem töltöttem le semmilyen alkalmazást a visszaállítás után, de akkor is ugyanaz lett a helyzet.
-
buhera73
csendes tag
Nekem úgy tűnik, hogy a Play Áruház frissítést nem tudom befolyásolni. Ilyen frissítést nem jelez, csak letöltődik. Ha az Alkalmazáskezelőben letiltom, visszaáll a gyári verzióra (v6.4.12), és megint működik, viszont pár percen belül ráfrissül (v8.0.7), még akkor is, ha kikapcsolom az alkalmazások automatikus frissítését. Amint elfogadom az általános szerződési feltételeket, leáll a Play Áruház.
-
bul07
nagyúr
Én nem értek annyira hozzá de nem hiszem hogy a PC-re utalna
(#6063) atosan
A arm verziót tettem fel és szépen működik is, csak piszkosul használja a telefont, 10-15perc alatt rettentő forró lett, valószínűleg folyamatosan 100%-on hajtja az alkalmazás, lehet gyengécske már ehhez
-
tomazin
veterán
mikor megláttam, hogy bejött a tipped hangosan felnyerítettem
ebben a topicban volt, hogy valaki írta, hogy ugyanaz a töltő és 2 különböző kábel és az egyikkel 2óra a másikkal meg 5óra (random számok) amíg feltölt, amire valaki írta, hogy ezeket ajánlja tőltőt meg kábelt. már kerestem töltőre, kábelre, usb-re, de nem találom a hsz-t..
-
gfpeti
tag
Dropbox linken megtalálod ami kell. Az os, a su és egy mini google. Twrp 3.0.2.1 van. Ezt a három zip, twrp ből telepítsd a drood után. 440/körüli csupaszon. 600 feletti google minivel 7-800 belakva .Itt az xda linkje.
https://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/development/rom-lineageos-14-1-unofficial-samsung-t3532574 -
Petyb00
aktív tag
Be kell kapcsolni a fejlesztői módott és azon belül bekapcsolni a USB debug opciót
-
bepe79
addikt
Nekem is fent van az Iőkép alkalmazás az összes Android-os eszközömön (igen, a jelenleg elsődlegesként használton is), és nincs vele különösebb gond, nálam nem szipkázza az akksit. Akinél meg nagyon, az a menüjében nagyon részletesen testreszabhatja, hogy mit mikor frissítsen, milyen sűrűn, milyen hálózaton, etc. Szerintem nagyon okos, nagyon átgondolt kis app, a widget-e meg díjnyertes, anélkül már nem is tudom elképzelni az androidos telefonom home-screen-jét.
-
törölt tag
Én is letöröltem. Viszont nekem tetszett a frissítés,egyedüli bajom igazából az hogy nem tudok angolul.Mire rájövök mindenre mi mire való elfelejtem az elejét
. Jó kis telefon ez az A3,viszont sajnos kezd tényleg kicsi lenni,méretben. Egyre többet használom pc helyett is,sokszor még filmeket is ezen nézek,így nagyon kezdek phablet felé kacsingatni.
-
atosan
veterán
Beállítások/alkalmazások, rákatt arra az alkalmazásra, majd valami ilyesminek kéne lenni, ott van az alapértelmezett megnyitás. (Feleségemé az A3, most az enyémről csináltam képernyő mentést, de alapvetően így van ott is)
-
lgvelho
tag
Köszönöm a segítséget. Lehet futok még egy kört a Samsungnál, hátha mondanak valami okosat. A gyári visszaállítástól azért fázom mert akkor a sw frissítések is törlődnek és azonnal le fogja tölteni a 6 Androidot amit nem szeretnék. Nagyon furcsállom az egészet, még egy telefonom se csinált ilyet. De hogy rögtön kettő?
-
lgvelho
tag
Köszi a gyors választ. Nem, bejövő hívásnál eltűnik az áthúzott hangszóró ikon, ezért írtam hogy "kilövi" a rezgést és csönget. Nem tudom mióta van így, de gyanús hogy két telefonon egyszerre jelentkezik. Ja, és gyári Lolli van rajta, nem frissítettünk. A hangerő-beállításokat végignéztem, elvileg minden stimmel de sajnos mégse. Hangerőgomb nem befolyásolja a jelenséget.
-
ancsako
tag
Ilyen nekem is előfordult,elég sokszor,és roppant mérgesítő volt, mert volt olyan,hogy nullára merült,és csak azt vettem észre,hogy be kell kapcsolnom,mert se kép se hang. 0 %.
Ami a legérdekesebb,az az,hogy hosszas próbálkozások és tesztelgetések után mi lett erre a megoldás: a bal oldali gombbal felugró alkalmazás előzményeket nem törlöm ki!
És láss csodát! Ha nem törlöm,nem marad ébren sosem. Teszteltem többször is azóta is... ha törlöm,1-2 napon belül megint beakad valami,és nem engedi aludni. Na ezt magyarázzátok meg!
-
szemesi69
addikt
Az elhalasztás nem a legjobb szerintem, mert ugye már letöltötte, viszont a gyári vissza állítás után az is törlődik és a belakás során, addig nem enged adat és wifi kapcsolatot, míg ki nem kapcsolja az automatikus szoftver frissítést, akkor nem fogja letölteni. Viszont ha használ samsung fiókot, akkor ez nem nyert, mert örökké jelezni fog.
-
törölt tag
És azt hogy lehet elérni hogy ne akarja telepíteni? Mert mire észbe kaptam letöltötte a 6.0.1-et és telepíteni akarta. Elhalasztottam de kicsit zavaró hogy az értesítési sávban jelzi.
Igazságszerint kicsit bánom hogy 5.0.2-vel kaptam és nem 4.4.4-el amivel megjelent eredetileg.
-
Ferenc.
tag
De nekem nincs wifi a telón, hanem adatkapcsolat, azaz mobilnet. Így engem elvileg az az 5454es hsz nem érint akkor.
Értem én, hogy több ram kell neki, na de akinek 1Gb Ram-ja van s abból 800mb-ot elvisz maga az android az elég gáz,mert gyakorlatilag akkor már 1-2 app és tele is van neki a ram, nekünk ugye 1,5 giga ram van, de így hogy ennyit eszik az android meg van pár appom, s 250Mb a szabad ram csak most. Ez nagyon karcsú, eddig mindig megvolt az 500-600Mb free.
-
Ferenc.
tag
Szia!
Köszi a kimerítő választ, most már értek mindent!
Vagyis majdnem. Akkor a factory reset és a hard reset is ugyan azt jelenti? Azaz a gyári beállításokra visszaállítás. Na megcsinálom én is majd ezt a gyári visszaállítást, aztán remélem jobb lesz az akku, mert mióta rajta van a 6.0.1 android, még jobban merül mint eddig, pedig pont azt gondoltam javulni fog. Eddig ha este 100% -on volt reggelre lement 92% -ra, ma reggel 80% -ra ment le. Igaz volt egy üzenet messengeren, de az hogy nem olvasom le az üzit, az csak nem jelenti azt hogy a messenger dolgozik egész addig amíg le nem olvasom, nem?Közben beléptem a Futó szolgáltatásokba a fejlesztői módban, s a Rendszer 795 MB RAM-ot használ, ez elképesztő. Nem sok ez? Az ötös android a feléből megvolt.
-
szemesi69
addikt
Nem az engedélyekről beszéltem, hanem az adatkapcsolatról, ennél nem tudod az alkalmazáskezelőben kikapcsolni, hogy adott alkalmazás ne használja, a 2016-nál viszont igen, és arra dobál sárga háromszöges jelzéseket az értesítősávon, hogy kapcsoljam vissza.
A többit jól mondod
-
AliasB
senior tag
Bocsi rosszul írtam de már nem engedte módosítani. A wifi folyamat bekapcsolva van a gyári beállíts szerint és a viber így tudta ébresztgetni a telefont a kijelző bekapcsolása nélkül. Csak tudnám, hogy minek amúgy. Ezért kell nagyon vigyázni minden alkalmazással mert nem tartom kizártnak, hogy használják az adatkapcsolatot valamire (akár adat lopásra is) és nem biztos, hogy ezt lehet állítani az alkalmazásba ugyanis semeddig sem tart úgy eltenni, hogy ne lehessen ezt állítani egy-egy alkalmazásba így nem is derül ki és álcázni is könnyű a reklámokra fogni az adatgenerálást. Ezért lenne jó az alkalmazásengedélyeknél az adatátvitel engedélyezésének állítása is amit kihagytak a samsungék valami oknál fogva!
-
szemesi69
addikt
Nincs, eddig nem is foglalkoztam vele, egyébként a 2016 A3-nál sem lehet ezt megcsinálni, eddig csak a saját aláírásomban lévőnél találkoztam a lehetőséggel, meg is dobta az akku időmet, tovább bírja valamivel
Igazából nem tudom, hogy létezik-e ilyen program, vannak ilyen topikok, ahol rá tudsz kérdezni, például milyen program, vagy android programok, keress rá itt a PH-n. -
szemesi69
addikt
Az is tök jó, hogy az alkalmazáskezelőnél ott az a ki****ott alkalmazásengedélyek amiből kihagyták az adat/wifi használatát holott van pár alkalmazás aminek nem is engedném az adathasználatot mert csak adatokat gyűjt vagy reklámokat töltöget le.
Ezért jó a kinai, én ki tudom lőni az adathasználatot, aminél nem szeretném, hogy a háttérben fusson
-
gekkoXT
senior tag
A zárolt képernyő időjárás kijelzésének megoldását én írtam le.
ITT találod. -
atosan
veterán
Mint ahogy írták már felettem, nem az a lényeg mennyi appot tart a memóriában (azért, hogy az alkalmazások gyorsabban nyíljanak meg, kevesebb energia a ramból megnyitni, mint bezárni és újraindíttani), hanem mennyire sima a rendszer. Ram kezelésben jobb a hatos droid, tapasztalataim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest